Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wymagania:

• STEAM oraz brak blokady VAC na nim. JEST!
  • Wiek powyżej 16 - ale liczy się przede wszystkim dojrzałość, dlatego można warunkowo przyjąć osoby mające mniejszy próg wiekowy. JEST!
  • Brak posiadania funkcji lub przywilejów (np. admin serwera, moderator) na innych sieciach serwerów. JEST!
  • Podstawowa wiedza w zakresie gry, serwera oraz obowiązków i funkcji adminowskich. JEST!
  • Ukończenie mutacji lub głos na poważnym poziomie. JEST!
  • Posiadanie i używanie mikrofonuJEST!
  • Humor! Oczywiście xD

Jestem adminem: Rożnie. Przeważnie dziennym i nocnym, lecz czasami również lubię postrzelać z rana :)

Nick jakiego używasz: Freeže. Lecz często dodaję jakieś znaki, minki lub po prostu zmieniam nick.
Staż gry CS:GO: W CS:GO gram od premiery, a wcześniej gdzieś od 2009/2010 grałem w 1.6.
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Pamiętam, że grałem na tej sieci jeszcze w 1.6, ale nigdy nie byłem karany!
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: Funkcję admina sprawowałem już wielokrotnie.
Podstawowa wiedza w zakresie funkcji adminaNa serwerach w 1.6 amx miałem opanowane perfekto, w csgo jest troche gorzej ale podstawy oczywiście znam i wiem, że jest to banalne :)
Godziny w jakich grasz: Ciężko jest jednoznacznie określić, przeważnie od południa (13-14) do później nocy (1;00-2;00). Taki trochę nolif zemnie :D
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem[MINIMUM 3 ARGUMENTY]

Więc może zacznę od początku. Ogólnie jestem dość młody, bo mam zaledwie 16 lat, lecz funkcję admina pełniłem już pare lat wcześniej za czasów 1.6 i składając podanie wtedy za tamtych czasów na dość popularnych sieciach, nigdy nie kłamałem i starałem się pisać samą prawde, także o wieku. A jednak admini którzy przyznawali mi admina musieli zauważyć, że pomimo wieku jestem ogarnięty i dojrzały, nawet za bardzo :D Dlatego daje wielki plus, że liczy się dojrzałość a nie wiek w wymaganiach, bo niektórzy maja już dużo lat na karku a zachowują się jak dzieci. Też wydaję mi się, że za czasów 1.6 grałem na fragujemy tylko nie wiem czy nie zarejestrowałem się na forum czy po prostu zapomniałem passów do konta, w końcu troche czasu minęło. Strasznie podobają mi się Wasze serwery, a ja szczególnie przepadam za Arenkami, bo jest to prosty sposób do trenowania skilla czy po prostu pogrania sobie dla luzu. Co do nowego konta na forum, wiem, że nie jest to zbyt zachęcające do Przyznania mi takiej funkcji, lecz w wymaganiach nie ma nic o tym, więc oczywiście chciałem spróbować, bo myślę, że czas kiedy zostało założone kontro na forum nie jest AŻ TAK dużym kłopotem. Na Serwerze Arenki 1v1 pykam sobię już od dłuższego czasu na Waszej sieci, lecz pewnie pod różnymi nickami jeśli to ma znaczenie i z tej też racji chcę, aby atmosfera na serwerze była jak najlepsza, oraz aby grało się jak najprzyjemniej. Chcę aby panowała tam kultura, brak wyzywania i takich przeróżnych rzeczy, czy krzyków małoletnich ( w sumie też taki jestem hehe :D ) dzieci, którzy nie przeszli jeszcze mutacji, bo wiem że to naprawdę przeszkadza i irytuje. Oczywiście chyba nie muszę wymieniać, że nie toleruje cheaterów i rozpoznać takiego nie jest mi trudno, bo chociaż małego wieku akurat w tej gierce jestem strasznie doświadczony. Oczywiście widuję adminów na tym serwerze, lecz z mojego punktu widzenia lepiej jest mieć więcej adminów niż za mało. Także na koniec powiem tyle, żeby nie kierować się datą założenia konta, a tym co sobą reprezentuje i jak będę reprezentował Wasz serwer jako admin. Oczywiście zapraszam ludzi tych co mnie kojarzą do wypowiadania się na mój temat. EDIT: W sumie inni użytkownicy nie mogą siętutaj wypowiadać, trochę się zapędziłem.

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID1:0:39996638

Pozdrawiam,

Freeze aka Norbert :P

Edytowane przez Freeže
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nick jakiego używasz: 1Z

Staż gry CS:GO: marzec 2007

Staż gry na serwerze: GameTracker pokazuje 4 godziny

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie

Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: Nie tutaj ofc

Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: No tak

Godziny w jakich grasz: Nie ma określonego przedziału czasowego

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Gram na serwerze od czterech-pięciu dni i do tej pory nie spotkałem tam ani jednego administratora. A było wiele, wiele sytuacji, w których taka interwencja była niezbędna. Ktoś musi utrzymywać porządek na serwerze, a z tego co widzę nie ma takiej osoby - przynajmniej gdy ja jestem online. Dlaczego ja? Bo mam mózg.

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_1:1:17444392

Opublikowano

Nick jakiego używasz: michvxl
Staż gry CS:GO: 4 lata (od premiery gry)
Staż gry na serwerze: niespełna 2 miesiące
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: nie
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: tak
Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: tak
Godziny w jakich grasz: poranne, popołudniowe oraz wieczorne, zależne od planu dnia. 
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Zacznę od tego, że na serwerze jest mało adminów, przynajmniej mało aktywnych, a na serwerze dosyć często bywają gracze agresywni, młodzi nadużywający mikrofonu, puszczający muzykę oraz co by kto nie wymyślił. Jestem osobą aktywną, potrafiącą zaangażować się w "życie serwera". Osobą przebywające na serwerze powinny mnie znać, w tym administratorzy.

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: 0:1:47189665

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Jestem adminem: dziennym/nocnym
Nick jakiego używasz: JokerS
Staż gry CS:GO: Ogólnie: 1,5k | Na nowym koncie: 700h
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.comNIE
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcjęTAK ALE NIE NA WASZYCH SERWERACH
Podstawowa wiedza w zakresie funkcji adminaTAK
Godziny w jakich grasz: 17-21 w weekendy 8-20
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem[MINIMUM 3 ARGUMENTY]

- Jestem towarzyski

- Umiem się śmiać z siebie

- Bezstronny

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SIDSTEAM_1:0:131246030

@EDIT: Proszę o usunięcie odpowiedzi napisałem Temat.

Edytowane przez JokerS
  • Karambit w plecy (-) 2
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Jestem adminem: nocnym, dziennym
Nick jakiego używasz: eXtreme!?
Staż gry CS:GO:Około 2000 godzin
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK, przez którki okres czasu
Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK
Godziny w jakich grasz: Zależy jak wstane, jestem raczej typem człowieka który siedzi po nocach. Ale od 13-14 do 5 rano :D
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem
  - Znam regulamin

- Potrafię się przyznać do błędu który popełnie

- Jestem kulturalną osobą

- Mam dobry humor

- Chciałbym połapać cheaterów, gdy adminów nie ma na serwerze a rzadko ich widywałem

- Lubie pomagać ludziom

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SIDSTEAM_0:0:154089178

Chciałbym przytoczyć, że mam mikrofon lecz w cs'ie mnie w ogóle nie słychać. Ale to chyba nie będzie problem. Mogę rozmiawiać jedynie na ts3

Grałem na serwerze wczesniej. Mam około 2 tygodni przegrane. Teraz zaczynam często grać

Ludzie pewnie powiedzą, że gram rzadko i mnie nie widują. Ato dlatego, że gram w godzinach wieczornych czyli 22-3 w nocy bo wtedy jest najmniej graczy.

W dzień oczywiscie też gram, ale z ekipą mmy. Na steamie może mnie każdy dodać i napisać, że ma jakis problem to od razu pomogę! 

Edytowane przez Gangster
Opublikowano (edytowane)

Jestem adminem: Dziennym/Wieczorowym
Nick jakiego używasz: Getlow
Staż gry CS:GO: Prawie 1000h. Mój łączny staż w CS'ie to jakieś 8-9 lat z przerwami. Głównie CS 1.6 NS.
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcjęTAK
Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: ZDECYDOWANIE TAK
Godziny w jakich grasz: 12-14, 19-23
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem:

-Jestem doświadczonym graczem i dobrze znam możliwości oraz obowiązki admina.
-Jestem charyzmatyczną osobą i pomimo tego, że na serwerze jestem stosunkowo od niedawna stworzyłem wokół siebie zaufane grono i jestem szanowanym, rozpoznawalnym graczem.
-Potrafię bez większego problemu dogadać się z każdym graczem oraz pełnić moją funkcję najlepiej jak to tylko możliwe.
-Od dłuższego czasu na serwerze brakuje adminów i często panuje ferment i bałagan. Jako, że jestem aktywnym graczem doskonale spełnię się w tej roli.
-Z racji na mój stosunkowo długi staż z CS'em wiem co admin powinien a czego nie powinien robić oraz czego oczekują od nas gracze serwera.

Pozdrawiam

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SIDSTEAM_0:1:58823029

Edytowane przez Getlow
  • Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano (edytowane)

Jestem adminem: z tym różnie, obecnie gram w ciągu dnia, ale jakoś zaniedługo wracam do pracy i będą to popołudnia/wieczory raczej.
Nick jakiego używasz: Duże Jot/Juri
Staż gry CS:GO: Gram od bety z przerwami mocnymi, obecnie dobijam do 1200h, w csa 1.6 2.5k godzin, na nonsteamie i 1.5 swoje też było, z 1000h, łącznie licząc wszelkie csy było tego z 5000h
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcjęTAK, raz na Polskim Serwerze CS 1.5, chyba dokładnie tak się nazywał, na cs 1.6 na tawernie tp/gaming crew
Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: jeśli chodzi o komendy - to sourcemodem nigdy się nie bawiłem w sumie
Godziny w jakich grasz: z tym róznie - ale wystarczająco dużo, przynajmniej raz dziennie wejde na kilka map

- Jestem już raczej dosyć znany na serwerze, większość osób kojarzy mój nick.
- Mam doświadczenie w tej roli.
- Jestem wyluzowaną i kulturalną osobą.
- Ciężko wyprowadzić mnie z równowagi.
- Dogaduję się z większością osób bez problemu.
- A no i w sumie skillowym graczem jestem także zadbam o poziom rozgrywki przynajmniej na arenie I.

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SIDSTEAM_0:1:17427358

Edytowane przez Duże Jot
  • Ustrzel fraga! (+) 3
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Jestem adminem: Głównie nocnym (zdaża się, że gram rano, czy po południu)
Nick jakiego używasz∆ пхп ∆

Staż gry CS:GO: 1243h
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcjęNIE
Godziny w jakich grasz od 18/19 do nawet 2 w nocy
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Jestem dość humorystycznym i życzliwym człowiekiem. Poza tym zdaża się, gdy gram o późnych godzinach, że rzadko jest jakiś admin, a co za tym idzie jest duża "patologia" (i nie tylko o w tych godzinach), czyli ludzie kochają sypać wyzwiskami, zagłuszać grę puszczając muzykę itp. Także często jestem na serwerze (poza okresem między 9, a 24 lipca, gdyż byłem na wakacjach :) )

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SIDSTEAM_0:1:43904125

STEAM_0:1:43904125

Edytowane przez ∆ пхп ∆
  • Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

Jestem adminem: nocnym / dziennym
Nick jakiego używasz: Hi, I am Vesp3r!
Stażarrow-10x10.pnggry CS:GO: Na tym 394 + około 800 godzin na smurfach i moim starym koncie.
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcjęTak
Podstawowa wiedza w zakresie funkcji adminaTak
Godziny w jakich grasz: W tygodniu będą to godziny przeważnie około od 17-22/23, a w weekendy kontakt będzie do mnie przez 24h a godziny w których będę grał jest ciężko określić. Godziny w których będzie można mnie spotkać będą uzależnione od szkoły i innych obowiązków ale głownie będę pojawiał się tych godzinach co podałem wcześniej.

+Dobrze się dogaduje z ludźmi z serwera

+Każdy jest dla mnie na równym poziomie

+Mam doświadczenie na tej posadzie

+Jestem osoba kulturalna, humorystyczna i przyjazna

+Jestem otwarty na nowe znajomości i wyzwania

+Nie działam pochopnie 

-Jestem osoba jeszcze dość młodą więc też nie zawsze wiem najlepiej (zresztą tak jak każdy) i też popełniam czasami błędy.

Oświadczam, że posiadamSTEAMarrow-10x10.png. Mój SIDSTEAM_1:1:151059932 

Opublikowano

Jestem adminem: Głównie dziennym :)
Nick jakiego używaszFreez

Staż gry CS:GO: 980 h
Godziny w jakich grasz: 17-24
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Myślę,że nadaje się na tą posadę ponieważ jestem aktywnym i w miarę doświadczonym graczem.Nie mam problemów z kulturą , jestem bezkonfliktowy.Potrafię współpracować z grupą oraz chętnie uczę się nowych rzeczy. Chciałbym wnieść coś do tej sieci serwerów oraz przyczynić się do jej dalszego rozwijania .

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SIDSTEAM_0:1:45628192

• 3 tygodnie później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jestem adminem: dziennym
Nick jakiego używasz: TygryS ; jednak często dopisuje coś przez co GT nie wygląda wyśmienicie 
Staż gry CS:GO: Około 2 lat
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK
Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK
Godziny w jakich grasz: Przeważnie zaczynam po 16 
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Ostatnimi czasy zrobił się bałagan, adminów ubyło przez co nie ma komu pilnować. Dzieciarnia zakłóca grę drąc "jape" do mikrofonu, co chwilę słyszę jakieś kłótnie, wyzwiska na czacie. Postaram się pilnować społeczeństwa, uczyć ich kultury :) 
Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:729703

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem adminem: dziennym.

Nick: Wojtes0

Staż gry: około 1000h.

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com:nie

Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: tak.

Argumenty:

1.Byłem już adminem i nie było żadnych skarg na mnie.

2.Panująca atmosfera na serwerze w niektórych momentach przekracza granice.

3.Jestem sumiennym i skrupulatnym nie daje banów od tak tylko musze się przekonać że ktoś łamie regulamin albo musze zobaczyc screena. 

SID: STEAM_0:1:88409267

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem adminem: dziennym.

Nick: Wojtes0

Staż gry: około 1000h.

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com:nie

Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: tak.

Argumenty:

1.Byłem już adminem i nie było żadnych skarg na mnie.

2.Panująca atmosfera na serwerze w niektórych momentach przekracza granice.

3.Jestem sumiennym i skrupulatnym nie daje banów od tak tylko musze się przekonać że ktoś łamie regulamin albo musze zobaczyc screena. 

SID: STEAM_0:1:88409267

I jaka jest decyzja?

Opublikowano

Jestem adminemnocnym / dziennym

Nick jakiego używaszR3ci4n
Staż gry CS:GO:
2600 H + smurf 400

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.comNie
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcjęTak
Podstawowa wiedza w zakresie funkcji adminaPosiadam
Godziny w jakich graszRóżnie, ale zazwyczaj po południowe oraz wieczorne (ok. 15-23)

- potrafię znaleźć wspólny język z graczami

- nie używam wulgaryzmów

- jestem prawie cały czas na steamie, więc gracze zawsze mogę mnie poprosić o pomoc

- posiadam wysoką kulturę osobistą oraz duże poczucie humoru

- Ciezko mnie wyprowadzic z równowagi.

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SIDSTEAM_0:1:52413084

A co do mojej aktywnosci na forum pracuje nad nią 

Opublikowano (edytowane)

Jestem adminem: To zależy od dnia ponieważ pracuje w trybie dojazdowym więc raz mam czas cały dzień a raz całą noc.
Nick jakiego używasz: esej ale kiedyś grałem sobie na innym steam pod Setamlatam czy jakoś tak - nie pamiętam dokładnie.
Staż gry CS:GO: Generalnie grałem w CSGO jeszcze jak była beta .. biernie przestałem grać tydzień po wprowadzeniu skinów. Pozniejszymi czasy grałem sobie dla rozrywki na faceicie.
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Na serwerach CSGO nie. Wydaje mi się że kiedyś dostałem kilka baników na 1.6 4FUN bo grałem tutaj ale nie mogę znalezc.
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: Tak i to wiele razy - mam w tym doświadczenie.
Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: Tak, oczywiście.
Godziny w jakich grasz: Tak jak napisałem na górze - jest różnie.
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Powinienem być adminem ponieważ mam w tym doświadczenie oraz przydam się na tej sieci. Grałem tutaj na serwerach 1.6 lecz nie zdecydowałem się na złożenie podania, zmieniam ten błąd w tym momencie. Mam mase wolnego czasu i odrobienie aktywności na serwerze czy forum to nie problem. Do tego wszystkiego jestem energiczny i potrafie pracować w grupie.

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SIDSTEAM_1:1:104242203  

Ps. Aktywność to nie problem bo mam mase wolnego czasu (poza pracą)

ok czekom :D

Edytowane przez eSej
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jestem adminem: Dziennym/Nocny
Nick jakiego używasz: Am@di
Staż gry CS:GO: 1,5roku 
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: Na CS:GO nie 

Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: Wiedza spora jak i doświadczenie spore ale to zdobyte na 1.6 :) 
Godziny w jakich grasz: Zależnie od pracy ale głównie popołudnia lub nawet wieczory 

Byłem Adminem na 4FUN 1.6 może jakieś twarze mnie pamiętają :P

Jestem osobą która nie lubi chamstwa i buractwa gdzie niektóre osoby na tym serwerze to okazują 

Nie pier**lę się z ludźmi jako Admin (dlatego podobno byłem uznawany jako jeden z lepszych na 4FUN chyba :D )

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SIDSTEAM_1:1:18661211 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Jestem adminem: nocnym /  / dziennym
Nick jakiego używasz: NeRu
Staż gry CS:GO:2lata (2600h)
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com/ NIE
Godziny w jakich grasz: 17-23
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem[Jestem dosyć dojrzały mimo tego że mam tylko 15lat,sprawowałem funkcje na serwerach 3mod oraz goserv. Jestem aktywny praktycznie od 17 do 23 w weekendy  14/23 Potrafie ogarnąć serwer i ludzi :)  ]

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SIDSTEAM_0:0:105302669

Edytowane przez NeRu
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem adminem: dziennym

Nick jakiego używasz: RiYaN #GOGO_VP

Staż gry CS:GO: Około 380 godzin.

Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: NIE

Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: NIE, ale szybko się uczę.

Godziny w jakich grasz: 18-20 Mogą ulegać zmianie w zależności od okoliczności.

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY]

Jestem towarzyski i potrafię śmiać z siebie.

Jestem świeży na serwerze.

Chcę się rozwijać.

Akceptuję krytykę i staram się nap rawiać swoje błędy.

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:104570651

• 4 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Jestem adminemdziennym/nocnym
Nick jakiego używasz✪Dante
Wiek16
Staż gry CS:GO1559h
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcjęTAK, niejednokrotnie. 
Godziny w jakich graszRóżnie, zależne jest to od dnia, ale jestem praktycznie codziennie na serwerze
~15:00-19:00 w tygodniu, dni wolne ~15:00-02:00

-doświadczenie
-na steam'ie jestem praktycznie cały czas kiedy tylko jestem w domu
-nie popieram kolesiostwa
-raczej dobre stosunki z NORMALNYMI ludźmi na serwerze, mówiąc normalnymi nie wliczam dzieci
rafonixa i innych osobników jego pokroju 
-poczucie humoru
-jeszcze kilka innych rzeczy :D

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SIDSTEAM_0:0:87014634

Edytowane przez ✪Dante
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem adminem: nocnym / porannym / dziennym
Nick jakiego używasz: Code
Staż gry CS:GO: 6/7 lat
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: Tak
Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: Tak
Godziny w jakich grasz: róznie

Cześc! :)

Dlaczego własnie ja powinienem zostac adminem? Juz mowie. Moja przygodę z Cs'em zacząłem 6.. 7 lat temu. Aktualnie studiuje psychologie wiec jeżeli chodzi o nawiązywanie kontaktu z innymi ludźmi to to jest własnie ten basen w którym pływam! :D Na arenie 1 vs 1 spotkałem profesjonalną administracje ze strony Dantego z ktorym można porozmawiać jak z człowiekiem a nie jak z "królem cs'a" ktoremu da sie troche władzy, tak! - wielu adminów nadużywa swojej władzy i nie ponosi z niej żadnych konsekwencji, wiec ciesze sie że tutaj tak nie jest. Pozwalając wstąpić mi w wasze szeregi otrzymacie Admina który najpierw myśli, później rozmawia i na końcu robi! Dzieki tym trzem działaniom fragujemy.com ma WIEKSZĄ gwarancje na to, że gracze nie beda uciekać z serwera ze względu na tragiczna administracje ktora jest spotykana na wielu innych serwerach. Na ten moment tyle ode mnie ;)

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_1:0:6902179

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności