Skocz do zawartości

Dziennik informacji - zmiany, nowości w sieci do końca 2014

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Doszedłem jeszcze do czwartej hipotezy dzisiaj ws. padów serwerów CS:GO, gdzie za problem ten nie jest odpowiedzialny sam w sobie serwer i jego komponenty ( sourcemod, konfiguracja, zerwanie połączenia etc. ). Podzieliłem się uwagami w tej sprawie z zespołem Pukawki, najprawdopodobniej ta czwarta hipoteza okazała się najbardziej słuszna. Główny technik - Andrzej - zajął się sprawą błyskawicznie. Efekty będę oceniać przez najbliższych kilka dni.

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 5
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Witam.

Niestety muszę poinformować, że serwer wystartuje później z powodu pogorszenia zdrowia Nesty'ego.

Obowiązki jego przejmie tymczasowo Reaper, a działaniem sklepu zajmie się Bangarang.

Wszyscy życzymy jak najszybszego powrotu do zdrowia!

Z poważaniem,

Wymiar

• Ustrzel fraga! (+) 10
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Zdrówka NESTY   <heyo>  <clap>  <heyo>  <clap>  <heyo>  <clap>  <heyo>  <clap>  <heyo>  <clap>  <heyo>  <clap>  <heyo>  <clap>  <heyo>  <clap>

Edytowane przez Dario203
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wracaj szybko do nas, zdrowiej!

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Dziękuję wszystkim, tydzień odpoczynku, ale będę drobne rzeczy wykonywał tj. właśnie dzisiaj - trzeba poprawić wszystkie serwery CS:GO. Wyszła wadliwa aktualizacja, która crashuje serwery. Wykonam dokładną validację w nocy. Problem z crashami wcześniejszymi został rozwiązany, miałem rację i jestem inicjatorem poprawy związanej z funkcjonowaniem wszystkich serwerów CS:GO na Pukawce.

W związku z odpoczynkiem, serwer DM pojawi się w następny weekend. Są już plany i będzie oryginalnym serwerem, odróżniającym się od innych sieci.

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 10
Opublikowano

Dziękuję wszystkim, tydzień odpoczynku, ale będę drobne rzeczy wykonywał tj. właśnie dzisiaj - trzeba poprawić wszystkie serwery CS:GO. Wyszła wadliwa aktualizacja, która crashuje serwery. Wykonam dokładną validację w nocy. Problem z crashami wcześniejszymi został rozwiązany, miałem rację i jestem inicjatorem poprawy związanej z funkcjonowaniem wszystkich serwerów CS:GO na Pukawce.

W związku z odpoczynkiem, serwer DM pojawi się w następny weekend. Są już plany i będzie oryginalnym serwerem, odróżniającym się od innych sieci.

Pozdrawiam

Weź Nesty'juszu się opanuj, daj sobie spokój, narazie odpocznij i weź się za to za jakiś czas, chcemy abyś nam odpoczął porządnie, serwery mogą poczekać te kilka dni/ tygodni. Weź się za siebie bo zdrowie jest najważniejsze.
  • Ustrzel fraga! (+) 7
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Weź Nesty'juszu się opanuj, daj sobie spokój, narazie odpocznij i weź się za to za jakiś czas, chcemy abyś nam odpoczął porządnie, serwery mogą poczekać te kilka dni/ tygodni. Weź się za siebie bo zdrowie jest najważniejsze.

Wiesz ze przeczytałem wypowiedz Nestyego i to samo chciałem napisać ? :)

Więc się dopisze "Odpocznij Nesty to jest najważniejsze, usiądź przy ciepłym kominku  z gorącą czekoladą" :D   

Edytowane przez RasTa.!
  • Właściciel
Opublikowano

Validacja to zaledwie skopiowanie 3-4 plików i zaznaczenie opcji w panelu. To nie jest czasochłonne. Zrobiłem to teraz na DD2, AWP i TP, bo przysnęło mi się wczesnym wieczorem. 

Pzdr.

• Ustrzel fraga! (+) 8
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nesty podziwiam Cię za to oddanie tej sieci. Sprawiasz, że sieć ciągle pnie się w górę. Aż miło popatrzeć jak to wszystko się rozwija <3

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

INFO świeże

-> poprawa wszystkich formularzy w sklepie podczas zakupu

-> nowy header

-> kilka poprawek na serwerach CS:GO

Teraz info krótkie: surf_sky zniknął z tabeli na rzecz DR - nie oznacza to, że surf nie powstanie. Powstanie, ale później. Na DR obecnie są przeznaczone środki, wraz z reklamą serwera. Opiekunem serwera wstępnie zostanie Paciaciakowa. Serwer będzie posiadał 16 slotów, hosting Pukawka. Start powinien być do końca tego roku.

Info odnośnie DM: pojawi się prawdopodobnie w poniedziałek. Kilka informacji o serwerze i jego planach:

• będzie każdy na każdego
  • brak rankingu top15
  • będziemy grać do osiągnięcia przez jednego z graczy 100 fragów, wtedy gracz ten wybiera następną mape
  • po wyborze będzie dodatkowo 3 minuty ( tzw. czas bonusowy ), a następnie zmiana mapy
  • nie będzie czasu rundy
  • pokazywanie zadanych obrażeń ( blokada pokazywania obrażeń przez ścianę )
  • mimo, że top15 będzie niedostępne, udostępnimy specjalnie /statsme - będzie można przeglądać swoje statystyki zabić z danych broni
  • reset swoich statystyk
  • szaleństwo zabijania
  • wiele, wiele więcej...
  • Ustrzel fraga! (+) 9
  • Właściciel
Opublikowano

Zmiany 20.12.2014:

• oficjalnie kanały premium na TS3 wystartowały ( spis dokładny niebawem )
  • nowy vice-opiekun serwera GG+DM: Borsaton - gratulacje!
  • nowy opiekun CS:GO FFA - blackfive - gratulacje!

Oficjalny start serwera DM: poniedziałek ( 22.12.2014 ). Pozostało jeszcze kilka drobnych zmianek :-) Możemy się szczycić tym, iż jako jedyna w Polsce sieć serwerów zaoferujemy autorski system wyboru map: po osiągnięciu 100 fragów przez jednego z graczy, rozpocznie się głosowanie na następną mapę. Lecz wybrać ją będzie mógł tylko gracz tzw. "zwycięzca". Po tym wyborze, czas mapy zostanie skrócony do 3 minut - będzie to czas trwania rundy bonusowej. Po jej zakończeniu zmiana mapy.

Do tego roku pojawi się jeszcze 16 slotowy DeathRun - opiekunem jego wstępnie zostanie Paciaciakowa. 

Spisane zostały wszystkie sugestie, prośby, błędy zgłoszone przez graczy, dotyczące wszystkich serwerów w sieci i dodane do tzw. TODO.

Większość poprawek, zmian i próśb będzie dodana stopniowo w tym roku

• Ustrzel fraga! (+) 11
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności