Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Procesor: i5-9600K
Chłodzenie procesora: Grandis 2
Płyta główna: Z390 Gaming X
Karta graficzna: PNY GeForce GTX 1060 6GB
Zasilacz: Silentium PC 650W Supremo FM2 Gold
Dysk: Samsung 250GB 970 EVO m.2 + dodatkowy dysk 256gb
Pamięć RAM: łącznie 32gb 3000MHz (16gb HyperX Fury CL16, 16gb Corsair Vengeance CL15)
Obudowa: Fractal Design Meshify C Blackout

Co myślicie o takim sprzęcie?

• Fragowy Mister
Opublikowano

Zależy za ile :D sam sprzęt do gierek w FHD na średnio wysokich powinien te 60fps wyciągać, chyba że cs to pewnie lepiej. (16gb HyperX Fury CL16, 16gb Corsair Vengeance CL15) przy takich połączeniach trzeba pamiętać, że wolniejsze kości nie przyspieszą do szybszych tylko te szybsze zwolnią. Ale to raczej marginalna różnica której zwykły użytkownik nie odczuje i polecałbym raczej zakup kości o takich samych częstotliwościach/opóźnieniach. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Siemka, ja bym zmienił kartę na coś nowszego nawet już tego GeForce RTX 3060 12GB, i jak dla mnie zasilacz coś z wyższej półki. Bo Sailentium ma niby w miarę git zasilacze, ale przy tym nie ma co oszczędzać i poleciał bym w jakiegoś be quieta. SSD ostatnio kupiłem 1tb od kingstona KC3000, ma bardzo dobre prędkości odczytów jak za cenne 300 ziko :D

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, Letaryat napisał:

@ Wheatley kolega w potrzebie

Wziąłbym ten zestaw, do cs2 będzie ok

Edytowane przez Wheatley
Dobra nie skumałem
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Ekstra 1
  • Serduszko fragowe (+) 1
  • Fragowy Mister
Opublikowano
Godzinę temu, BEST 4K4 BOSS napisał:

za 1700 zł jest do kupienia sporo?

uczciwa cena, nówki lepszego zestawu raczej nie kupisz, ale też zależy do czego głównie kompa chcesz wkorzystać i czego oczekujesz

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności