VNM. Opublikowano 7 Lipca 2014 Zawieszony Opublikowano 7 Lipca 2014 Siemanko. Pomysł jest taki..Niektórzy ludzie narzekają, że nie ma admina a na serwerze znajdują się cziterzy lub ludzie którzy nie potrzebnie są na AFK lub na spectators.. Nie lepiej by było ustalić nie którym adminom (Ci którzy pracy nie mają) czas w którym by mogli sprawdzać serwer czy nie jest czasem '' zaśmiecony '' ludźmi którzy wchodzą bez potrzeb na serwerownie? Nie mam pretensji do administracji.. Rozumiem, każdy ma swój czas na wejście do gry i nie każdemu odpowiada dana godzina. Ale wydaję mi się, że rozpiska godzin mogła by być trochę podpisywana pod odpowiedzialność administratorów i zobaczyć komu tak naprawdę zależy na właśnie tym stanowisku.Pozdrawiam wszystkich adminów za chęci w pomaganiu. Ale dajcie z siebie czasami więcej ! :) Pozdrawiam V !
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 7 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Lipca 2014 Bez urazy ale to jest wręcz głupie... Każdy wchodzi wtedy kiedy może, to że ktoś nie ma pracy nie znaczy że nie ma innych zajęć domowych typu głupie kopanie dołu dla żony czy przygotowywanie obiadu lub pilnowanie dziecka... Admini mają swoje obowiązki co do SIECI SERWERÓW ale i tak cały zarząd FG jest tego świadom że życie prywatne jest ważniejsze niż Gry, bądź poważny, dajmy na to nie pojedziesz z dzieckiem do przedszkola bo musisz pilnować serwera? Wolne żarty nie wiem jak dla innych ale dla mnie rodzina to fundament i nie pozwole aby 3gb miejsca na dysku zajęło mi czas który mógłbym poświęcić bliskim. Wiadomo gra jest fajna sieć jeszcze lepsza ale trzeba pamiętać o tym że to tylko GRA więc nie wymyślaj. Twierdzisz że jest mało adminów to wykaż się i złóż podanie 2
Zasłużony Fragowicz peshu Opublikowano 8 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2014 Ustalenie godzin wchodzenia admina to głupota ponieważ nawet jeśli bym zrobił godziny to daję pierwsze dni tylko żeby byli punktualnie. Zawsze komuś coś wypadnie i później zrobi się haos bo każdy bedzie gadać że tamten miał być o 12 a nie było go. Pomysł jest niepotrzebny jest tylu adminów na DD2 jest 16 adminów. Nie długo podsumuję każdego admina i jeżeli w tym miesiącu nie będzie zmian z frekwencją oraz pracą na serwerze będę starać się o zwolnienia i przyjmowanie nowych adminów ponieważ nie może być na serwerze 30 adminów z czego 20 gra a 10 nic nie robi.
Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 8 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2014 Bez urazy ale to jest wręcz głupie... Każdy wchodzi wtedy kiedy może, to że ktoś nie ma pracy nie znaczy że nie ma innych zajęć domowych typu głupie kopanie dołu dla żony czy przygotowywanie obiadu lub pilnowanie dziecka... Admini mają swoje obowiązki co do SIECI SERWERÓW ale i tak cały zarząd FG jest tego świadom że życie prywatne jest ważniejsze niż Gry, bądź poważny, dajmy na to nie pojedziesz z dzieckiem do przedszkola bo musisz pilnować serwera? Wolne żarty nie wiem jak dla innych ale dla mnie rodzina to fundament i nie pozwole aby 3gb miejsca na dysku zajęło mi czas który mógłbym poświęcić bliskim. Wiadomo gra jest fajna sieć jeszcze lepsza ale trzeba pamiętać o tym że to tylko GRA więc nie wymyślaj. Twierdzisz że jest mało adminów to wykaż się i złóż podanie Zajebiście napisane !!! Zgodzę się w 100%
k1x`` Opublikowano 8 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2014 Słabe masz te pomysły :) Na Nie.
xou. Opublikowano 8 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2014 Również się z Wami zgodzę. Życie nie jest grą, są ważniejsze niekiedy sprawy na głowie. Lecz obserwując aktywność niektórych adminów na serwerze DD2 jest powiedzmy szczerze 0-wa.. Sam też mam trudny okres ale znajduję jakoś czas dla serwera oraz forum. Radziłbym zrobić coś w owej sprawie, gdyż w jakieś części serwer na tym kuleje. :)
Zasłużony Fragowicz Rosiol Opublikowano 8 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2014 Skoro widzisz, że na serwerze jest cziter a nie ma admina, to co za problem aby go zawołać lub zgłosić dopalacza w odpowiednim dziale ?? To zajmuje tylko chwilkę a pomaga wszystkim :) Admini starają się jak mogą ale nie mogą siedzieć 24/h bo mają swoje życie dlatego ten pomysł niestety ale nie wypali :)
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 8 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2014 Totalna głupota. Admin też jest człowiekiem i ma własne potrzeby prywatne. To nie jest praca. Jest to bardziej rodzaj hobby, które się lubi i to robi!. Czy ty na swoje hobby masz ustalone takie i takie godziny dnia/tygodnia? Nie sądzę.
Właściciel GET Opublikowano 8 Lipca 2014 Właściciel Opublikowano 8 Lipca 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi