Właściciel GET Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Właściciel Opublikowano 6 Grudnia 2014 A jednak jest zielone światełko na przywrócenie serwera ZOMBIE PLAGUE! Niemniej jednak, proszę Was o cierpliwość, wszystko okażę się w nadchodzącym tygodniu.
Arni Opublikowano 6 Grudnia 2014 Elitarny Fragowicz Opublikowano 6 Grudnia 2014 Gratulacje dla nowego Administrator sieci i Global Moderator. Nesty dzięki za to że zajmujesz się tym serwerem dzięki tobie ten serwer działa dobrze
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Gratuluje Nestiuszowi za kawał dobrej roboty, Reaperowi i dominikowi za spory awans życzę powodzenia :) :) Edytowane 6 Grudnia 2014 przez PiKaChU ^.^
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Grudnia 2014 Gratulacje dla panów którzy awansowali. Nesty, powodzenia w dalszym rozwoju sieci.
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 6 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Grudnia 2014 Ja już nie chcę pisać po raz kolejny, że zrobiłeś kawał dobrej roboty. Napiszę jednak jeszcze raz, bo to co robisz dla sieci i ile poświęcasz czasu zadziwia w pozytywnym tego słowa znaczeniu :) Ps. Gratuluję Wam awansu (Dominik i MrReaper) i życzę powodzenia ;)
Paciaciak Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zawieszony Opublikowano 6 Grudnia 2014 Nowy, Stary moderator. ^^ Good Job Nesty.
POLISH TEAM JU-JITSU xD Opublikowano 6 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Grudnia 2014 No i pięknie! Gratulacje dla tego Pana :)
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 6 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Grudnia 2014 Gratulację i propsy za odwalenie kawał dobrej roboty :)
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 6 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Grudnia 2014 Reputacja za dr :)
Zasłużony Fragowicz szubi84 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Grudnia 2014 kawał dobrej roboty... nic dodać, nic ująć
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 6 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Grudnia 2014 Serdeczne gratulacje i powodzenia w pełnieniu nowych funkcji :)
Właściciel GET Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Właściciel Opublikowano 7 Grudnia 2014 Ogromne zmiany na serwerze TS3: -> całkowite przebudowanie górnej strefy TS3 dodanie Rekrutacja na New Admina zmiana nazwy kanału "Administracja" na "Info do Administracji" mój kanał został przesunięty na górę, zmieniono również jego nazwę drobne zmiany w strefie adminów -> strefa pomocy przebudowana nowy wygląd: przesunięta lista administratorów z administracji do strefy pomocy dyżurka reaktywowana w dyżurce powstał podkanał, gdzie można zgłosić się po rejestracje lub nadanie grupy na serwerze TS3 -> dodane specjalne oddzielniki od stref na TS3, np. strefa prywatna została oddzielona od tymczasowej -> strefa serwerów zmieniona - zmiany kosmetyczne oraz aktualizacja informacji -> nowy dział na TS3 - strefa muzyczna -> regulaminy danych stref, np. strefie V.I.P przesunięte do głównych kanałów, co za tym idzie podkanały z regulaminem zostały usunięte -> uzupełniono opis w kanałach: Ogłoszenia serwera TS3 Informacje - usunięte kanały Kanały zwolnione z uzupełniania Daty Dyżurka admina Kanały Tymczasowe -> w kanałach tymczasowych zwróciliśmy większą uwagę na podanie hasła przy zakładaniu kanału -> kanały V.I.P będą mogły posiadać maksymalnie 3 podkanały, a nie 4 -> drobne poprawki w regulaminie TS3 -> wiele, wiele, więcej.... Sprostowanie: Z dniem 7.12.2014, kanały, które nie zmieniły daty w TOPIC-u powyżej 10 dni, będą zablokowane przez 7 dni. W tym czasie właściciel będzie mógł odzyskać swój kanał, a informacja o tym pojawi się w specjalnej zakładce "Informacje - usunięte kanały". Zatem prosimy, aby regularnie zmieniać te pole, by nie dochodziło w przyszłości do nieprzyjemnych sytuacji na serwerze. Oprócz tego wszystkiego, uruchamiamy dla Was kanały premium, dostępne w 3 pakietach: a) ECO Premium b) LITE Premium c) MAX Premium Szczegóły tego, co będą posiadać już wkrótce. Cennik również zostanie podany do wiadomości publicznej. Planowane zakończenie prac związanych z wdrożeniem pakietów: 15 grudnia. Będziemy informować o zmianach. 7
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Grudnia 2014 Brawo !
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Grudnia 2014 Good Job! ;) Dominiku witamy ponownie ;) reaper gratulacje! ;) Go go FG! ;)
Właściciel GET Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Właściciel Opublikowano 7 Grudnia 2014 Nie przejmujecie się nazwą serwera: 80.72.40.110:27015 PlayBoard. Te IP będzie nasze, start serwera DM na dniach na hostingu 1shot1kill.pl :) Z petzorem wszystko ugadane, ale dość duży wkłady też miał właściciel Pukawki - Michał. Jakość tego hostingu jest bardzo duża. Pozdrawiam 5
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 7 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Grudnia 2014 Good job!
Wilku. Opublikowano 7 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 7 Grudnia 2014 Gratulacje dla Chłopaków, życzę jak najwięcej sukcesów :)
Właściciel GET Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Właściciel Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zaktualizowane dproto na serwerach: DD2, COD i GG. Na razie przetestuję jego różne konfiguracje. Póki co, punktem środkowym jest COD, bo tam jest mała zmianka. Zobaczymy, czy wpłynie ona korzystnie na serwre, czy też negatywnie. Jeśli ktoś ma problem z serwerem COD, np. z wbiciem czy nie może dodać go do zakładki "ulubione", proszę napisać mi na PW. Pozdrawiam 1
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 8 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2014 Gratuluję progressu :*
Właściciel GET Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Właściciel Opublikowano 8 Grudnia 2014 Więc tak, serwer DeathMatch już jest w moich rękach pod takim IP, jak mówiłem. Slotów: 17. Hosting: 1shot1kill.pl. Start serwera: sobota ( 13.12.2014 ). Nadal nie wiem co z ZM do końca. W ciągu tygodnia niby powinienem wiedzieć, jednakże disconnect przeholował... UPDATE COD 4.3 + 4.3.1 okazał się strzałem w dziesiątkę. Zobaczymy jak na dłuższą metę. A może to dproto też zrobiło swoje? Nie wiadomo, serwer stoi 23/23 i nie opada. Jutro wydam aktualizację 4.3.2, w której WRESZCIE PO WIELU MIESIĄCACH dodam kodek umożliwiający rozmowę steam + nonsteam. Wciąż nie wiem co z crashami serwerów CS:GO. Wszystkie praktycznie się crashują. Będę w tej sprawie się komunikował... Wiem jedynie to, że log się ucina i koniec. Stawiam dwie hipotezy: albo jest zerwanie połączenia z masterserverem albo aktualizacja CS:GO okazała się wadliwa. Bo praktycznie można rzecz, że te crashe zaczęły się w momencie aktualizacji jakiejś tam sprzed chyba tygodnia lub dwóch. Więc Valve pewnie namieszało. Trzecią tezą jest też SourceMod. Może po prostu wersja jest nieprawidłowa i wymaga aktualizacji. No nic, sprawa jest do wyjaśnienia i analizy. Pzdr. 9
Rekomendowane odpowiedzi