Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

image.png

Wygląda na to, że wszystkie przecieki, plotki, teorie o Source 2 finalnie znajdują swoje potwierdzenie. Póki co małe, ale jednak.

O Source 2 powstały już niesamowite mity i historie. Fakty są takie, że nadal w tym temacie trzeba bazować w dużej mierze na przeciekach, ale teraz pojawia się wskazówka, bardzo duża wskazówka od samych deweloperów Valve.

Pracownicy testowali mapy, prawdopodobnie na Source 2. Potwierdzają to sami leakerzy, ale w zasadzie nie ma tutaj czego potwierdzać. Valve grało na mapach z dopiskiem _s2, czyli po prostu Source 2.

Testowane mapy na Source 2

Mapy, które są w ten sposób testowane to między innymi Inferno, Lake, Overpass, ShortDust, Italy, Shoots.

image.png

Leakerzy wiedzieli o tym od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz postanowili wszystko upublicznić. Fakty są takie, że Valve gra na mapach z dopiskiem _s2. Wnioski można wyciągać z tego różne, ale trudno nie oprzeć się wrażeniu, że są to testy stricte pod wprowadzenie Source 2.

źródło

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 2
  • [DC] Opiekun Serwera Discord
Opublikowano

Nawet ciekawe... może Valve też stworzy half life 3 na którego też ludzie czekają i ja też nie ukrywam

Opublikowano (edytowane)

ja już dwunasty rok czekam na godną napieprzankę typu L4d2 i dalej nic, jeszcze gimbem byłem to na steam christmas gift dostałem na wigilie, ale to kiedy było, większości z was jeszcze na świecie nie było

Edytowane przez Mateusz94
  • Śmiech 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
8 godzin temu, Mateusz94 napisał:

ja już dwunasty rok czekam na godną napieprzankę typu L4d2

fg_cs16_zombie.jpeg

14 godzin temu, GET napisał:

Czyli CS:GO serwery dead na 2 tygodnie.

Ważne, że 1.6 still alive.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności