FreezeJESUS Opublikowano 30 Maja 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Maja 2016 (edytowane) Wymagania: STEAM oraz brak blokady VAC na nim. JEST! Wiek powyżej 16 - ale liczy się przede wszystkim dojrzałość, dlatego można warunkowo przyjąć osoby mające mniejszy próg wiekowy. JEST! Brak posiadania funkcji lub przywilejów (np. admin serwera, moderator) na innych sieciach serwerów. JEST! Podstawowa wiedza w zakresie gry, serwera oraz obowiązków i funkcji adminowskich. JEST! Ukończenie mutacji lub głos na poważnym poziomie. JEST! Posiadanie i używanie mikrofonu. JEST! Humor! Oczywiście xD Jestem adminem: Rożnie. Przeważnie dziennym i nocnym, lecz czasami również lubię postrzelać z rana :) Nick jakiego używasz: Freeže. Lecz często dodaję jakieś znaki, minki lub po prostu zmieniam nick.Wiek: 16Staż gry CS:GO: W CS:GO gram od premiery, a wcześniej gdzieś od 2009/2010 grałem w 1.6.Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Pamiętam, że grałem na tej sieci jeszcze w 1.6, ale nigdy nie byłem karany!Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: Funkcję admina sprawowałem już wielokrotnie.Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: Na serwerach w 1.6 amx miałem opanowane perfekto, w csgo jest troche gorzej ale podstawy oczywiście znam i wiem, że jest to banalne :)Godziny w jakich grasz: Ciężko jest jednoznacznie określić, przeważnie od południa (13-14) do później nocy (1;00-2;00). Taki trochę nolif zemnie :DKilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] Więc może zacznę od początku. Ogólnie jestem dość młody, bo mam zaledwie 16 lat, lecz funkcję admina pełniłem już pare lat wcześniej za czasów 1.6 i składając podanie wtedy za tamtych czasów na dość popularnych sieciach, nigdy nie kłamałem i starałem się pisać samą prawde, także o wieku. A jednak admini którzy przyznawali mi admina musieli zauważyć, że pomimo wieku jestem ogarnięty i dojrzały, nawet za bardzo :D Dlatego daje wielki plus, że liczy się dojrzałość a nie wiek w wymaganiach, bo niektórzy maja już dużo lat na karku a zachowują się jak dzieci. Też wydaję mi się, że za czasów 1.6 grałem na fragujemy tylko nie wiem czy nie zarejestrowałem się na forum czy po prostu zapomniałem passów do konta, w końcu troche czasu minęło. Strasznie podobają mi się Wasze serwery, a ja szczególnie przepadam za Arenkami, bo jest to prosty sposób do trenowania skilla czy po prostu pogrania sobie dla luzu. Co do nowego konta na forum, wiem, że nie jest to zbyt zachęcające do Przyznania mi takiej funkcji, lecz w wymaganiach nie ma nic o tym, więc oczywiście chciałem spróbować, bo myślę, że czas kiedy zostało założone kontro na forum nie jest AŻ TAK dużym kłopotem. Na Serwerze Arenki 1v1 pykam sobię już od dłuższego czasu na Waszej sieci, lecz pewnie pod różnymi nickami jeśli to ma znaczenie i z tej też racji chcę, aby atmosfera na serwerze była jak najlepsza, oraz aby grało się jak najprzyjemniej. Chcę aby panowała tam kultura, brak wyzywania i takich przeróżnych rzeczy, czy krzyków małoletnich ( w sumie też taki jestem hehe :D ) dzieci, którzy nie przeszli jeszcze mutacji, bo wiem że to naprawdę przeszkadza i irytuje. Oczywiście chyba nie muszę wymieniać, że nie toleruje cheaterów i rozpoznać takiego nie jest mi trudno, bo chociaż małego wieku akurat w tej gierce jestem strasznie doświadczony. Oczywiście widuję adminów na tym serwerze, lecz z mojego punktu widzenia lepiej jest mieć więcej adminów niż za mało. Także na koniec powiem tyle, żeby nie kierować się datą założenia konta, a tym co sobą reprezentuje i jak będę reprezentował Wasz serwer jako admin. Oczywiście zapraszam ludzi tych co mnie kojarzą do wypowiadania się na mój temat. EDIT: W sumie inni użytkownicy nie mogą siętutaj wypowiadać, trochę się zapędziłem. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: 1:0:39996638 Pozdrawiam, Freeze aka Norbert :P Edytowane 30 Maja 2016 przez Freeže 1
Mateusz Rofka Opublikowano 17 Czerwca 2016 Fragowicz Opublikowano 17 Czerwca 2016 Nick jakiego używasz: 1Z Wiek: 23 Staż gry CS:GO: marzec 2007 Staż gry na serwerze: GameTracker pokazuje 4 godziny Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: Nie tutaj ofc Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: No tak Godziny w jakich grasz: Nie ma określonego przedziału czasowego Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Gram na serwerze od czterech-pięciu dni i do tej pory nie spotkałem tam ani jednego administratora. A było wiele, wiele sytuacji, w których taka interwencja była niezbędna. Ktoś musi utrzymywać porządek na serwerze, a z tego co widzę nie ma takiej osoby - przynajmniej gdy ja jestem online. Dlaczego ja? Bo mam mózg. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_1:1:17444392
michvxl Opublikowano 17 Czerwca 2016 Fragowicz Opublikowano 17 Czerwca 2016 Nick jakiego używasz: michvxlWiek: 18Staż gry CS:GO: 4 lata (od premiery gry)Staż gry na serwerze: niespełna 2 miesiąceCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: nieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: takPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: takGodziny w jakich grasz: poranne, popołudniowe oraz wieczorne, zależne od planu dnia. Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Zacznę od tego, że na serwerze jest mało adminów, przynajmniej mało aktywnych, a na serwerze dosyć często bywają gracze agresywni, młodzi nadużywający mikrofonu, puszczający muzykę oraz co by kto nie wymyślił. Jestem osobą aktywną, potrafiącą zaangażować się w "życie serwera". Osobą przebywające na serwerze powinny mnie znać, w tym administratorzy. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: 0:1:47189665 2
JokerS Opublikowano 27 Czerwca 2016 Fragowicz Opublikowano 27 Czerwca 2016 (edytowane) Jestem adminem: dziennym/nocnymNick jakiego używasz: JokerSWiek: 15,5Staż gry CS:GO: Ogólnie: 1,5k | Na nowym koncie: 700hCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIECzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK ALE NIE NA WASZYCH SERWERACHPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAKGodziny w jakich grasz: 17-21 w weekendy 8-20Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] - Jestem towarzyski - Umiem się śmiać z siebie - Bezstronny Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_1:0:131246030 @EDIT: Proszę o usunięcie odpowiedzi napisałem Temat. Edytowane 27 Czerwca 2016 przez JokerS 2
Gangster Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) Jestem adminem: nocnym, dziennymNick jakiego używasz: eXtreme!?Wiek:15Staż gry CS:GO:Około 2000 godzinCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIECzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK, przez którki okres czasuPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAKGodziny w jakich grasz: Zależy jak wstane, jestem raczej typem człowieka który siedzi po nocach. Ale od 13-14 do 5 rano :DKilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: - Znam regulamin - Potrafię się przyznać do błędu który popełnie - Jestem kulturalną osobą - Mam dobry humor - Chciałbym połapać cheaterów, gdy adminów nie ma na serwerze a rzadko ich widywałem - Lubie pomagać ludziom Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:154089178 Chciałbym przytoczyć, że mam mikrofon lecz w cs'ie mnie w ogóle nie słychać. Ale to chyba nie będzie problem. Mogę rozmiawiać jedynie na ts3 Grałem na serwerze wczesniej. Mam około 2 tygodni przegrane. Teraz zaczynam często grać Ludzie pewnie powiedzą, że gram rzadko i mnie nie widują. Ato dlatego, że gram w godzinach wieczornych czyli 22-3 w nocy bo wtedy jest najmniej graczy. W dzień oczywiscie też gram, ale z ekipą mmy. Na steamie może mnie każdy dodać i napisać, że ma jakis problem to od razu pomogę! Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez Gangster
Getlow Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zawieszony Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) Jestem adminem: Dziennym/WieczorowymNick jakiego używasz: GetlowWiek: 20Staż gry CS:GO: Prawie 1000h. Mój łączny staż w CS'ie to jakieś 8-9 lat z przerwami. Głównie CS 1.6 NS.Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIECzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAKPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: ZDECYDOWANIE TAKGodziny w jakich grasz: 12-14, 19-23Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem:-Jestem doświadczonym graczem i dobrze znam możliwości oraz obowiązki admina.-Jestem charyzmatyczną osobą i pomimo tego, że na serwerze jestem stosunkowo od niedawna stworzyłem wokół siebie zaufane grono i jestem szanowanym, rozpoznawalnym graczem.-Potrafię bez większego problemu dogadać się z każdym graczem oraz pełnić moją funkcję najlepiej jak to tylko możliwe.-Od dłuższego czasu na serwerze brakuje adminów i często panuje ferment i bałagan. Jako, że jestem aktywnym graczem doskonale spełnię się w tej roli.-Z racji na mój stosunkowo długi staż z CS'em wiem co admin powinien a czego nie powinien robić oraz czego oczekują od nas gracze serwera.Pozdrawiam Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:58823029 Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez Getlow 4
Duże Jot Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zawieszony Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) Jestem adminem: z tym różnie, obecnie gram w ciągu dnia, ale jakoś zaniedługo wracam do pracy i będą to popołudnia/wieczory raczej.Nick jakiego używasz: Duże Jot/JuriWiek: 23Staż gry CS:GO: Gram od bety z przerwami mocnymi, obecnie dobijam do 1200h, w csa 1.6 2.5k godzin, na nonsteamie i 1.5 swoje też było, z 1000h, łącznie licząc wszelkie csy było tego z 5000hCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIECzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK, raz na Polskim Serwerze CS 1.5, chyba dokładnie tak się nazywał, na cs 1.6 na tawernie tp/gaming crewPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: jeśli chodzi o komendy - to sourcemodem nigdy się nie bawiłem w sumieGodziny w jakich grasz: z tym róznie - ale wystarczająco dużo, przynajmniej raz dziennie wejde na kilka mapKilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: - Jestem już raczej dosyć znany na serwerze, większość osób kojarzy mój nick.- Mam doświadczenie w tej roli.- Jestem wyluzowaną i kulturalną osobą.- Ciężko wyprowadzić mnie z równowagi.- Dogaduję się z większością osób bez problemu.- A no i w sumie skillowym graczem jestem także zadbam o poziom rozgrywki przynajmniej na arenie I. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:17427358 Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez Duże Jot 3
Cpt.Cookie Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zawieszony Opublikowano 26 Sierpnia 2016 (edytowane) Jestem adminem: Głównie nocnym (zdaża się, że gram rano, czy po południu)Nick jakiego używasz: ∆ пхп ∆ Wiek: 18Staż gry CS:GO: 1243hCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIECzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: NIEPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAKGodziny w jakich grasz: od 18/19 do nawet 2 w nocyKilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Jestem dość humorystycznym i życzliwym człowiekiem. Poza tym zdaża się, gdy gram o późnych godzinach, że rzadko jest jakiś admin, a co za tym idzie jest duża "patologia" (i nie tylko o w tych godzinach), czyli ludzie kochają sypać wyzwiskami, zagłuszać grę puszczając muzykę itp. Także często jestem na serwerze (poza okresem między 9, a 24 lipca, gdyż byłem na wakacjach :) ) Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:43904125 STEAM_0:1:43904125 Edytowane 28 Sierpnia 2016 przez ∆ пхп ∆ 3
Vesp3r Opublikowano 1 Września 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Września 2016 Jestem adminem: nocnym / dziennymNick jakiego używasz: Hi, I am Vesp3r!Wiek: 17Stażgry CS:GO: Na tym 394 + około 800 godzin na smurfach i moim starym koncie.Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TakPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TakGodziny w jakich grasz: W tygodniu będą to godziny przeważnie około od 17-22/23, a w weekendy kontakt będzie do mnie przez 24h a godziny w których będę grał jest ciężko określić. Godziny w których będzie można mnie spotkać będą uzależnione od szkoły i innych obowiązków ale głownie będę pojawiał się tych godzinach co podałem wcześniej.Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: +Dobrze się dogaduje z ludźmi z serwera +Każdy jest dla mnie na równym poziomie +Mam doświadczenie na tej posadzie +Jestem osoba kulturalna, humorystyczna i przyjazna +Jestem otwarty na nowe znajomości i wyzwania +Nie działam pochopnie -Jestem osoba jeszcze dość młodą więc też nie zawsze wiem najlepiej (zresztą tak jak każdy) i też popełniam czasami błędy. Oświadczam, że posiadamSTEAM. Mój SID: STEAM_1:1:151059932
Bowie Opublikowano 3 Września 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Września 2016 Jestem adminem: Głównie dziennym :)Nick jakiego używasz: Freez Wiek: 16Staż gry CS:GO: 980 hCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIECzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAKPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAKGodziny w jakich grasz: 17-24Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Myślę,że nadaje się na tą posadę ponieważ jestem aktywnym i w miarę doświadczonym graczem.Nie mam problemów z kulturą , jestem bezkonfliktowy.Potrafię współpracować z grupą oraz chętnie uczę się nowych rzeczy. Chciałbym wnieść coś do tej sieci serwerów oraz przyczynić się do jej dalszego rozwijania . Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:45628192
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 24 Września 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Września 2016 Jestem adminem: dziennymNick jakiego używasz: TygryS ; jednak często dopisuje coś przez co GT nie wygląda wyśmienicie Wiek: W listopadzie 18 <_< Staż gry CS:GO: Około 2 latCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIECzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAKPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAKGodziny w jakich grasz: Przeważnie zaczynam po 16 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Ostatnimi czasy zrobił się bałagan, adminów ubyło przez co nie ma komu pilnować. Dzieciarnia zakłóca grę drąc "jape" do mikrofonu, co chwilę słyszę jakieś kłótnie, wyzwiska na czacie. Postaram się pilnować społeczeństwa, uczyć ich kultury :) Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:729703
Wojtes0 Opublikowano 5 Października 2016 Fragowicz Opublikowano 5 Października 2016 Jestem adminem: dziennym. Nick: Wojtes0 Wiek: 17 lat. Staż gry: około 1000h. Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com:nie Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: tak. Argumenty: 1.Byłem już adminem i nie było żadnych skarg na mnie. 2.Panująca atmosfera na serwerze w niektórych momentach przekracza granice. 3.Jestem sumiennym i skrupulatnym nie daje banów od tak tylko musze się przekonać że ktoś łamie regulamin albo musze zobaczyc screena. SID: STEAM_0:1:88409267
Wojtes0 Opublikowano 15 Października 2016 Fragowicz Opublikowano 15 Października 2016 Jestem adminem: dziennym. Nick: Wojtes0 Wiek: 17 lat. Staż gry: około 1000h. Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com:nie Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: tak. Argumenty: 1.Byłem już adminem i nie było żadnych skarg na mnie. 2.Panująca atmosfera na serwerze w niektórych momentach przekracza granice. 3.Jestem sumiennym i skrupulatnym nie daje banów od tak tylko musze się przekonać że ktoś łamie regulamin albo musze zobaczyc screena. SID: STEAM_0:1:88409267 I jaka jest decyzja?
R3ci4n Opublikowano 21 Października 2016 Fragowicz Opublikowano 21 Października 2016 Jestem adminem: nocnym / dziennym Nick jakiego używasz: R3ci4nStaż gry CS:GO: 2600 H + smurf 400 Wiek: 18Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TakPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: PosiadamGodziny w jakich grasz: Różnie, ale zazwyczaj po południowe oraz wieczorne (ok. 15-23) Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: - potrafię znaleźć wspólny język z graczami - nie używam wulgaryzmów - jestem prawie cały czas na steamie, więc gracze zawsze mogę mnie poprosić o pomoc - posiadam wysoką kulturę osobistą oraz duże poczucie humoru - Ciezko mnie wyprowadzic z równowagi. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:52413084 A co do mojej aktywnosci na forum pracuje nad nią
esej Opublikowano 22 Października 2016 Wykluczony Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) Jestem adminem: To zależy od dnia ponieważ pracuje w trybie dojazdowym więc raz mam czas cały dzień a raz całą noc.Nick jakiego używasz: esej ale kiedyś grałem sobie na innym steam pod Setamlatam czy jakoś tak - nie pamiętam dokładnie.Wiek: Mam 29 lat (12 grudnia 1986)Staż gry CS:GO: Generalnie grałem w CSGO jeszcze jak była beta .. biernie przestałem grać tydzień po wprowadzeniu skinów. Pozniejszymi czasy grałem sobie dla rozrywki na faceicie.Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Na serwerach CSGO nie. Wydaje mi się że kiedyś dostałem kilka baników na 1.6 4FUN bo grałem tutaj ale nie mogę znalezc.Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: Tak i to wiele razy - mam w tym doświadczenie.Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: Tak, oczywiście.Godziny w jakich grasz: Tak jak napisałem na górze - jest różnie.Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Powinienem być adminem ponieważ mam w tym doświadczenie oraz przydam się na tej sieci. Grałem tutaj na serwerach 1.6 lecz nie zdecydowałem się na złożenie podania, zmieniam ten błąd w tym momencie. Mam mase wolnego czasu i odrobienie aktywności na serwerze czy forum to nie problem. Do tego wszystkiego jestem energiczny i potrafie pracować w grupie. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_1:1:104242203 Ps. Aktywność to nie problem bo mam mase wolnego czasu (poza pracą) ok czekom :D Edytowane 22 Października 2016 przez eSej
Zasłużony Fragowicz /Am@di/ Opublikowano 23 Października 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Października 2016 Jestem adminem: Dziennym/NocnyNick jakiego używasz: Am@diWiek: 21Staż gry CS:GO: 1,5roku Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIECzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: Na CS:GO nie Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: Wiedza spora jak i doświadczenie spore ale to zdobyte na 1.6 :) Godziny w jakich grasz: Zależnie od pracy ale głównie popołudnia lub nawet wieczory Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Byłem Adminem na 4FUN 1.6 może jakieś twarze mnie pamiętają :P Jestem osobą która nie lubi chamstwa i buractwa gdzie niektóre osoby na tym serwerze to okazują Nie pier**lę się z ludźmi jako Admin (dlatego podobno byłem uznawany jako jeden z lepszych na 4FUN chyba :D ) Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_1:1:18661211
NeRu Opublikowano 3 Listopada 2016 Fragowicz Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Jestem adminem: nocnym / / dziennymNick jakiego używasz: NeRuWiek:15Staż gry CS:GO:2lata (2600h)Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: / NIECzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAKPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAKGodziny w jakich grasz: 17-23Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [Jestem dosyć dojrzały mimo tego że mam tylko 15lat,sprawowałem funkcje na serwerach 3mod oraz goserv. Jestem aktywny praktycznie od 17 do 23 w weekendy 14/23 Potrafie ogarnąć serwer i ludzi :) ] Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:105302669 Edytowane 4 Listopada 2016 przez NeRu
RiYaN Opublikowano 16 Listopada 2016 Fragowicz Opublikowano 16 Listopada 2016 Jestem adminem: dziennym Nick jakiego używasz: RiYaN #GOGO_VP Wiek: 15,5 Staż gry CS:GO: Około 380 godzin. Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: NIE Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: NIE, ale szybko się uczę. Godziny w jakich grasz: 18-20 Mogą ulegać zmianie w zależności od okoliczności. Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] Jestem towarzyski i potrafię śmiać z siebie. Jestem świeży na serwerze. Chcę się rozwijać. Akceptuję krytykę i staram się nap rawiać swoje błędy. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:104570651
Zasłużony Fragowicz ✡kek✡ Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Grudnia 2016 (edytowane) Jestem adminem: dziennym/nocnymNick jakiego używasz: ✪DanteWiek: 16Staż gry CS:GO: 1559hCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIECzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK, niejednokrotnie. Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAKGodziny w jakich grasz: Różnie, zależne jest to od dnia, ale jestem praktycznie codziennie na serwerze~15:00-19:00 w tygodniu, dni wolne ~15:00-02:00Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem:-doświadczenie-na steam'ie jestem praktycznie cały czas kiedy tylko jestem w domu-nie popieram kolesiostwa-raczej dobre stosunki z NORMALNYMI ludźmi na serwerze, mówiąc normalnymi nie wliczam dziecirafonixa i innych osobników jego pokroju -poczucie humoru-jeszcze kilka innych rzeczy :D Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:87014634 Edytowane 11 Grudnia 2016 przez ✪Dante
Code Opublikowano 26 Grudnia 2016 Fragowicz Opublikowano 26 Grudnia 2016 Jestem adminem: nocnym / porannym / dziennymNick jakiego używasz: CodeWiek: 22Staż gry CS:GO: 6/7 latCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TakPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TakGodziny w jakich grasz: róznieKilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Cześc! Dlaczego własnie ja powinienem zostac adminem? Juz mowie. Moja przygodę z Cs'em zacząłem 6.. 7 lat temu. Aktualnie studiuje psychologie wiec jeżeli chodzi o nawiązywanie kontaktu z innymi ludźmi to to jest własnie ten basen w którym pływam! Na arenie 1 vs 1 spotkałem profesjonalną administracje ze strony Dantego z ktorym można porozmawiać jak z człowiekiem a nie jak z "królem cs'a" ktoremu da sie troche władzy, tak! - wielu adminów nadużywa swojej władzy i nie ponosi z niej żadnych konsekwencji, wiec ciesze sie że tutaj tak nie jest. Pozwalając wstąpić mi w wasze szeregi otrzymacie Admina który najpierw myśli, później rozmawia i na końcu robi! Dzieki tym trzem działaniom fragujemy.com ma WIEKSZĄ gwarancje na to, że gracze nie beda uciekać z serwera ze względu na tragiczna administracje ktora jest spotykana na wielu innych serwerach. Na ten moment tyle ode mnie Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_1:0:6902179 1
Rekomendowane odpowiedzi