Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdy w to nie wątpiłem, oby tak dalej!!!!!! Fragujemy.com na zawsze w naszych sercach :)

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

A właściciel xSteam niedługo się doczeka ;)

• Właściciel
Opublikowano

Ja się dziwię, że jeszcze nikt nie zgłosił jego osoby do organów ścigania. Bezkarnie działa od 2 przeszło lat. 

Opublikowano

Chłop ma zapierol taki, którego nie ogarniamy. Poświęca swój cenny czas na dobro serwera, żeby nam się grało idealniei nie tylko nam, czasami się nie zgadzam z wieloma rzeczami ale po dłuższym przemyśleniu zawszę się mylę... Oby z fartem zawsze do przodu tego życzę właścicielowi oraz nam wszystkim grającym :)

Opublikowano

Dzięki Nesty, Ze ochraniasz tą sieć i serwery. Czasami po prostu trzeba zrozumieć aby coś tworzyć to trzeba dużo czasów i testów aby dobrze wszystko działa. Widać, Ze jak jest problem to starasz zapytać o szczegóły aby go rozwiązać.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Co tu polenizować,Nesty stara się i widać efekty sieć na najwyższym poziomie tak trzymać. <clap>

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Mój kochany Miś. :* Taki zdolny! 

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja jestem bardzo niezadowolny bardzo z poczynań naszego Właściciela.. Jest bardzo ciężki w komunikacji. Chciałem porozmawiać 5min a zagadał mnie na 3h i się pośmialiśmy itp itd.

Oczywiście wiesz, że sobie robię jaja :*, zdolniacha jak zawsze, tak trzymaj :]

P.S. W końcu widzę Cię znowu na forum enQ, może mnie nie pamiętasz ale ja owszem i miło znowu zobaczyć :D

Opublikowano

Gratuluję Nestiuszu ;)

Opublikowano

Ja powiem tak , że. Ty Nesty naprawdę znasz się na rzeczy i wszystko jest tam gdzie powinno i za to dziękuję, że mogę grać na ogarniętej sieci serwerów. A jeśli chodzi o "efantazje" to byłem tam przez rok Aminem póki HA musiał pozostawić serwer , ale nigdy nie widziałem na stronie takiej informacji o zarażonych serwerach.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Dobrze, że mamy herbatkę który wszystko ogarnia a jak się zjebie to naprawi nawet jak ktoś coś zjebie to dostanie zjeby i tak ma wyglądać ogarnięty szefo.

• 10 miesięcy temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności