Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Aktualny nickname w grze. 34sukinaD[Y]
2. Wiek 16 lat.
3. Jak trafiłeś na DayZ Fragujemy, jaki jest Twój styl gry? Wraz z kolegami szukaliśmy serwera do wspólnego grania w MTA DayZ oczywiście polskiego i natrafiliśmy na fragujemy.
4. Ile czasu około spędziłeś na serwerze? Kiedyś grałem tutaj bardzo dużo ale ostatnio jak moja ekipa się rozsypała to trochę rzadziej ponieważ jak wiadomo samemu jest trochę nudno.
5. Ile średnio czasu możesz poświęcić na grę na serwerze w tygodniu? Zależy czy mam jakieś sprawdziany w tygodniu ale raczej to jakoś 2-3 godziny dziennie a w weekendy około 5h.
6. Jeżeli byłeś w jakiejś innej grupie, dlaczego ją opuściłeś/ zostałeś wyrzucony? Moja stara ekipa się rozpadła.
7. Jeżeli masz jakiś znajomych w ELITE, kim są? Nie mam.
8. Dlaczego chcesz dołączyć do ELITE? Po 1. Szukam ekipy do grania. 2.Słyszałem o was całkiem sporo dobrych rzeczy i widzę, że jesteście ogarnięci
9. Jeżeli już byłeś w ELITE, dlaczego Cie nie ma już w tej grupie? Nie byłem.

10. Zgadasz się na respektowanie regulaminu forum jak i gry? Tak.
11. Zgadasz się na szacunek wobec grupy ELITE? Tak.
12. Zgadasz się na łamanie zasad serwera? Raczej nie.

13. Czy posiadasz TS oraz działający mikrofon? Tak.
14. Czy masz zamiar dokładać się do opłat? Jeśli będzie taka potrzeba to oczywiście że tak.
15. Opisz siebie w kilku zdaniach. Jestem raczej spokojnym graczem (nie mi to oceniać) oraz lubię miłą atmosferę jaką oferuje wasza grupa. Jestem bardziej typem strzelca niż kierowcy ale jak trzeba to poprowadzę. Interesuję się sportem, motoryzacją, oraz e-sportem w grach Cs:Go oraz Leauge of Legends.

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

1. Aktualny nickname w grze: KeneB[Y]
2. Wiek: 16
3. Jak trafiłeś na DayZ Fragujemy, jaki jest Twój styl gry?: Trafilem na Fragujemy przez chec gry w MTA DAYZ, Kiedys gralem bardzo duzo i chcialem znowu pograc
4. Ile czasu około spędziłeś na serwerze?: Kiedys spedzilem na fragujemy wiele godzin, teraz mam juz pograne z 30h
5. Ile średnio czasu możesz poświęcić na grę na serwerze w tygodniu?: 3/4 w dni robocze a w weekendy to nawet cale :D
6. Jeżeli byłeś w jakiejś innej grupie, dlaczego ją opuściłeś/ zostałeś wyrzucony?: Bylem w AntyBeziSquadzie, kazdej edycji jako zalozyciel lecz grupy sie rozpadly
7. Jeżeli masz jakiś znajomych w ELITE, kim są?: Nie nie znam nikogo.
8. Dlaczego chcesz dołączyć do ELITE?: Szukam grupy ktora jest w miare ogarnieta i da sie w miej pograc z ludzmi, a nie z botami oraz przyjemnej atmosfery .
9. Jeżeli już byłeś w ELITE, dlaczego Cie nie ma już w tej grupie?: Nie byłem.

10. Zgadasz się na respektowanie regulaminu forum jak i gry?:Tak
11. Zgadasz się na szacunek wobec grupy ELITE?: Tak
12. Zgadasz się na łamanie zasad serwera?:  Zalezy od sytuacji 

13. Czy posiadasz TS oraz działający mikrofon?: Tak
14. Czy masz zamiar dokładać się do opłat?: Jak bedzie trzeba to tak.
15. Opisz siebie w kilku zdaniach.: Jestem dobrym graczem Dayz, Duzo ogarniam, potrafie sterowac helka i dodo z strzelcami na skrzydlach :D oraz kierowac pojazdy

Sorry za brak polskich znakow to przez angielskiego Windowsa.

Opublikowano

1. Aktualny nickname w grze. OzonexUs
2. Wiek 18
3. Jak trafiłeś na DayZ Fragujemy, jaki jest Twój styl gry? Trafiłem z innego servera DayZ który zamknięto.Raczej taktyczny,spokojne podejście do sprawy.
4. Ile czasu około spędziłeś na serwerze? około 12h.
5. Ile średnio czasu możesz poświęcić na grę na serwerze w tygodniu? 2-3h/dziennie.
6. Jeżeli byłeś w jakiejś innej grupie, dlaczego ją opuściłeś/ zostałeś wyrzucony?Była to grupa tymczasowa, nie na poważnie.
7. Jeżeli masz jakiś znajomych w ELITE, kim są? Nie mam ale mam nadzieje że poznam ^^.
8. Dlaczego chcesz dołączyć do ELITE? Moim zdaniem obecnie jedna z lepszych grup na serverze, właśnie takiej szukam.
9. Jeżeli już byłeś w ELITE, dlaczego Cie nie ma już w tej grupie? Nie byłem.

10. Zgadasz się na respektowanie regulaminu forum jak i gry? Tak.
11. Zgadasz się na szacunek wobec grupy ELITE? Oczywiście, szacunek to podstawa.
12. Zgadasz się na łamanie zasad serwera? Nie.

13. Czy posiadasz TS oraz działający mikrofon? Tak.
14. Czy masz zamiar dokładać się do opłat? Jeśli takowe będą wymagane to tak.
15. Opisz siebie w kilku zdaniach. Wesoły, pomocny, potrafię pracować w grupie, no-toxic,, spokojny, może trochę nieśmiały.

Opublikowano (edytowane)

PODANIE:

1. Aktualny nickname w grze. Dydaa
2. Wiek 16
3. Jak trafiłeś na DayZ Fragujemy, jaki jest Twój styl gry? Pokazali mi to koledzy z klasy i grałem z nimi w MK, mój styl to dojazdy typów , raczej nie jestem typem kierowcy
4. Ile czasu około spędziłeś na serwerze? ok. 120h
5. Ile średnio czasu możesz poświęcić na grę na serwerze w tygodniu? po 2h dziennie, a w weekendy nawet 5h
6. Jeżeli byłeś w jakiejś innej grupie, dlaczego ją opuściłeś/ zostałeś wyrzucony? Byłem w NzR, cały team przestał grać ;c
7. Jeżeli masz jakiś znajomych w ELITE, kim są? Nie mam
8. Dlaczego chcesz dołączyć do ELITE?
9. Jeżeli już byłeś w ELITE, dlaczego Cie nie ma już w tej grupie? -

10. Zgadasz się na respektowanie regulaminu forum jak i gry?
11. Zgadasz się na szacunek wobec grupy ELITE? Jasne
12. Zgadasz się na łamanie zasad serwera? Nie

13. Czy posiadasz TS oraz działający mikrofon? Tak
14. Czy masz zamiar dokładać się do opłat? Jeżeli będzie trzeba to jakiś hajs się znajdzie
15. Opisz siebie w kilku zdaniach.

Mam na imię Wiktor, chodzę do 3 gimnazjum, gram w MTA, Lige legend i Cs'a ;p , w gta sa gram od malucha, rzadko bywam toksyczny, zabawny :P

Edytowane przez Dydaa
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności