Skocz do zawartości

Dziennik informacji - zmiany, nowości w sieci do końca 2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie się zastanawiałem dlaczego mnie wywalało z serwera. Teraz już wiem. Dobra robota. Powodzenia w dalszym udoskonalaniu serwerów.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Bimbasek ? :D  Gratuluje. 

• Właściciel
Opublikowano

Wreszcie serwer DD2 może odetchnąć z ulgą, bo został wybrany opiekun nowy: Tygrys oraz zastępca: Huntler. Porządni ludzie na właściwym stanowisku. 

Gratulacje!

Aktualizacja COD 4.4 odbyła się zgodnie z zapowiedzią. Teraz pora na CS 1.6 ZM. Niestety, w związku z tym, iż jutro jadę do szpitala, może mnie nie być jutro lub nawet 31. A po 31 wiadomo sylwester i mogę nie być do 2. Dlatego niektóre zmiany do 2014 zostaną opóźnione i wykonane do około 7 stycznia.

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 7
Opublikowano

Huraaa.TygryS na pewno podoła zadaniu gdyż jest ogarnięty tak jak Huntler.Gratulacje Chłopaki!!!

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Gratulacje nowego stanowiska Tygrys oraz Huntler

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Oklaski są z łaski a brawa to wielka sprawa. <brawa> Powodzenia !

• Właściciel
Opublikowano

Kolejny opiekun w naszej sieci, tym razem TP CS:GO! Gratulujemy, został nim pijany mistrz. Chłopak ma swoje lata, orientuje się w sprawach, chce pomóc, to zaufamy mu.

Ponadto, mam złe informacje. Prawdopodobnie IP serwera TP CS:GO się zmieni. Ale zrobię wszystko, aby tak się nie stało dlatego, że wiadomo - partnerstwo z Pukawką ( info na głównej stronie ) do czegoś zobowiązuje. 

Gratulacje! 

• Ustrzel fraga! (+) 5
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Gratulacje wszystkim :) 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dziękuje za danie mi szansy, gratuluję również reszcie co dzisiaj awansowała a tobie Nesty zdrówka życzę. 

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Gratuluję serdecznie. ^^

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Gratulacje awansu pijany mistrzu.

• Właściciel
Opublikowano

ViceOpiekunem DD2 CS:GO został Kanrin. Gratulacje. Niebawem dokończę sprawy z 2014 i zamykam. Przypominam, że 1 stycznie obchodzimy urodziny, trzecie już. Choć zaznaczam, że tak naprawdę od września ( po tzw. rewolucji wrześniowej ) 2012 działamy sprawnie. Więc nam styknęło 2 lata dopiero od moich pełnoprawnych, bogatych rządów. 

• Ustrzel fraga! (+) 6
Opublikowano

Gratuluje, oby do przodu i cały czas na lepsze!

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Gratulacje awansu Kanrin

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności