Skocz do zawartości

[KOSZ] Propozycja zmian DayZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak sobie pomyślałem wczoraj długo grałem w MTA wieczorem ze snajperka.

*Moim pomysłem jest wprowadzenie snajperki która zabija na 1 strzałą lub zwiększenie obrażeń obecnej snajperki.

Prosił bym o wporwadzenie tej zmiany na server.

====================================================================================
Kolejną z moich propozycji jest:

*Wprowadzenie na server możliwości wgrania skina (jakiego sobie wybierze dana grupa ) np przy zakupie bazy ten skin był by gratis ale to zależy od admina.
Kontynuując ten skin urozmaicił by gre bo dany gang czy grupa rozpoznawała by się i nie zabijała sie nawzajm np z powodu braku GPS.
===================================================================================
Porsił bym o urozmaicenie servera właśnie takimi skinami.

=====================================================================================
Następną propozycją jest wprowadzienie radia do samochodów (tylko takiego radia żeby inni słyszeli jak będziemy przyjeżdżać w pobliżu nich ).

Prosił bym o taką możliwość ponieważ w czasie gdy np będziemy sie nudzić możemy posłuchać radia z innymi.
=====================================================================================

Wprowadzenie skina CJ było by fajną sprawą.

Chodzi mi o taki skin którego w menu startowym jak wejdziemy na server będzi można go ubierać.

Myślę że to by było fajne rozwiazanie dla grup wszyscy by mogli ustawić sobie takie same ubrania i by się wyróźniali.

Prosił bym o wprowadzenie tej zmiany na server.

Chciał bym zaproponować taka zmianę myślę że wiele osób by się z niej ucieszyło, a mianowicie mówie o naprawianiu wraków pojazdów.

Przydało by się to w wielu sytuacjach np gdy strzelamy się z kimś i on wysadzi nam pojazd a my go zabijemy i naprawimy sobie ten pojazd.

Myślę że fajne udogodnienie, prosił bym o wprowadzenie zmiany na server.

Ostatnim z moich pomysłów które mam w głowie jest :

*Wyciąganie części z pojazdów.

Mogło by to pomóc wielu snajperom mogli by spokojnie iść campić bez obawy stracenia pojazdu.

Osobiście ten pomysł mi sie podoba nie wiem jak reszta, prosił bym o wprowadzenie zmiany na server.
==========================================================================

Kolejna rzeczą do zmienienia moim zdanie są zbugowane markery.

Nie wiem czy da się to naprawić w jakiś sposób ale to czasem jest irytujące

Pokazuje marker ze kogoś trafiłeś a okazuje się że nie dostał i nadal ma 12k krwi.

Prosił bym o naprawienie tego, o ile się da :)

===========================================================================
Proponuję dodać na serwer strzelanie z pojazdów po kliknięciu klawisza G.

Proszę o wprowadzenie zmiany na server.

=================================================================================
Chciał bym zaproponować zmienienie skina snajperki na następujący :
http://wolvesdayzmods.blogspot.com/2015/05/skin-sniper-m24-camuflada-mta-dayz.html(link do pobrania)

Wiem że znajdą się ludzie za i przeciw ale mi osobiście podoba sie taki skin.
===========================================================================
Można by jeszcze zmienić skin sancheza:
http://mtadayzbt.blogspot.com.br/2013/07/sanchez-da-honda-para-mta-dayz.html(Link do pobrania)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Połączyłem 8 tematów w 1. Staraj się tak nie spamować forum.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Radio zostanie wprowadzone, nie w samochodzie, ale w bazie. Tam będziecie mogli sobie posłuchać radia. Co do skinów dla grup już się wypowiadałem, zostanie to wprowadzone ale nie wiem kiedy.

Opublikowano

Powiem tak, wszystkie propozycje prócz:

Skinów są za przeproszeniem do dupy.

A o propozycja o skiny grupowe już była ;)

Opublikowano

1. Tak. (Czasem w zlagowanego gościa trzeba nawet strzelac 3 strzaly z obecnej m110)

2. Było.

3. Będzie w bazach więc po co jeszcze w autach.

4. Zbędne.

5. Nie / Aut jest dużo, jak dla mnie zbędne.

6. Nie / O to chodzi żeby się obawiać. :)

7. Tak.

8. Nie / Jest glue więc po co strzelanie z aut. :) 

9. Tak.

10. Nie / Obecny sanchez pasuje do klimatu DayZ.

• Właściciel
Opublikowano

Radio zostanie wprowadzone, nie w samochodzie, ale w bazie. Tam będziecie mogli sobie posłuchać radia. Co do skinów dla grup już się wypowiadałem, zostanie to wprowadzone ale nie wiem kiedy.

EOT.

• 2 miesiące temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności