Piro Opublikowano 25 Października 2015 Zawieszony Opublikowano 25 Października 2015 Witam, tak sobie pomyślałem wczoraj długo grałem w MTA wieczorem ze snajperka.*Moim pomysłem jest wprowadzenie snajperki która zabija na 1 strzałą lub zwiększenie obrażeń obecnej snajperki.Prosił bym o wporwadzenie tej zmiany na server.====================================================================================Kolejną z moich propozycji jest:*Wprowadzenie na server możliwości wgrania skina (jakiego sobie wybierze dana grupa ) np przy zakupie bazy ten skin był by gratis ale to zależy od admina.Kontynuując ten skin urozmaicił by gre bo dany gang czy grupa rozpoznawała by się i nie zabijała sie nawzajm np z powodu braku GPS.===================================================================================Porsił bym o urozmaicenie servera właśnie takimi skinami.=====================================================================================Następną propozycją jest wprowadzienie radia do samochodów (tylko takiego radia żeby inni słyszeli jak będziemy przyjeżdżać w pobliżu nich ).Prosił bym o taką możliwość ponieważ w czasie gdy np będziemy sie nudzić możemy posłuchać radia z innymi.=====================================================================================Wprowadzenie skina CJ było by fajną sprawą.Chodzi mi o taki skin którego w menu startowym jak wejdziemy na server będzi można go ubierać.Myślę że to by było fajne rozwiazanie dla grup wszyscy by mogli ustawić sobie takie same ubrania i by się wyróźniali.Prosił bym o wprowadzenie tej zmiany na server.=====================================================================================Chciał bym zaproponować taka zmianę myślę że wiele osób by się z niej ucieszyło, a mianowicie mówie o naprawianiu wraków pojazdów.Przydało by się to w wielu sytuacjach np gdy strzelamy się z kimś i on wysadzi nam pojazd a my go zabijemy i naprawimy sobie ten pojazd.Myślę że fajne udogodnienie, prosił bym o wprowadzenie zmiany na server.=====================================================================================Ostatnim z moich pomysłów które mam w głowie jest :*Wyciąganie części z pojazdów.Mogło by to pomóc wielu snajperom mogli by spokojnie iść campić bez obawy stracenia pojazdu.Osobiście ten pomysł mi sie podoba nie wiem jak reszta, prosił bym o wprowadzenie zmiany na server.==========================================================================Kolejna rzeczą do zmienienia moim zdanie są zbugowane markery.Nie wiem czy da się to naprawić w jakiś sposób ale to czasem jest irytującePokazuje marker ze kogoś trafiłeś a okazuje się że nie dostał i nadal ma 12k krwi.Prosił bym o naprawienie tego, o ile się da :)===========================================================================Proponuję dodać na serwer strzelanie z pojazdów po kliknięciu klawisza G.Proszę o wprowadzenie zmiany na server.=================================================================================Chciał bym zaproponować zmienienie skina snajperki na następujący :http://wolvesdayzmods.blogspot.com/2015/05/skin-sniper-m24-camuflada-mta-dayz.html(link do pobrania)Wiem że znajdą się ludzie za i przeciw ale mi osobiście podoba sie taki skin.===========================================================================Można by jeszcze zmienić skin sancheza:http://mtadayzbt.blogspot.com.br/2013/07/sanchez-da-honda-para-mta-dayz.html(Link do pobrania)
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 25 Października 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Października 2015 Połączyłem 8 tematów w 1. Staraj się tak nie spamować forum.
Legendarny Fragowicz Heisenberg Opublikowano 25 Października 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Października 2015 Radio zostanie wprowadzone, nie w samochodzie, ale w bazie. Tam będziecie mogli sobie posłuchać radia. Co do skinów dla grup już się wypowiadałem, zostanie to wprowadzone ale nie wiem kiedy.
Chacked. Opublikowano 25 Października 2015 Zawieszony Opublikowano 25 Października 2015 Powiem tak, wszystkie propozycje prócz: Skinów są za przeproszeniem do dupy. A o propozycja o skiny grupowe już była ;)
Bonzo123321 Opublikowano 25 Października 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Października 2015 1. Tak. (Czasem w zlagowanego gościa trzeba nawet strzelac 3 strzaly z obecnej m110) 2. Było. 3. Będzie w bazach więc po co jeszcze w autach. 4. Zbędne. 5. Nie / Aut jest dużo, jak dla mnie zbędne. 6. Nie / O to chodzi żeby się obawiać. :) 7. Tak. 8. Nie / Jest glue więc po co strzelanie z aut. :) 9. Tak. 10. Nie / Obecny sanchez pasuje do klimatu DayZ.
Właściciel GET Opublikowano 26 Października 2015 Właściciel Opublikowano 26 Października 2015 Radio zostanie wprowadzone, nie w samochodzie, ale w bazie. Tam będziecie mogli sobie posłuchać radia. Co do skinów dla grup już się wypowiadałem, zostanie to wprowadzone ale nie wiem kiedy. EOT.
Właściciel GET Opublikowano 6 Stycznia 2016 Właściciel Opublikowano 6 Stycznia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi