Właściciel GET Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Właściciel Opublikowano 9 Grudnia 2014 Doszedłem jeszcze do czwartej hipotezy dzisiaj ws. padów serwerów CS:GO, gdzie za problem ten nie jest odpowiedzialny sam w sobie serwer i jego komponenty ( sourcemod, konfiguracja, zerwanie połączenia etc. ). Podzieliłem się uwagami w tej sprawie z zespołem Pukawki, najprawdopodobniej ta czwarta hipoteza okazała się najbardziej słuszna. Główny technik - Andrzej - zajął się sprawą błyskawicznie. Efekty będę oceniać przez najbliższych kilka dni. Pozdrawiam 5
Zasłużony Fragowicz Wymiar Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Grudnia 2014 Witam. Niestety muszę poinformować, że serwer wystartuje później z powodu pogorszenia zdrowia Nesty'ego. Obowiązki jego przejmie tymczasowo Reaper, a działaniem sklepu zajmie się Bangarang. Wszyscy życzymy jak najszybszego powrotu do zdrowia! Z poważaniem, Wymiar 10
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Grudnia 2014 Ojj zdrowia Nesty. 1
KeBaB Opublikowano 12 Grudnia 2014 Wykluczony Opublikowano 12 Grudnia 2014 zdrowiej i wracaj do Nas szybko ! :) 1
POLISH TEAM JU-JITSU xD Opublikowano 12 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Grudnia 2014 NESTY! SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA! :* :* :* :* :* :* :* :* 1
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Grudnia 2014 (edytowane) Zdrówka NESTY <heyo> <clap> <heyo> <clap> <heyo> <clap> <heyo> <clap> <heyo> <clap> <heyo> <clap> <heyo> <clap> <heyo> <clap> Edytowane 12 Grudnia 2014 przez Dario203 1
Sandra Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zawieszony Opublikowano 12 Grudnia 2014 zdrówka! :D :D :D :D :D :D 1
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Grudnia 2014 Wracaj szybko do nas, zdrowiej! 1
Johnnie Walker Opublikowano 12 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Grudnia 2014 Życzę szybkiego powrotu do pełnej sprawności :) Pamiętaj, zdrowie najważniejsze! 1
MAJKEL Opublikowano 13 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Grudnia 2014 Wracaj do zdrowia jak najszybciej <3 :) :* 1
Właściciel GET Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Właściciel Opublikowano 13 Grudnia 2014 Dziękuję wszystkim, tydzień odpoczynku, ale będę drobne rzeczy wykonywał tj. właśnie dzisiaj - trzeba poprawić wszystkie serwery CS:GO. Wyszła wadliwa aktualizacja, która crashuje serwery. Wykonam dokładną validację w nocy. Problem z crashami wcześniejszymi został rozwiązany, miałem rację i jestem inicjatorem poprawy związanej z funkcjonowaniem wszystkich serwerów CS:GO na Pukawce. W związku z odpoczynkiem, serwer DM pojawi się w następny weekend. Są już plany i będzie oryginalnym serwerem, odróżniającym się od innych sieci. Pozdrawiam 10
Paciaciak Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zawieszony Opublikowano 13 Grudnia 2014 Dziękuję wszystkim, tydzień odpoczynku, ale będę drobne rzeczy wykonywał tj. właśnie dzisiaj - trzeba poprawić wszystkie serwery CS:GO. Wyszła wadliwa aktualizacja, która crashuje serwery. Wykonam dokładną validację w nocy. Problem z crashami wcześniejszymi został rozwiązany, miałem rację i jestem inicjatorem poprawy związanej z funkcjonowaniem wszystkich serwerów CS:GO na Pukawce. W związku z odpoczynkiem, serwer DM pojawi się w następny weekend. Są już plany i będzie oryginalnym serwerem, odróżniającym się od innych sieci. Pozdrawiam Weź Nesty'juszu się opanuj, daj sobie spokój, narazie odpocznij i weź się za to za jakiś czas, chcemy abyś nam odpoczął porządnie, serwery mogą poczekać te kilka dni/ tygodni. Weź się za siebie bo zdrowie jest najważniejsze. 7
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Grudnia 2014 (edytowane) Weź Nesty'juszu się opanuj, daj sobie spokój, narazie odpocznij i weź się za to za jakiś czas, chcemy abyś nam odpoczął porządnie, serwery mogą poczekać te kilka dni/ tygodni. Weź się za siebie bo zdrowie jest najważniejsze. Wiesz ze przeczytałem wypowiedz Nestyego i to samo chciałem napisać ? :) Więc się dopisze "Odpocznij Nesty to jest najważniejsze, usiądź przy ciepłym kominku z gorącą czekoladą" :D Edytowane 13 Grudnia 2014 przez RasTa.!
POLISH TEAM JU-JITSU xD Opublikowano 13 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Grudnia 2014 Masz porządną ekipę! Więc nie masz się czego obawiać :)
Właściciel GET Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Właściciel Opublikowano 14 Grudnia 2014 Validacja to zaledwie skopiowanie 3-4 plików i zaznaczenie opcji w panelu. To nie jest czasochłonne. Zrobiłem to teraz na DD2, AWP i TP, bo przysnęło mi się wczesnym wieczorem. Pzdr. 8
Zasłużony Fragowicz Rosiol Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Grudnia 2014 Nesty podziwiam Cię za to oddanie tej sieci. Sprawiasz, że sieć ciągle pnie się w górę. Aż miło popatrzeć jak to wszystko się rozwija <3 1
Johnnie Walker Opublikowano 17 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Grudnia 2014 Nie ma co. Nigdy nie widziałem tak angażującego się H@ - wielki podziw i gratulacje!
Właściciel GET Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Właściciel Opublikowano 17 Grudnia 2014 INFO świeże -> poprawa wszystkich formularzy w sklepie podczas zakupu -> nowy header -> kilka poprawek na serwerach CS:GO Teraz info krótkie: surf_sky zniknął z tabeli na rzecz DR - nie oznacza to, że surf nie powstanie. Powstanie, ale później. Na DR obecnie są przeznaczone środki, wraz z reklamą serwera. Opiekunem serwera wstępnie zostanie Paciaciakowa. Serwer będzie posiadał 16 slotów, hosting Pukawka. Start powinien być do końca tego roku. Info odnośnie DM: pojawi się prawdopodobnie w poniedziałek. Kilka informacji o serwerze i jego planach: będzie każdy na każdego brak rankingu top15 będziemy grać do osiągnięcia przez jednego z graczy 100 fragów, wtedy gracz ten wybiera następną mape po wyborze będzie dodatkowo 3 minuty ( tzw. czas bonusowy ), a następnie zmiana mapy nie będzie czasu rundy pokazywanie zadanych obrażeń ( blokada pokazywania obrażeń przez ścianę ) mimo, że top15 będzie niedostępne, udostępnimy specjalnie /statsme - będzie można przeglądać swoje statystyki zabić z danych broni reset swoich statystyk szaleństwo zabijania wiele, wiele więcej... 9
Paciaciak Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zawieszony Opublikowano 17 Grudnia 2014 DM każdy na każdego, mmmmm, aż miło będzie wrócić do gry w CS'a. 1
Właściciel GET Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Właściciel Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zmiany 20.12.2014: oficjalnie kanały premium na TS3 wystartowały ( spis dokładny niebawem ) nowy vice-opiekun serwera GG+DM: Borsaton - gratulacje! nowy opiekun CS:GO FFA - blackfive - gratulacje! Oficjalny start serwera DM: poniedziałek ( 22.12.2014 ). Pozostało jeszcze kilka drobnych zmianek :-) Możemy się szczycić tym, iż jako jedyna w Polsce sieć serwerów zaoferujemy autorski system wyboru map: po osiągnięciu 100 fragów przez jednego z graczy, rozpocznie się głosowanie na następną mapę. Lecz wybrać ją będzie mógł tylko gracz tzw. "zwycięzca". Po tym wyborze, czas mapy zostanie skrócony do 3 minut - będzie to czas trwania rundy bonusowej. Po jej zakończeniu zmiana mapy. Do tego roku pojawi się jeszcze 16 slotowy DeathRun - opiekunem jego wstępnie zostanie Paciaciakowa. Spisane zostały wszystkie sugestie, prośby, błędy zgłoszone przez graczy, dotyczące wszystkich serwerów w sieci i dodane do tzw. TODO. Większość poprawek, zmian i próśb będzie dodana stopniowo w tym roku. 11
Rekomendowane odpowiedzi