Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Proponuje rozdać parę adminów na serwie bo widac ich tylko w godzinach po południowych albo wieczorem, za dnia biegaja ludziki na sh, wyzywaja i bezczelnie obrażaja i wtedy lipa się gra.

Dodatkowo moim skromnym zdaniem regulamin tego serwera jest zbyt duży i obszerny, a każdy punkt można interpretować na swoj sposób .... chodzi mi głownie o ten z lm ze nie można go stawiać na pochylni. Tu zasadnicze pytanie jeżeli siedzę w campie stawiam lm a on na końcu mapy lekko wchodzi na pochylnie ( skąd mam to wiedzieć jest ciemno ) po czym lament i leci ban .... Jak dla mnie jest to troszkę z dupy.  Lepiej by brzmiało: zakaz stawiania lm BEZPOSREDNIO na pochylni. 

Pozdro

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

nie możesz postawić miny ani wiązka nie może nachodzić na pochylnie ,znajomość map każdy ma raczej w jakimś stopniu a jak nie to zapamietać gdzie jest pocha

regulamin jest jasny ale trzeba pomyśleć troszkę,wysil się chłopie.

obrazki chcesz ?

Opublikowano

Coś w tym jest. Ale zazwyczaj admini upominają o tym jak laser kierowany jest na pochylnię. Potem jest ban lub kick jak sytuacja się powtórzy.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Myślę że regulamin jest odpowiednio sformułowany. Każdy kto myśli to zrozumie, wystarczy chcieć. Co do administratorów to nie będą one rozdawane od tak. Zwróć uwagę że jest otwarta rekrutacja a często administratorzy piszą informację o tym. Każdy kto chce jeśli tylko spełnia wymagania ma duże szanse na dostanie funkcji, tym bardziej jeżeli teraz jest takie zapotrzebowanie :).

Opublikowano (edytowane)

nie możesz postawić miny ani wiązka nie może nachodzić na pochylnie ,znajomość map każdy ma raczej w jakimś stopniu a jak nie to zapamietać gdzie jest pocha

regulamin jest jasny ale trzeba pomyśleć troszkę,wysil się chłopie.

obrazki chcesz ?

Hmmm powiem tak mam 30 lat na karku gram w ta gierke już prawie 15 latek ale ni chuja nie pamiętam każdej mapy z osobna zwłaszcza jak kładę lm  i czy moja wiązka przypadkiem nie zahacza o jakaś pochylnie czy tam inny schodek. 

Postaw się w roli nowego gracza co wchdozi na serwer. Jak dla mnie a grałem na x serwerach zombi mod regulamin w takiej  formie z takimi zasadami czytaj zabronione to, zabronione to zabronione to nie widziałem nigdzie .....

Założyłem ten topic by dyskutować po to jest forum. Oczywiście jest jeden admin który ogarnia i nie wyjebie bana ale jest za to 4 pozostałych co wali z automatu ze swojego wspaniałego menu adminowskiego bana powód "Zapoznaj się z regulaminem stawiania lm". Chciałbym by reszta tez zaczęła myśleć logicznie a nie być jak automat!

ps prosiłbym o wypowiadanie się ludzi którzy faktycznie graja na zombie modzie bo jak narazie wypowiedzieli się gracze nie grający na serwie bo nie kojarze waszych nicków a pamieć akurat do tego mam dobrą

Edytowane przez In Qontrol by Q-dance z nl
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Zawsze lepiej jest najpierw upomnieć gracza tak jak np ja to robię. Ale jak bezmózg jeden z drugim wchodzi po dosłownie sekundzie nie biorąc sobie do serca mojej propozycji z zapoznaniem się z regulaminem stawiania laserów to leci z automatu. Drugo - serwer i regulamin został stworzony dla ludzi z mózgiem a nie jego brakiem :D Jeżeli ktoś ma wątpliwości zawsze może zapytać właśnie na forum odnośnie tego czy tamtego pkt regulaminu, który jest dla niego nie zrozumiały - bądź ma jakieś wątpliwości -> na pewno ktoś postara się je rozwiać :) Wystarczy tylko chęci, myślenia i odrobiny samozaparcia.

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności