NIE MAM OKRESLONEJ WIARY. Opublikowano 14 Czerwca 2014 Fragowicz Opublikowano 14 Czerwca 2014 Wiem, że to nie Wasza wina (chodzi o amx bans), nawet nie szukam kozła ofiarnego, bo po prostu nie ma takiej potrzeby. No ale coś z tym zrobić trzeba - nie można banować, ale można slayować - w ten sposób zniechęcać cziterów do gry na naszym serwie :) Po prostu jestem za tym, by na nowo otworzyć szybką rekrutacje i przyjąć kilku graczy na stanowisko admina... tak, mam też na myśli siebie, bo gram bardzo często, ale nie tylko mnie. Jestem również za tym, żeby za kilka dni (wtedy, gdy zacznie działać amx bans) zrobić ponowny reset ranku - w obecnym top5 jest 4 cziterów (jedyny ja normalny:D) Taka krótka wzmianka na temat obecnej sytuacji ode mnie. Tutaj naprawdę kilku graczy jako admini by pomogli, i to bardzo pomogli, nie zaszkodzili. Weźcie sobie to pod uwage :) FRAGUJEMY [DD2] # WIARA
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 14 Czerwca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Czerwca 2014 eeee... Nie jak chcesz admina to napisz podanie.
#yoma Opublikowano 14 Czerwca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Czerwca 2014 No ale coś z tym zrobić trzeba - nie można banować, ale można slayować - w ten sposób zniechęcać cziterów do gry na naszym serwie :) No nie wiem czy slayowanie zniechęca cheaterów do gry.. Szybka rekrutacja by się przydała.
Właściciel GET Opublikowano 14 Czerwca 2014 Właściciel Opublikowano 14 Czerwca 2014 Rekrutacja szybka zostanie wznowiona.
Rekomendowane odpowiedzi