Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Wiek: 16

2. Nick w MTA:  Często zmieniany JankoLogacz Bezimienny Jivvy   |KT|Bezi 

3. Umiejętność strzelania (0-10) :9

4. Umiejętność prowadzenia (0-10):9

5 Umiejętność pilotażu (0-10) : 7

6. Znajomość mapy GTA SA (0-10) :10

7. Rola (strzelec/kierowca) : bez znaczenia 

8. TS3+ Mikrofon (Tak/Nie) :Tak

9. Składki na bazę, lub inne elementy gry (Tak/Nie) :Tak

10. Opowiedz nam coś o sobie, podaj kilka argumentów, dlaczego Nas wybrałeś ! :

Mam na imię Wiktor uważam Nieplę za drużynę z doświadczeniem którą kojarzę od dawnych serwerów dayz gadałem z wami kiedyś na ts jesteście mega pozytywni i chciałbym pograć w drużynie topowej. Interesuje się downhillem i informatyką idę teraz do technikum informatycznego.

Jestem typem osoby która potrafi być poważna jeśli sytuacja tego wymaga ale zazwyczaj jestem typem turbośmieszka. Myślę że dając mi kredyt waszego zaufania nie zawiedziecie się.

11. Grupy w których byłeś (opcjonalnie) : KT

Opublikowano

1. Wiek: 15

2. Nick w MTA: CaNNabis

3. Umiejętność strzelania (0-10) : 7/10

4. Umiejętność prowadzenia (0-10): 4/10

5 Umiejętność pilotażu (0-10) : 5/10

6. Znajomość mapy GTA SA (0-10) : 10/10

7. Rola (strzelec/kierowca) : strzelec

8. TS3+ Mikrofon (Tak/Nie) : Tak

9. Składki na bazę, lub inne elementy gry (Tak/Nie) : tak

10. Opowiedz nam coś o sobie, podaj kilka argumentów, dlaczego Nas wybrałeś ! : Mam na imie Adrian pochodze z Łodzi mam 15 lat wybrałem was ponieważ jestescie nieliczną grupą ktora została na tym serwerze i tak naprawdę trzyma sie w kupie. Chciałbym do was dołączyc ponieważ umiem strzelać chciałbym poznac kilka osób wiecej i mysle ze bedzie sie dobrze ze mna grało pozdrawiam :)

11. Grupy w których byłeś (opcjonalnie) : ST,H$,STM,

Opublikowano (edytowane)

@NexyOdrzucam. Za dużo kontrowersji wokół Ciebie jest. Nie masz pozytywnej i zaufanej opinii na serwerze.

@Cannabis3kOdrzucam.

Edytowane przez Krystek
Opublikowano

1. Wiek: 17

2. Nick w MTA: Akiio

3. Umiejętność strzelania (0-10) : 7

4. Umiejętność prowadzenia (0-10): 9 

5 Umiejętność pilotażu (0-10) : 6

6. Znajomość mapy GTA SA (0-10) : 8

7. Rola (strzelec/kierowca) : kierowca

9. Składki na bazę, lub inne elementy gry (Tak/Nie) : Nie

10. Opowiedz nam coś o sobie, podaj kilka argumentów, dlaczego Nas wybrałeś ! : Często was widuje na serwie a poszukuje grupy która jest aktywna , również widzę , że nie ma spinki w waszej grupie oceniając po czacie.

11. Grupy w których byłeś (opcjonalnie) :  Street fighters (Kemiter)

Opublikowano

2. Nick w MTA: Ananus

3. Umiejętność strzelania (0-10) : 8/10

4. Umiejętność prowadzenia (0-10): 9/10

5 Umiejętność pilotażu (0-10) :  Helka to 9/10 lecz dodo to takie 7/10

6. Znajomość mapy GTA SA (0-10) : 10/10

7. Rola (strzelec/kierowca) : strzelec

9. Składki na bazę, lub inne elementy gry (Tak/Nie) : Tak

10. Opowiedz nam coś o sobie, podaj kilka argumentów, dlaczego Nas wybrałeś ! : No to tak jestem Kuba mieszkam w okolicach Kielc moje zainteresowania to wóda no i piłka nożna gram w mta od 7-8 lat dlatego też bardzo dobrze znam mapę. Wybrałem was z takiego powodu mój stary team ''SiTe'' niestety się rozpadł i poszukuje drużyny na poziomie, wydaje mi się że u was w teamie miło spędzę czas przy kompie :)

11. Grupy w których byłeś (opcjonalnie) : Teamy z przed 1,5 roku GB i W.R. a teraz byłem w STM co się potem przerodziło w SiTe :)

Opublikowano

1. Wiek: 14 lat

2. Nick w MTA: Monek-(,

3. Umiejętność strzelania (0-10) : 9/10

4. Umiejętność prowadzenia (0-10): 7/10

5 Umiejętność pilotażu (0-10) :  6/10

6. Znajomość mapy GTA SA (0-10) : 9/10

7. Rola (strzelec/kierowca) : Strzelec. Nie czuje się dobrze gdy jedziemy w 6 a ja prowadzę.

9. Składki na bazę, lub inne elementy gry (Tak/Nie) : Nie. Teraz krucho z hajsem na wakacje.

10. Opowiedz nam coś o sobie, podaj kilka argumentów, dlaczego Nas wybrałeś ! :

Zobaczyłem że znów otwieracie rekrutację to napisałem

Lubie pograć w jednej z najlepszych grup na serwerze

Chcę mieć ekipę na moim poziomie.

11. Grupy w których byłeś (opcjonalnie) : KT | Nie wiem dlaczego mnie wywalili | Ev i 1s

Opublikowano

@Monek.Mchlk- odrzucam, zbyt młody

OKEJ ! Ale Kalumka jakiś gość też  14 lat a go przyjyleliście a jestm od niego lepszy o 10 tyś razy..

Opublikowano
32 minuty temu, Monek.Mchlk napisał:

@Monek.Mchlk- odrzucam, zbyt młody

OKEJ ! Ale Kalumka jakiś gość też  14 lat a go przyjyleliście a jestm od niego lepszy o 10 tyś razy..

On już nie jest u nas;)

Opublikowano
5 godzin temu, topielcz. napisał:

2. Nick w MTA: topielcz

3. Umiejętność strzelania (0-10) : 8

4. Umiejętność prowadzenia (0-10): 10

6. Znajomość mapy GTA SA (0-10) : 10

7. Rola (strzelec/kierowca) : obojętnie

8. TS3+ Mikrofon (Tak/Nie) : tak

9. Składki na bazę, lub inne elementy gry (Tak/Nie) : tak

10. Opowiedz nam coś o sobie, podaj kilka argumentów, dlaczego Nas wybrałeś ! : siema jestem krystian dużo gram na fg Interesuję się rolnictwem wybrałem was dlatego że jest was durzo i po 

takim czasie ile gracie na fg musicie być ogar

11. Grupy w których byłeś (opcjonalnie) : Tnt RcV

odrzucam XD

Opublikowano

1. Wiek:17

2. Nick w MTA:Becze[R]

3. Umiejętność strzelania (0-10) :8

4. Umiejętność prowadzenia (0-10):8

6. Znajomość mapy GTA SA (0-10) :10

7. Rola (strzelec/kierowca) :Strzelec

8. TS3+ Mikrofon (Tak/Nie) :Tak

9. Składki na bazę, lub inne elementy gry (Tak/Nie) :Tak

10. Opowiedz nam coś o sobie, podaj kilka argumentów, dlaczego Nas wybrałeś ! :Mam na imię Jakub i mieszkam w okolicach Warszawy.Interesuję się siatkówką i piłką ręczną.Na Fragujemy gram już od ponad 2 lat.W ostatnim czasie nie byłem na nim w ogóle widziany.Miesiąc temu miałem powrócić na serwer,ale nie było mnie w domu,bo byłem na wakacjach,ale teraz mogę zapewnić,że wracam na serwer.

Wybrałem was między innymi,ponieważ grałem już z wami w grupie,a grało się świetnie;>

11. Grupy w których byłeś (opcjonalnie) :GM,SVM,Scota,SM

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

2. Nick w MTA: Ciezki

5 Umiejętność pilotażu (0-10) :  Heleki 10/10, samoloty 8/10

7. Rola (strzelec/kierowca) : to i to potrafię bardzo dobrze.

10. Opowiedz nam coś o sobie, podaj kilka argumentów, dlaczego Nas wybrałeś ! :  Jestem Mateusz, mam 16 lat, pochodzę z Kościerzyny. W MTA gram od 4 lat i ogarniam każdą miejscówkę na mapie. Od września zaczynam naukę w Technikum o kierunku logistycznym. Jestem osobą mało wulgarną, która posiada wysoką kulturę osobistą, dzięki temu nie powinno być ze mną najmniejszych problemów w kwestii kultury.  Bardzo dobrze pracuję w zespole, jak i samotnie. Dzięki takim grom jak PlayerUnknow's czy CS:GO potrafię podejmować decyzję najkorzystniejsze rozwiązania, i wiem kiedy mogę wdać się w strzelaninę, oraz doskonale opracowywać teorie taktyczne. Wybrałem właśnie was, ponieważ wyglądacie na miłą, sympatyczną i zabawną grupkę osób. Słyszałem, że bardzo dobrze się z wami gra i nie ma czegoś takiego, że ktoś krzyczy za nie udaną sytuację. 

11. Grupy w których byłeś (opcjonalnie) : Nie pamiętam, spowodowane jest to, iż grałem tu jakieś pół roku temu na starym laptopie.

Opublikowano
53 minuty temu, Ciezki napisał:

2. Nick w MTA: Ciezki

5 Umiejętność pilotażu (0-10) :  Heleki 10/10, samoloty 8/10

7. Rola (strzelec/kierowca) : to i to potrafię bardzo dobrze.

10. Opowiedz nam coś o sobie, podaj kilka argumentów, dlaczego Nas wybrałeś ! :  Jestem Mateusz, mam 16 lat, pochodzę z Kościerzyny. W MTA gram od 4 lat i ogarniam każdą miejscówkę na mapie. Od września zaczynam naukę w Technikum o kierunku logistycznym. Jestem osobą mało wulgarną, która posiada wysoką kulturę osobistą, dzięki temu nie powinno być ze mną najmniejszych problemów w kwestii kultury.  Bardzo dobrze pracuję w zespole, jak i samotnie. Dzięki takim grom jak PlayerUnknow's czy CS:GO potrafię podejmować decyzję najkorzystniejsze rozwiązania, i wiem kiedy mogę wdać się w strzelaninę, oraz doskonale opracowywać teorie taktyczne. Wybrałem właśnie was, ponieważ wyglądacie na miłą, sympatyczną i zabawną grupkę osób. Słyszałem, że bardzo dobrze się z wami gra i nie ma czegoś takiego, że ktoś krzyczy za nie udaną sytuację. 

11. Grupy w których byłeś (opcjonalnie) : Nie pamiętam, spowodowane jest to, iż grałem tu jakieś pół roku temu na starym laptopie.

przyjmuję na okres próbny, zobaczymy:)

Opublikowano (edytowane)

1. Wiek:15 lat

2. Nick w MTA:AkaAncht

3. Umiejętność strzelania (0-10) :6/10

4. Umiejętność prowadzenia (0-10):7/10

5 Umiejętność pilotażu (0-10) : 7/10

6. Znajomość mapy GTA SA (0-10) :4/10

7. Rola (strzelec/kierowca) :Możecie wy wybrać ja ogólnie nie wiem

8. TS3+ Mikrofon (Tak/Nie) :Tak oczywiście

9. Składki na bazę, lub inne elementy gry (Tak/Nie) :Niestety nie

10. Opowiedz nam coś o sobie, podaj kilka argumentów, dlaczego Nas wybrałeś ! :Mam znajomego u was który nagrywa nazywa się Trust znam się z nim bardzo dobrze i dlatego chce do was dołączyć.Gram w MTA od 4 lat albo 5 i bardzo się interesuje mechaniką serwerów DAYZ/RPG szczególnie DAYZ.Gram dużo w piłkę nożną.Widze że to ogarnięta grupa więc nie ma takiego czegoś jak "No to spierniczyłeś akcje i tylko ty ..." Jestem spokojnym graczem.Nienawidze odpałów i nieogarów 

11. Grupy w których byłeś (opcjonalnie) :Niestety nie pamiętam dlaczego? dawno nie grałem na fragujemy i nowe konto musiałem stworzyć

Edytowane przez AkaAncht
Pomyłka
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Nie zobaczylem ze off

Edytowane przez Bicekk*
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

REKRUTACJA PONOWNIE OTWARTA!

Poszukujemy przede wszystkim "looterów" i kierowców, ale dodatkowymi strzelcami też nie pogradzimy! :) 

Dodam jeszcze, że obecni członkowie naszej grupy nie mają czasu na grę, więc jeśli zamierzasz wyjść po kilku dniach ze względu na naszą małą aktywność, lepiej nie męcz się i nie pisz podania. 

W związku z naszą aktywnością, po rekrutacji wyznaczona zostanie jedna osoba która będzie "zarządzać" bindami. Pozdrawiam! 

Edytowane przez PogromcaKislu
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności