Skocz do zawartości

Dziennik informacji - zmiany, nowości w sieci do końca 2014

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

konkret. dawno nie widziałem tak sprawnie działajacej administracji. SZACUN

ps. I właściciel też daje rade. :P

Edytowane przez Dario203
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

14) Ostania informacja: od tego miesiąca administracja będzie sprawniej działać. Efekty jej działania będzie można spostrzec dopiero na przełomie kilku tygodni.

No proszę a ja myślałem, że siedzisz na zadku i szamiesz orzeszki. Pogratulować determinacji.

p.s. @Nesty: Nie żebym Cię poganiał ale może odpiszesz w temacie napisanym przez mnie 15 października na temat laserów?  :D 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

14) Ostania informacja: od tego miesiąca administracja będzie sprawniej działać. Efekty jej działania będzie można spostrzec dopiero na przełomie kilku tygodni.

No proszę a ja myślałem, że siedzisz na zadku i szamiesz orzeszki. Pogratulować determinacji.

p.s. @Nesty: Nie żebym Cię poganiał ale może odpiszesz w temacie napisanym przez mnie 15 października na temat laserów?  :D

Myślę, że Nesty znajdzie i na to chwilę ale to nie jest priorytet.

A co do tematu ; Dziękuję za daną mi szansę pomocy, mam nadzieję, że podołam :).

I mimo wielu nerwów i godzin, brawo za zmiany Nesty. Świetna robota... Odpocznij może trochę ;]

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Brawo , brawo i jeszcze raz brawo Nesty podziwiam to co jesteś w stanie zrobić dla naszych boskich serwerów ^^

• Właściciel
Opublikowano

Niestety, ale wiele prac musi zostać przesuniętych. W tej chwili najważniejszym priorytetem będzie przywrócenie dawnej świetności serwerom. Bo co jak co, ale każdy z nich dostał po głowie. Sytuacja od jutra powinna być znacznie stabilniejsza.

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nesty nie martw się , wszystko jest zrozumiałe przynajmniej przeze mnie . To nie wina twoja ani nikogo z administracji że było tak jak było 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Punkt 5 najlepszy :D , 

Gratulacje i powodzenia ! :)

Opublikowano

Gratuluje !

Miejmy nadzieje, że serwery będą sprawnie chodzić, i będzie się miło grać :D

zombie, zombie ^^

• Właściciel
Opublikowano

Żeby nie było, że się opierdzielam, to przedstawiam raport z prac ostatnich:

-> poprawiłem wszędzie opisy V.I.P'ów na serwerach

-> poprawiłem poważną lukę w /vips

-> naniosłem poprawki do CS:GO DD2

-> poprawiłem istotne błędy na serwerze 4FUN

Krótkie info, co będzie na dniach:

-> UPDATE COD 4.3

-> dokończenie działu HLDS

-> nowa polityka względem odznaczeń

-> serwer CS:GO TP ( zamiast DR, który pojawi się nieco później )

-> różne poprawki na serwerze ZOMBIE PLAGUE

-> start serwera DeathMatch ( w zamian za TP )

-> dalsze poprawki na serwery CS:GO

-> kick NS'a z najwyższym pingiem, gdy STEAM wbija na ukryty slot - 4FUN

-> poprawi się system mapcycle, mapcycle popularny będzie w godzinach 23-11 ( nie 22-12 ), a także po różnych uwagach, zaktualizujemy listę mape

-> naprawi się również rtv ( zamiast 60% to 50% ) w mapcycle popularnym i blokada map ( nie 7, a 2 )

Cała reszta będzie stopniowo wdrażana do końca tego miesiąca. Najważniejszy priorytet teraz to przywrócenie stabilności serwerów.

• Ustrzel fraga! (+) 5
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

-> start serwera DeathMatch ( w zamian za TP )

Pozwolę sobie zacytować: "Podoba mnie się to!"

• Właściciel
Opublikowano

W związku z namnażającymi się problemami i obowiązkami, temat przeradza się w zmiany również grudniowe, a właściwie prace, które zostaną przeprowadzone do końca tego roku.  Chcę uporządkować wiele spraw do końca tego roku w tej sieci tak, aby po nowym roku zostało prac jak najmniej i czysto rozwojowych bądź związanymi z poprawkami na serwerach. Nie oznacza to, że zabraknie nowości w przyszłości, ale nie będzie to w formie wysypu, jak to ma miejsce w ostatnich tygodniach. Wysyp jest spowodowany głównie odrobieniem strat, które mnożyły się w latach 2012-2013. Powodem jest też to, iż od nowego roku zaczynam nowy projekt, który będzie powiązany z Fragujemy.com.

Niebawem treść tematu ulegnie zmianie. Zmiany, poprawki, nowości będą wprowadzane z czasem. Te najmniej ważne - na końcu.

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 5
  • Właściciel
Opublikowano

Szybkie info:

-> naprawione problemy crashy na 4FUN, ZM i COD

-> FastDL i dema działają poprawnie

-> Matko Bosko nowym opiekunem, a przede wszystkim pierwszym do serii gry CS:GO - DD2

-> naprawione dzisiejsze problemy na COD z bazą danych ( problem nie leżał po naszej stronie, ale w przyszłości już się nie powtórzy )

-> przeprowadziłem aktualizacje CS:GO + naprawiłem błąd z przerzucaniem na specta na DD2

W piątek temat ulegnie zmianie ( pierwszy post ).

Pzdr.

• Ustrzel fraga! (+) 7
  • Właściciel
Opublikowano

Zgodnie z zapowiedzią, zmianie uległ pierwszy post. Zapraszam do czytania changelogu, który obowiązuje do końca 2014 roku.

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 5
  • Właściciel
Opublikowano

Więc tak:

-> poprawiłem sklep ( można już kupować premium ) + formularze też zostały poprawione

-> w sourcebans ( http://sbans.fragujemy.com/index.php ) będzie wyświetlać w szczegółach jaki admin nadał bana

-> poprawiłem poważny błąd na AWP ONLY związany z FastDL

-> kilka innych, drobnych poprawek

W tygodniu zabieram się za poważniejsze rzeczy, dlatego proszę o cierpliwość w odpowiedzi na różne rzeczy ( np. sklep ). Proszę również o nie spamowanie bzdurami i przekazywanie informacji co jest do zrobienia, do poprawki na PW. Ułatwi to moją pracę.

Pzdr.

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Właściciel
Opublikowano

Nie próżnowałem podczas mojej nieobecności i jakieś tam zmiany zachodziły. Najważniejsze to:

• nowa skórka sourcebans ( http://sbans.fragujemy.com/) - przyjemna dla oka 
    -> znajdzie się czas to i zaktualizuje język na polski
  • start serwera TP CS:GO ( będzie udoskonalany )
  • przedłużyłem sloty FFA do 24 ( choć planuje się jeszcze więcej )
  • naprawiłem crashe serwerów CS:GO

Mimo, że urlop kończy mi się jutro, musicie mi dać trochę czasu na ogarnięcie kilku spraw i w grudniu ruszamy z nowościami. Głównie to aktualizacja COD, start serwera SURF, poprawi względem zombie plague, TS3 i poprawki w mapcycle. To stanowi teraz główny priorytet.

Oświadczam, iż serwer MTA znów jest kontynuowany. Udało się naprawić kilka problemów z logowaniem do serwera, wszystko działa prawidłowo. 

• Ustrzel fraga! (+) 7
  • Właściciel
Opublikowano

Świeża dostawa informacyjna: 

-> zrezygnowaliśmy z serwera MIXowego 

-> w miejsce forum MIXowego, powstało nowe forum dot. MTA

-> blackholing został zdjęty z adresacji 177, zagraniczni gracze mogą bez problemu grać już na serwerze DD2 + GT działa

Pzdr.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

No po prostu wielki szacunek dla nestego oby tak dalej

• Właściciel
Opublikowano

Kolejne info:

1. Rewolucja w systemie Opiekunów serwerów; każdy z H@ serwera ma prawo wybrać zaufanego dla siebie Zastępce; prawa i obowiązki zostały określone m.in. funkcja doradcza i obserwacyjna tego, co jest związane z serwerem i przekazywanie info do Opiekuna, także rozpatrywanie skarg; nowymi zastępcami zostali:

• Josh - 4FUN
  • MrReaper - ZM
  • Bimbasek - COD

2. Dzisiaj podpisaliśmy współpracę z radiem http://esmusic.pl/ - niebawem uzupełnimy player po prawej stronie. Podpisanie współpracy jest równoznaczne z rezygnacją ze współpracy z poprzednim radiem. Ale to nie wszystko! Pojawi się drugie partnerskie radio - w tym będzie dostępny Jingle ( reklama głosowa na co godzinę ). 

3. Zmiany kosmetyczne na forum tj. kolory rang. 

• Ustrzel fraga! (+) 6
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności