Haaeess Opublikowano 20 Października 2014 Fragowicz Opublikowano 20 Października 2014 Witam chciałbym poruszyć wątek gry FIFA 15 jak wiadomo dużo w niej poprawek lecz czy oby do końca to poprawki ? Modele bardzo podobne do poprzednich części duet komentatorski także nie wiele poprawiony ( oczywiście dodano wątki co do osiągnięć poszczególnych drużyn bądź piłkarza lecz dalej to nie wiele zmienia ). Tylko Tryb Ultimate Team dodaje dreszczyku rywalizacji. I gdzie licencja UEFA CHAMPION LEAGUE ?! Jak dla mnie kolejny patch do serii " FIF " a dla was? Oddaje wam głos. 1
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 20 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Października 2014 Fifa moim zdaniem jest grywalna tylko dlatego, że posiada "Ultimate team" jest bardzo dużo bugów i innego rodzaju gówna psującego rozgrywkę, myślę, że PES w tym roku zasłużył na pochwałę, jeszcze nie wyszedł, ale miałem przyjemność pograć w demo, w PES jest licencjonowana Liga mistrzów i europy oraz moim zdaniem najlepszy tryb Beacome a Legen czyli - Zostań legendą,
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 20 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Października 2014 Fifa moim zdaniem jest grywalna tylko dlatego, że posiada "Ultimate team" jest bardzo dużo bugów i innego rodzaju gówna psującego rozgrywkę, myślę, że PES w tym roku zasłużył na pochwałę, jeszcze nie wyszedł, ale miałem przyjemność pograć w demo, w PES jest licencjonowana Liga mistrzów i europy oraz moim zdaniem najlepszy tryb Beacome a Legen czyli - Zostań legendą, Tak uważasz a grałeś w wersje konsolowe?
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 21 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Października 2014 Tak uważasz a grałeś w wersje konsolowe? W Fife tak, w PES tylko w 14 i dodam, iż w zeszłym roku PES to było takie gówno, że nie chciało się grać ... PS. Jeszcze na temat fify co powiecie o "sprzedawaniu coinsów"? osoby, które sprzedają i kupują są banowane tylko jak oni trafią do delikwenta?
Kylu:) Opublikowano 21 Października 2014 Fragowicz Opublikowano 21 Października 2014 Wlasnie o to jest pytanie :)
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Grudnia 2014 Wszystko zostało wyjaśnione między graczami, a autor tematu zapewne się zastanowił nad kupnem fify 15 lub zapatchowaniem fify 10. /zamykam
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 27 Października 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Października 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Gry → Ze świata gier do Gry → Serie gier komputerowych → FiFA 16 i starsze wersje
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 5 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi