Skocz do zawartości

[KOSZ] KOLEJNY ADMIN SZALEJE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer, na którym nadano karę: ZM

Nick podczas gry    GIERARYHIR
Nick admina nadającego karę: wpisz tu nick admina, który nadał karę  KOTORI

Rodzaj kary: ban
Powód kary: PODKLADKA ZOMBIE

Data zdarzenia: 28.10.2021   GODZINA OKOLO 21 02
Opis zdarzenia: ZOSTALEM ZABLOKOWANY PRZEZ OKOLO 4 LUB 5 GRACZY I ZOSTAJAC ZARAZONY PRZEZ ZM DOSTAJE BANA ZA PODKLADKE.... POMIJAM FAKT ZE NA 95% JEDNYM Z BLOKUJACYCH BYL WSPOMNIANY ADMIN... LUDZIE DOSTAJA BANA TERAZ ZA TO ZE JAK KOGOS ZARAZA I ADMINOWI SIE NIE SPODOBA ZE SZYSZKA W GLOWE DOSTAL WIEC TRZEBA BANOWAC...NIE DZIWI MNIE TO ZE CORAZ MNIEJ LUDZI GRA NA TYM SRWERZE

• Karambit w plecy (-) 1
  • Zmieszanie 1
  • Śmiech 5
  • [DC] Opiekun Serwera Discord
Opublikowano (edytowane)

Tak dostałeś bana za podkładkę, nawet nie pofatygowales się aby bronić się po prostu czekałes aż cię zaraza :>  i jeszcze stałe koło przejścia jak kolek. Tyle z mojej strony. Demo rozpisze jutro ponieważ nie mam już dostępu do komputera. Pojawi się mniej więcej o 14.

Edytowane przez Soviet Soldier!
Raien,

demooooooooooooooooooo

Opublikowano

KIEDYS GRALO DUZO LUDZI... NAWET CIEZKO BYLO DOSTAC SIE NA SERWER... TERAZ TROCHE NOWI GRACZE UZUPELNIAJA... A ZDAZA MI SIE SPOTYKAC STARYCH GRACZY NA RANDOMOWYCH ZAGRANICZNYCH SERWERACH... TILE DO TEGO :D?...

JAK MOGLEM SIE OBRONIC SKORO NIE ZDAZYLEM SIE NAWET ODWROCIC:)?

A O WRODZONY DEBILIZM TO RODZICOW ZAPYTAJ....

Raien,

Ale wrodzony debilizm to Ty do kieszeni sobie schowaj i proszę, ale to tak bardzo proszę... Nigdy więcej go nie stamtąd wyciągaj.

• Śmiech 1
  • Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności