Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 1 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) konkret. dawno nie widziałem tak sprawnie działajacej administracji. SZACUN ps. I właściciel też daje rade. :P Edytowane 8 Listopada 2014 przez Dario203
Legendarny Fragowicz MrReaper Opublikowano 1 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2014 14) Ostania informacja: od tego miesiąca administracja będzie sprawniej działać. Efekty jej działania będzie można spostrzec dopiero na przełomie kilku tygodni. No proszę a ja myślałem, że siedzisz na zadku i szamiesz orzeszki. Pogratulować determinacji. p.s. @Nesty: Nie żebym Cię poganiał ale może odpiszesz w temacie napisanym przez mnie 15 października na temat laserów? :D 1
Zasłużony Fragowicz Red-Eagle Opublikowano 1 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2014 14) Ostania informacja: od tego miesiąca administracja będzie sprawniej działać. Efekty jej działania będzie można spostrzec dopiero na przełomie kilku tygodni. No proszę a ja myślałem, że siedzisz na zadku i szamiesz orzeszki. Pogratulować determinacji. p.s. @Nesty: Nie żebym Cię poganiał ale może odpiszesz w temacie napisanym przez mnie 15 października na temat laserów? :D Myślę, że Nesty znajdzie i na to chwilę ale to nie jest priorytet. A co do tematu ; Dziękuję za daną mi szansę pomocy, mam nadzieję, że podołam :). I mimo wielu nerwów i godzin, brawo za zmiany Nesty. Świetna robota... Odpocznij może trochę ;] 1
M.A.G.IKA Opublikowano 2 Listopada 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Listopada 2014 Brawo , brawo i jeszcze raz brawo Nesty podziwiam to co jesteś w stanie zrobić dla naszych boskich serwerów ^^
Zasłużony Fragowicz The Next Best Opublikowano 2 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Listopada 2014 Świetna robota czapki z głów naprawdę.
Właściciel GET Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Właściciel Opublikowano 6 Listopada 2014 Niestety, ale wiele prac musi zostać przesuniętych. W tej chwili najważniejszym priorytetem będzie przywrócenie dawnej świetności serwerom. Bo co jak co, ale każdy z nich dostał po głowie. Sytuacja od jutra powinna być znacznie stabilniejsza. Pozdrawiam 1
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 6 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Listopada 2014 Nesty nie martw się , wszystko jest zrozumiałe przynajmniej przeze mnie . To nie wina twoja ani nikogo z administracji że było tak jak było
Zasłużony Fragowicz /Am@di/ Opublikowano 6 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Listopada 2014 Punkt 5 najlepszy :D , Gratulacje i powodzenia ! :)
Melanjy Opublikowano 7 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 7 Listopada 2014 Gratuluje ! Miejmy nadzieje, że serwery będą sprawnie chodzić, i będzie się miło grać :D zombie, zombie ^^
Właściciel GET Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Właściciel Opublikowano 9 Listopada 2014 Żeby nie było, że się opierdzielam, to przedstawiam raport z prac ostatnich: -> poprawiłem wszędzie opisy V.I.P'ów na serwerach -> poprawiłem poważną lukę w /vips -> naniosłem poprawki do CS:GO DD2 -> poprawiłem istotne błędy na serwerze 4FUN Krótkie info, co będzie na dniach: -> UPDATE COD 4.3 -> dokończenie działu HLDS -> nowa polityka względem odznaczeń -> serwer CS:GO TP ( zamiast DR, który pojawi się nieco później ) -> różne poprawki na serwerze ZOMBIE PLAGUE -> start serwera DeathMatch ( w zamian za TP ) -> dalsze poprawki na serwery CS:GO -> kick NS'a z najwyższym pingiem, gdy STEAM wbija na ukryty slot - 4FUN -> poprawi się system mapcycle, mapcycle popularny będzie w godzinach 23-11 ( nie 22-12 ), a także po różnych uwagach, zaktualizujemy listę mape -> naprawi się również rtv ( zamiast 60% to 50% ) w mapcycle popularnym i blokada map ( nie 7, a 2 ) Cała reszta będzie stopniowo wdrażana do końca tego miesiąca. Najważniejszy priorytet teraz to przywrócenie stabilności serwerów. 5
Legendarny Fragowicz MrReaper Opublikowano 10 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Listopada 2014 -> start serwera DeathMatch ( w zamian za TP ) Pozwolę sobie zacytować: "Podoba mnie się to!"
Właściciel GET Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Właściciel Opublikowano 11 Listopada 2014 W związku z namnażającymi się problemami i obowiązkami, temat przeradza się w zmiany również grudniowe, a właściwie prace, które zostaną przeprowadzone do końca tego roku. Chcę uporządkować wiele spraw do końca tego roku w tej sieci tak, aby po nowym roku zostało prac jak najmniej i czysto rozwojowych bądź związanymi z poprawkami na serwerach. Nie oznacza to, że zabraknie nowości w przyszłości, ale nie będzie to w formie wysypu, jak to ma miejsce w ostatnich tygodniach. Wysyp jest spowodowany głównie odrobieniem strat, które mnożyły się w latach 2012-2013. Powodem jest też to, iż od nowego roku zaczynam nowy projekt, który będzie powiązany z Fragujemy.com. Niebawem treść tematu ulegnie zmianie. Zmiany, poprawki, nowości będą wprowadzane z czasem. Te najmniej ważne - na końcu. Pozdrawiam 5
Właściciel GET Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Właściciel Opublikowano 12 Listopada 2014 Szybkie info: -> naprawione problemy crashy na 4FUN, ZM i COD -> FastDL i dema działają poprawnie -> Matko Bosko nowym opiekunem, a przede wszystkim pierwszym do serii gry CS:GO - DD2 -> naprawione dzisiejsze problemy na COD z bazą danych ( problem nie leżał po naszej stronie, ale w przyszłości już się nie powtórzy ) -> przeprowadziłem aktualizacje CS:GO + naprawiłem błąd z przerzucaniem na specta na DD2 W piątek temat ulegnie zmianie ( pierwszy post ). Pzdr. 7
Właściciel GET Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Właściciel Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgodnie z zapowiedzią, zmianie uległ pierwszy post. Zapraszam do czytania changelogu, który obowiązuje do końca 2014 roku. Pozdrawiam 5
Właściciel GET Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Właściciel Opublikowano 16 Listopada 2014 Więc tak: -> poprawiłem sklep ( można już kupować premium ) + formularze też zostały poprawione -> w sourcebans ( http://sbans.fragujemy.com/index.php ) będzie wyświetlać w szczegółach jaki admin nadał bana -> poprawiłem poważny błąd na AWP ONLY związany z FastDL -> kilka innych, drobnych poprawek W tygodniu zabieram się za poważniejsze rzeczy, dlatego proszę o cierpliwość w odpowiedzi na różne rzeczy ( np. sklep ). Proszę również o nie spamowanie bzdurami i przekazywanie informacji co jest do zrobienia, do poprawki na PW. Ułatwi to moją pracę. Pzdr. 3
BLAZE IT. Opublikowano 17 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 17 Listopada 2014 Zainteresował mnie CS:GO TP. Kiedy powstanie, ile slotowy? Jakieś konkretne plany, czy na razie tylko projekt?
Właściciel GET Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Właściciel Opublikowano 24 Listopada 2014 Nie próżnowałem podczas mojej nieobecności i jakieś tam zmiany zachodziły. Najważniejsze to: nowa skórka sourcebans ( http://sbans.fragujemy.com/) - przyjemna dla oka -> znajdzie się czas to i zaktualizuje język na polski start serwera TP CS:GO ( będzie udoskonalany ) przedłużyłem sloty FFA do 24 ( choć planuje się jeszcze więcej ) naprawiłem crashe serwerów CS:GO Mimo, że urlop kończy mi się jutro, musicie mi dać trochę czasu na ogarnięcie kilku spraw i w grudniu ruszamy z nowościami. Głównie to aktualizacja COD, start serwera SURF, poprawi względem zombie plague, TS3 i poprawki w mapcycle. To stanowi teraz główny priorytet. Oświadczam, iż serwer MTA znów jest kontynuowany. Udało się naprawić kilka problemów z logowaniem do serwera, wszystko działa prawidłowo. 7
Właściciel GET Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Właściciel Opublikowano 25 Listopada 2014 Świeża dostawa informacyjna: -> zrezygnowaliśmy z serwera MIXowego -> w miejsce forum MIXowego, powstało nowe forum dot. MTA -> blackholing został zdjęty z adresacji 177, zagraniczni gracze mogą bez problemu grać już na serwerze DD2 + GT działa Pzdr. 1
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 25 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Listopada 2014 No po prostu wielki szacunek dla nestego oby tak dalej
Właściciel GET Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Właściciel Opublikowano 26 Listopada 2014 Kolejne info: 1. Rewolucja w systemie Opiekunów serwerów; każdy z H@ serwera ma prawo wybrać zaufanego dla siebie Zastępce; prawa i obowiązki zostały określone m.in. funkcja doradcza i obserwacyjna tego, co jest związane z serwerem i przekazywanie info do Opiekuna, także rozpatrywanie skarg; nowymi zastępcami zostali: Josh - 4FUN MrReaper - ZM Bimbasek - COD 2. Dzisiaj podpisaliśmy współpracę z radiem http://esmusic.pl/ - niebawem uzupełnimy player po prawej stronie. Podpisanie współpracy jest równoznaczne z rezygnacją ze współpracy z poprzednim radiem. Ale to nie wszystko! Pojawi się drugie partnerskie radio - w tym będzie dostępny Jingle ( reklama głosowa na co godzinę ). 3. Zmiany kosmetyczne na forum tj. kolory rang. 6
Rekomendowane odpowiedzi