MARTYNKA ^_^ Opublikowano 5 Stycznia 2015 Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Hej W tym "poradniku" chciałabym zaprezentować wam kilka przydatnych komend. Komdendy dotyczące fps'ów: cl_showfps- wyświetla nam ilość fps'ów w lewym górnym rogu ekranu fps_max 101- Ustawia maxymalną liczbę fps'ów fps_modem 101- działa na podobnej zasadzie jak fps_max gl_round_down "3" - Odpowiada za wygładzanie tekstur. Im niższa wartość tym wartość tekstór powinna być precyzyjniejsza , a im wyższa wartość tym słabsza jakość tekstur.(wiele zależy też od karty graficznej) gl_playermip "0" - Ustawia jakość modeli. Im wyższa wartość tym "szybsza" gra, lecz gorsza jakość modeli(na zwiększenie wartości fps'ów polecam wartość równą 2). cl_weather "1" - wł/wył efekty pogodowe.(np. na mapie de_aztec wyłącza deszcz) Komdendy dotyczące celownika cl_crosshair_size "small" - Komenda ta zmniejsza celownik , dzięki czemu(wg. mnie) łatwiej strzelać. cl_dynamiccrosshair 0 - Celownik nie ulega powiększeniu w trakcie poruszania się, skakania itp. crosshair 1 - Dzieki tej komendzie pokazuje się czerwona kropka(EDIT:przy przybliżeniu) w celowniku w AWP cl_autowepswitch 1/0 - włącza/wyłącza automatyczną zmianę na broń na którą najdziemy Jak zmienić kolor celownika Komenda: cl_crosshair_color "... ... ..." (cyfry "wskazują" kolor celownika) (Nie wiem czy wszystkie działają bo nie na wszystkich grałem Czarny: "0 0 0" 156 156" Biały: "255 255 255" Czerwony: "255 0 0" Brązowy: "165 42 42" Fioletowy: "160 32 240" Różowy: "255 192 203" Niebieski: "0 0 255" Pomarańczowy: "255 165 0" Zielony: "0 255 0" Złoty: "255 215 0" Szary: "156 Żółty: "255 255 0"Sami też możecie wybrać sobie kolor wchodzimy Paint> Kolory niestandardowe(czy coś takiego)> sprawdzamy "zawartość" koloru czerwonego, zielonego niebieskiego. Myślę że pomogłam. :) Edytowane 5 Stycznia 2015 przez MARTYNKA ^_^
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 5 Stycznia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2015 Gówno pomogłaś. Pokopiowane te poradniki po sieci! Nawet źródła nie podałaś skąd to zerżnęłaś perfidnie ! Bo na pewno autorski poradnik to to nie jest !http://skillownia.com/topic/13739-komendy-do-cs-16/http://csowicze.pl/topic/341-komendy-do-cs-16/#
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 5 Stycznia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2015 zawsze to samo..
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 5 Stycznia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2015 Nie rozumiem jakim perfidnym człowiekiem trzeba być, żeby nawet przywitanie na sieci zerżnąć od drugiej osoby? Przecież Ona teraz wg mnie nie jest ani trochę wiarygodna! Oszustwo jak cholera. Nie podoba mi się to ani trochę. 1
MARTYNKA ^_^ Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2015 Poradnik skopiowany chłopie takich poradników jest pełno na forach jak i na necie, mówisz przywitanie kopiowane ciekawe że moje przywitanie się różni i gdzie napisałam do Nesty że jest takie same przywitanie więc lepiej już nic nie pisz jak masz pisać głupoty. :)
Zasłużony Fragowicz Krix Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2015 hahaha, nie rozumiem ludzi jak można być takim bezczelnym i kopiować z innego forum , a potem się chwalić ze to samemu się robi po prostu szczyt głupoty !
MARTYNKA ^_^ Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2015 Umiesz czytać to czytaj co napisałam. Do Zamknięcia
Właściciel GET Opublikowano 5 Stycznia 2015 Właściciel Opublikowano 5 Stycznia 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi