Skocz do zawartości

[ARCHIWUM] Zmiany na serwerze - dyskusja

GET

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

można też by dodac takie komendy do perkow jak:
/daj- mozesz dac graczowi perk 
/wez-perk ktory zostal dany graczowi ale go nie chcial :D
i jeszcze o 1 b. ważną sprawe. Zmiencie cyfry do zmiany perkow bo niektórzy gracze kupuja w sklepie cos i nacisna 1 lub 2 a tu pyk! perka nie ma bo ktos sie akurat chcial sie zamienic.

Opublikowano

Byłbym za wprowadzeniem tego, że jak ktoś stawia minę w przejściu był od razu Kick i ponowne wejście.

Opublikowano

Czy można by było zmniejszyć DMG błyskawicy u Elektryka bo nawet na 10 lv samą błyskawicą potrafi zabić. troche to głupie... :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Na serwerze tymczasowo zostanie wyłączona funkcja /zamien, z powodu bardzo istotnych bugów związanych z ową komendą.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie wiem czy specjalnie czy nie świadomie jest wyłączona opcja zakazu stawiania sentry na respie i teraz można stawiać gdzie popadnie. Możliwe że jest to spowodowane tym najnowszym update.

Jest jeszcze tak że wymieniam się z kimś perkiem i nie dostaje jego perku tylko jakiś inny i to nie był jednorazowy przypadek.

• Właściciel
Opublikowano

AD 1. Ciekawe w jaki sposób w/w update miałoby wpłynąć na to??? Podaj konkretną mapę. Zresztą, Bimbas już mówił odnośnie cs_italy, że niby jest błąd, a ja wytłumaczyłem, że to nie jest błąd. Poczytaj sobie o tym...

AD 2. Pierwsze słyszę o tym. Nikt do tej pory nie zgłaszał problemu.

Opublikowano

Nie chodzi mi o cs_italy a bardziej o cs_assault na który też jak postawisz Sentry jest wstanie bić CT na respie.

Opublikowano

Dla mnie to bez sensu, tylko jakieś zaśmiecanie serwera. Bez przesady, chyba jest napisane w regulaminie gdzie można stawiać SG i miny, to jeszcze wam trzeba to pokazać? 

Opublikowano

chciałbym zwrócić uwagę na zamianę perku, jeżeli 1 raz na mapie się zamieniam to jest ok, jednak przy kolejnej próbie nie dostaje tego perku co ma druga osoba a jakiś losowy. Zamieniałem się z tym samym graczem dwa razy więc może tu leży problem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam małe pytanie, czy przy kolejnym update będzie wgrane przechodzenie przez graczy? Powiedz, że tak ;)

Opublikowano

Ale z tym jest jakiś większy problem? Na CODzie każdemu graczowi wyszło by to na dobre. Blok graczy przez graczy jest trochę denerwujący.

• 1 miesiąc temu...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

-> poprawiony błąd związany z paczkami ammo (można było dostać ammo, np. do noża) - wywalało błędy istotne

Do noża nie wiedziałem o tym, ale mi do paki dalo ammo nie wiem czy też to jest związane z tym.

@EDIT

OK :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności