Und€®t4k€r Opublikowano 24 Marca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Marca 2015 Podaję linka do nowej mapki de_tuscan która ma być w nowej operacji ^_^ http://epicplayz.pl/gallery/oficjalna-premiera-mapy-de_tuscan/ Pytanie kieruję do was co sadzicie na temat tej mapki ? ;) Czy graliście ją w wersji 1.6 bo ja grałem i muszę wam powiedzieć ze bardzo ciekawa ;) Ale i będzie troszkę tłoczno jeśli jakiś admin ją wrzuci na serwer fragowni. :P
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 24 Marca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Marca 2015 Moja ulubiona mapa w cs 1.6 jak sprawie sobie motor pomysle nad nowym komputerem bo ten w cs go daje dupy totalnie.
blackfive Opublikowano 24 Marca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Marca 2015 meh, lipna ta mapa jest + pewnie fps strzelą mi z liścia mocno w twarz xD
agis Opublikowano 24 Marca 2015 Fragowicz Opublikowano 24 Marca 2015 Moze to bedzie pierwsza mapa ktora zastosuje nowe technologie Source 2, albo wreszcie bedzie pierwsza mapa ktora normalnie wyglada w 4k.
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 25 Marca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Marca 2015 mapa została ukończona finalnie. Przejęła zajebisty klimat z 1.6 ale nie powiedziałbym że zostanie dodana do nowej operacji. Valve wybiórczo sobie bierze skiny/mapy. Nie jest wcale powiedziane, że z największą ilością głosów wygrasz. Polecam ją dodać na nasze FFA ;)
pjN Opublikowano 25 Marca 2015 Fragowicz Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) Mapa ma pełno bugów w chwili obecnej. Jest niedopracowana. Edytowane 25 Marca 2015 przez pjN
Nexon Opublikowano 26 Marca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Marca 2015 (edytowane) Jeżeli będzie tak dobra jak w 1.6 to polecam. :) Edytowane 26 Marca 2015 przez Nexon
Pomaranczaka Opublikowano 26 Marca 2015 Fragowicz Opublikowano 26 Marca 2015 Jestem bardzo ciekaw tej mapki. Jak dopracują ją do końca żeby nie było bugów z chęcią zagram na niej. Ze zdjęć wygląda jak dla mnie CUDNIE ale to się okaże w grze :-)
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 12 Lipca 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi