Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@Minka PRZYJĘTY! :D

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

1. Aktualny nickname w grze. TarZan
2. Wiek. 22
3. Jak trafiłeś na DayZ Fragujemy, jaki jest Twój styl gry? Trafiłem tu przypadkiem w sumie szukałem serwera dazy. W sumie to lubie prowadzić pojazdy i walkę z dystansu.
4. Ile czasu około spędziłeś na serwerze? zależy ale tak kolo 4-7 godzin dzienie 
5. Ile średnio czasu możesz poświęcić na grę na serwerze w tygodniu? od poniedziałku do niedzieli jak mi coś nie wypadnie.
6. Jeżeli byłeś w jakiejś innej grupie, dlaczego ją opuściłeś/ zostałeś wyrzucony? byłem w nB ale tam juz nie grają. do N miałem iść ale lider nie wbija już a samemu grac nie chce 
7. Jeżeli masz jakiś znajomych w ELITE, kim są? Uzillo troszkę poznałem w grze 
8. Dlaczego chcesz dołączyć do ELITE? Bo gra solo staje się strasznie nudna 
9. Jeżeli już byłeś w ELITE, dlaczego Cie nie ma już w tej grupie? Nie byłem 

10. Zgadasz się na respektowanie regulaminu forum jak i gry? Tak 
11. Zgadasz się na szacunek wobec grupy ELITE? Tak zgadzam się 
12. Zgadasz się na łamanie zasad serwera? Nie zgadzam się 

13. Czy posiadasz TS oraz działający mikrofon? Tak
14. Czy masz zamiar dokładać się do opłat? Jak bd to konieczne 
15. Opisz siebie w kilku zdaniach. Troszke jestem porywczy ale też potrafię przyznać się do błędu jaki popełnię. Szybko łapie nowe kontakty z innymi graczami 

Opublikowano

1. Aktualny nickname w grze? Navinte

2. Wiek 15

3. Jak trafiłeś na DayZ Fragujemy, jaki jest Twój styl gry? Trafiłem na fragujemy już dość dawno temu, nie jest to mój pierwszy serwer, po prostu po przerwie szukałem jakiegoś serwa, mój styl gry to w większości kampienie i prowadzenie pojazdów.

4. Ile czasu około spędziłeś na serwerze? około 1,5 roku

5. Ile średnio czasu możesz poświęcić na grę na serwerze w tygodniu? Jeśli mam czas to na serwerze mogę siedzieć nawet i cały dzień.

6. Jeżeli byłeś w jakiejś innej grupie, dlaczego ją opuściłeś/ zostałeś wyrzucony? Byłem w GN ale grupa się rozpadła przez częste kłótnie.

7. Jeżeli masz jakiś znajomych w ELITE, kim są?  francsk1, grałem z nim kiedyś w GN.

8. Dlaczego chcesz dołączyć do ELITE? Samemu na serwerze grać to troche lipa, poprostu szukam jakieś ogarniętej ekipy do pogrania.

9. Jeżeli już byłeś w ELITE, dlaczego Cie nie ma już w tej grupie? Nie byłem w ELITE.

10. Zgadasz się na respektowanie regulaminu forum jak i gry? Tak.

11. Zgadasz się na szacunek wobec grupy ELITE? Oczywiście.

12. Zgadasz się na łamanie zasad serwera? Nie.

13. Czy posiadasz TS oraz działający mikrofon? Tak.

14. Czy masz zamiar dokładać się do opłat? Jak będzie hajsiwo to jasne.

15. Opisz siebie w kilku zdaniach. Jestem ogarniętym i spokojnym graczem, który stara się zawsze tworzyć miła atmosferę.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

1. Aktualny nickname w grze. AkaAncht
2. Wiek 16
3. Jak trafiłeś na DayZ Fragujemy, jaki jest Twój styl gry? Bardziej spokojny strzelam po chwili od zauważenia żeby się upewnić czy typ przyjazny czy nie ale zawsze nie.Serwer znalazłem w liscie
4. Ile czasu około spędziłeś na serwerze? pół roku
5. Ile średnio czasu możesz poświęcić na grę na serwerze w tygodniu? 3-6 g
6. Jeżeli byłeś w jakiejś innej grupie, dlaczego ją opuściłeś/ zostałeś wyrzucony? zazwyczaj poprostu usunięta grupa
7. Jeżeli masz jakiś znajomych w ELITE, kim są? nie mam
8. Dlaczego chcesz dołączyć do ELITE? Powinienem się spisać na tle ELITE nie widziałem wcześniej tej grupy ale bym chętnie spróbował 
9. Jeżeli już byłeś w ELITE, dlaczego Cie nie ma już w tej grupie?

10. Zgadasz się na respektowanie regulaminu forum jak i gry? Troche
11. Zgadasz się na szacunek wobec grupy ELITE? Tak
12. Zgadasz się na łamanie zasad serwera? Troche

13. Czy posiadasz TS oraz działający mikrofon? Oczywiście ale nie zawsze 
14. Czy masz zamiar dokładać się do opłat? Nie
15. Opisz siebie w kilku zdaniach. Mam na imię Dawid.Mam 16 lat pochodzę z Sopotu. jeżdżę na crosie Enduro tak zwane.

Opublikowano

@AkaAncht

Ty nie masz przypadkiem mniej lat?

Opublikowano

Nie poprostu taki głos mam i tyle :P czasami nie jest się aż tak dojrzalszym :p

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

1. Aktualny nickname w grze. fake
2. Wiek 15
3. Jak trafiłeś na DayZ Fragujemy, jaki jest Twój styl gry? Przez Znajomych, ciężko mi jest to ocenić.
4. Ile czasu około spędziłeś na serwerze? 4h Staram się jak najwięcej.
5. Ile średnio czasu możesz poświęcić na grę na serwerze w tygodniu? po 4h dziennie :-) jak i nawet więcej.
6. Jeżeli byłeś w jakiejś innej grupie, dlaczego ją opuściłeś/ zostałeś wyrzucony? DRG, ekipa się rozpadła.
7. Jeżeli masz jakiś znajomych w ELITE, kim są? Uzillo, zbieraliśmy razem looty - bliższej znajomości nie mieliśmy.
8. Dlaczego chcesz dołączyć do ELITE? Chciałbym dołączyć po raz pierwszy do 13nachy i godnie reprezentować grupę i pokazywać się jak z najlepszej strony.
9. Jeżeli już byłeś w ELITE, dlaczego Cie nie ma już w tej grupie? -------

10. Zgadasz się na respektowanie regulaminu forum jak i gry? Zgadzam się.
11. Zgadasz się na szacunek wobec grupy ELITE? Jak najbardziej do każdego powinniśmy zwracać się z szacunkiem.
12. Zgadasz się na łamanie zasad serwera? Nie, nie toleruje tego.

13. Czy posiadasz TS oraz działający mikrofon? Tak, posiadam.
14. Czy masz zamiar dokładać się do opłat? Jasne, jeśli bym miał w tym czasie to czemu nie.
15. Opisz siebie w kilku zdaniach./ Ciężko jest ocenić siebie samego - jestem osobą która lubi wszystko na perfekt, lubię jak najbardziej grę zespołową, bo żebym jej nie lubiał nawet bym się nie starał by tutaj się dostać. Jestem otwarty zawsze na propozycje które mogą polepszyć rozgrywkę. Lubię rozmawiać z ludźmi którzy są otwarci na wszystkie tematy.

Edytowane przez jarząb
Opublikowano

1. Aktualny nickname w grze: Asdwq

2. Wiek: 13 lat

3. Jak trafiłeś na DayZ Fragujemy, jaki jest Twój styl gry?: Mój brat mi go pokazał

4. Ile czasu około spędziłeś na serwerze? : Około 2 lata z innym nickiem i przerwą

5. Ile średnio czasu możesz poświęcić na grę na serwerze w tygodniu?: Dziennie 4-6 h

6. Jeżeli byłeś w jakiejś innej grupie, dlaczego ją opuściłeś/ zostałeś wyrzucony?: Byłem w 2 grupach ale to dawniej - rozpadły sie bo gracze z grupy przestali grać

7. Jeżeli masz jakiś znajomych w ELITE, kim są? Uzillo, - widze go najczęściej

8. Dlaczego chcesz dołączyć do ELITE?: Szukam ogarniętej grupy, bo moje umiejętności sa dobre

9. Jeżeli już byłeś w ELITE, dlaczego Cie nie ma już w tej grupie? : Nie byłem

10. Zgadasz się na respektowanie regulaminu forum jak i gry?: Tak

11. Zgadasz się na szacunek wobec grupy ELITE?: Tak

12. Zgadasz się na łamanie zasad serwera? : Zależy jakich

13. Czy posiadasz TS oraz działający mikrofon? : Tak

14. Czy masz zamiar dokładać się do opłat? : Tak

15. Opisz siebie w kilku zdaniach. Jestem Kacper , gram w tryb dayz około 2 lata, przez ten czas nauczyłem sie duzo umiejętności i doświadczenia .

Opublikowano

1. Aktualny nickname w grze. Cannabis3k
2. Wiek 14
3. Jak trafiłeś na DayZ Fragujemy, jaki jest Twój styl gry? Mój styl gry to taktyki 
4. Ile czasu około spędziłeś na serwerze? rok
5. Ile średnio czasu możesz poświęcić na grę na serwerze w tygodniu? 7h
6. Jeżeli byłeś w jakiejś innej grupie, dlaczego ją opuściłeś/ zostałeś wyrzucony? wyrzucili mnie Poniewaz dostalem bana
7. Jeżeli masz jakiś znajomych w ELITE, kim są? Uzillo
8. Dlaczego chcesz dołączyć do ELITE? Poniewaz szukam ogarnietej grupy
9. Jeżeli już byłeś w ELITE, dlaczego Cie nie ma już w tej grupie?

12. Zgadasz się na łamanie zasad serwera? Nie

14. Czy masz zamiar dokładać się do opłat? Tak
15. Opisz siebie w kilku zdaniach. Mam 14 lat Wyglądam troche podobnie jak uzillo Fat !! ogarniam gre

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

1. Aktualny nickname w grze.-GoKu
2. Wiek-15
3. Jak trafiłeś na DayZ Fragujemy, jaki jest Twój styl gry?-Na fragujemy trafiłem ok 4 miesięcy temu.Mój styl gry jest 
4. Ile czasu około spędziłeś na serwerze? W tym momencie mam 100h ale zresetowało mi 2 razy ;)
5. Ile średnio czasu możesz poświęcić na grę na serwerze w tygodniu? -przynajmniej 2 godzinny dziennie 
6. Jeżeli byłeś w jakiejś innej grupie, dlaczego ją opuściłeś/ zostałeś wyrzucony? -Byłem w NzR  i jest to dobra grupa ale nie ma moim zdaniem tego klimatu i po prostu szukam nowej ekipy poza tym widzę że coraz więcej osób z niej odchodzi ;)
7. Jeżeli masz jakiś znajomych w ELITE, kim są? -Francks ;)
8. Dlaczego chcesz dołączyć do ELITE?-Jeste
9. Jeżeli już byłeś w ELITE, dlaczego Cie nie ma już w tej grupie? - Nigdy nie byłem 

10. Zgadasz się na respektowanie regulaminu forum jak i gry? -Tak
11. Zgadasz się na szacunek wobec grupy ELITE? -Tak
12. Zgadasz się na łamanie zasad serwera? -Nie

13. Czy posiadasz TS oraz działający mikrofon? -Tak
14. Czy masz zamiar dokładać się do opłat? -Nie
15. Opisz siebie w kilku zdaniach.-Co tu dużo mówić, jestem aktywnym graczem któremu można zaufać. 

Opublikowano

1. Aktualny nickname w grze.NaXe
2. Wiek: 16
3. Jak trafiłeś na DayZ Fragujemy, jaki jest Twój styl gry?Kolega namówił mnie do gry 2 lata temu, lubię prowadzić i być strzelcem :)
4. Ile czasu około spędziłeś na serwerze?Dużo, na serwerze gram od 2 lat
5. Ile średnio czasu możesz poświęcić na grę na serwerze w tygodniu?Kiedy tylko będę mógł :D
6. Jeżeli byłeś w jakiejś innej grupie, dlaczego ją opuściłeś/ zostałeś wyrzucony? Grałem z kolegami i po prostu przestaliśmy grać
7. Jeżeli masz jakiś znajomych w ELITE, kim są?Kojarzę grupę elitę jeszcze jak byłem w KM,TDP itp. ale na tą chwilę nikogo nie pamiętam
8. Dlaczego chcesz dołączyć do ELITE?Spoko grupa i myśle, że się przydam

10. Zgadasz się na respektowanie regulaminu forum jak i gry? Tak, zgadzam się
11. Zgadasz się na szacunek wobec grupy ELITE?Tak
12. Zgadasz się na łamanie zasad serwera?TAK/Nie, zależy w jakim sensie

13. Czy posiadasz TS oraz działający mikrofon?Tak
14. Czy masz zamiar dokładać się do opłat?Jak będzie taka potrzeba to jasne
15. Opisz siebie w kilku zdaniach.Jestem Michał, mam 16 lat interesuje się podróżami i sportem, lubię czasami popykać w mta, lola i cs'ka :D

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
  1. AkaAncht - Odrzucame
  2. fake- Odrzucam
  3. Kacper Jachym - Odrzucam
  4. Cannabis3k - Odrzucam
  5. Sn0wY - Przyjęty
  6. NaXeee - Odrzucam
  • Ustrzel fraga! (+) 5
Opublikowano

1. Aktualny nickname w grze. BidWild
2. Wiek: 18
3. Jak trafiłeś na DayZ Fragujemy, jaki jest Twój styl gry?: Trafiłem właściwie z przypadku ale nie żałuję tego. A mój styl gry jest spokojny
4. Ile czasu około spędziłeś na serwerze? na starym koncie z 100h a na nowym mam juz około 20 przez nie całe 3 dni
5. Ile średnio czasu możesz poświęcić na grę na serwerze w tygodniu? 5-6h dziennie
6. Jeżeli byłeś w jakiejś innej grupie, dlaczego ją opuściłeś/ zostałeś wyrzucony? Zazwyczaj grałem z kolegą ale on przestał grać
7. Jeżeli masz jakiś znajomych w ELITE, kim są?nie mam
8. Dlaczego chcesz dołączyć do ELITE?: Iż szukam ogarniętej, aktywnej ekipy w której można się pośmiać, pograć i dobrze się bawić
9. Jeżeli już byłeś w ELITE, dlaczego Cie nie ma już w tej grupie? nie jeszcze nie byłem

11. Zgadasz się na szacunek wobec grupy ELITE? Jak najbardziej
12. Zgadasz się na łamanie zasad serwera? nie

13. Czy posiadasz TS oraz działający mikrofon? Oczywiście
14. Czy masz zamiar dokładać się do opłat? Tak
15. Opisz siebie w kilku zdaniach. Uczę się w szkole zawodowej. Lubię sporty jak i majsterkowanie i oczywiście dobre dziewczyny. Jestem miły, ogarnięty i mam poczucie humoru nie tak jak niektórzy.

Opublikowano

1. Nick w grze: thizz

2. Wiek 16

3. Staż na serwerze i w MTA: Na serwerze około 2tyg a MTA DayZ  4 lata.

4. Ile dziennie grasz w MTA: Około 2-3 h dziennie.

5. Umiejętność strzelania (1-10): 9

6. Umiejętność prowadzenia pojazdów (1-10): 7 Ale bardzo dobrze pilotuję.

7. Składki: Do ustalenia.

8. Co wniesiesz do zespołu: Pilota, oraz dużo magów :)

Opublikowano

1. Aktualny nickname w grze: Zireseth 
2. Wiek: 19
3. Jak trafiłeś na DayZ Fragujemy, jaki jest Twój styl gry? Z wyszukiwarki serwerów MTA, a to drugie trzeba sprawdzić. 
4. Ile czasu około spędziłeś na serwerze? Około 120h
5. Ile średnio czasu możesz poświęcić na grę na serwerze w tygodniu? Od 2 - 6h dziennie, w weekend się to wydłuża. 
6. Jeżeli byłeś w jakiejś innej grupie, dlaczego ją opuściłeś/ zostałeś wyrzucony? Byłem w AK, odszedłem z powodu niezbyt dojrzałego i niemądrego lidera, akurat przed tymi akcjami.
7. Jeżeli masz jakiś znajomych w ELITE, kim są? Nie mam
8. Dlaczego chcesz dołączyć do ELITE? Jako, że jest to jedna z lepszych grup.
9. Jeżeli już byłeś w ELITE, dlaczego Cie nie ma już w tej grupie?  Nie byłem.

10. Zgadasz się na respektowanie regulaminu forum jak i gry? Tak.
11. Zgadasz się na szacunek wobec grupy ELITE? Tak.
12. Zgadasz się na łamanie zasad serwera? Nie.

13. Czy posiadasz TS oraz działający mikrofon? Tak.
14. Czy masz zamiar dokładać się do opłat? Tak.
15. Opisz siebie w kilku zdaniach.

Adam, 19 lat. Kończę technikum informatyczne, niedługo maturka, zamiast się uczyć to gram

Opublikowano

1. Aktualny nickname w grze. Ventur88
2. Wiek 14
3. Jak trafiłeś na DayZ Fragujemy, jaki jest Twój styl gry? trafiłem przez filmy na TY i gram od niedawna i szuka ludzi którzy mnie poprowadzą
4. Ile czasu około spędziłeś na serwerze? 2H
5. Ile średnio czasu możesz poświęcić na grę na serwerze w tygodniu? 1-3H
6. Jeżeli byłeś w jakiejś innej grupie, dlaczego ją opuściłeś/ zostałeś wyrzucony? niebyłem 
7. Jeżeli masz jakiś znajomych w ELITE, kim są? niemam
8. Dlaczego chcesz dołączyć do ELITE? ponieważ grupa wydaje mi się spoko i chcę pomagać w np szukaniu lutu pojazdów 
9. Jeżeli już byłeś w ELITE, dlaczego Cie nie ma już w tej grupie? niebyłem

10. Zgadasz się na respektowanie regulaminu forum jak i gry? tak zgadzam się
11. Zgadasz się na szacunek wobec grupy ELITE? zgadzam się
12. Zgadasz się na łamanie zasad serwera? niezbyt 

13. Czy posiadasz TS oraz działający mikrofon? tak posiadam
14. Czy masz zamiar dokładać się do opłat? jak bym miał do niema problemu 
15. Opisz siebie w kilku zdaniach. Lubię grać na dayZ oraz lubię rozwiązywać problemu ludzi :). grałem na wielu serwerach dayZ ale ten zostanie na stałe. myślę że przyjmiecie mnie .

Pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

-----------------------------------

Edytowane przez vladmimx
nic tu nie ma
Opublikowano (edytowane)

1. Aktualny nickname w grze. Cappy
2. Wiek. 22
3. Jak trafiłeś na DayZ Fragujemy, jaki jest Twój styl gry?. Jestem zbieraczem xD Szukałem dazy :P 
4. Ile czasu około spędziłeś na serwerze? Mam 150h około ale miełem 2 konto kiedys i ponad 200 było 
5. Ile średnio czasu możesz poświęcić na grę na serwerze w tygodniu? 35-45
6. Jeżeli byłeś w jakiejś innej grupie, dlaczego ją opuściłeś/ zostałeś wyrzucony? Byłem w wielu grupach zazwczaj się rozpadały 
7. Jeżeli masz jakiś znajomych w ELITE, kim są? Uzillo kiedys tam grałem Zireset grałem z nim Brayan 
8. Dlaczego chcesz dołączyć do ELITE? Bo Z brayanem grywam i fajnie mi sie z nim gra jeżeli Cała grupa jest tak pozytywna to Zaje** grupa :D

12. Zgadasz się na łamanie zasad serwera? Nie

14. Czy masz zamiar dokładać się do opłat? Jeżeli bd taka potrzeba i portfel mi na to pozwoli to lajtowo 
15. Opisz siebie w kilku zdaniach. Potrafię grać w grupie nie lubie przekrzykiwania na ts i pisków :D 

Edytowane przez Mati Sekk
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Mati Sekk  przydał by nam się w teamie. Chłop ogarnia.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności