GIERARYHIR Opublikowano 28 Października 2021 Fragowicz Opublikowano 28 Października 2021 Serwer, na którym nadano karę: ZM Nick podczas gry GIERARYHIR Nick admina nadającego karę: wpisz tu nick admina, który nadał karę KOTORI Rodzaj kary: ban Powód kary: PODKLADKA ZOMBIE Data zdarzenia: 28.10.2021 GODZINA OKOLO 21 02 Opis zdarzenia: ZOSTALEM ZABLOKOWANY PRZEZ OKOLO 4 LUB 5 GRACZY I ZOSTAJAC ZARAZONY PRZEZ ZM DOSTAJE BANA ZA PODKLADKE.... POMIJAM FAKT ZE NA 95% JEDNYM Z BLOKUJACYCH BYL WSPOMNIANY ADMIN... LUDZIE DOSTAJA BANA TERAZ ZA TO ZE JAK KOGOS ZARAZA I ADMINOWI SIE NIE SPODOBA ZE SZYSZKA W GLOWE DOSTAL WIEC TRZEBA BANOWAC...NIE DZIWI MNIE TO ZE CORAZ MNIEJ LUDZI GRA NA TYM SRWERZE 1 1 5
Właściciel GET Opublikowano 28 Października 2021 Właściciel Opublikowano 28 Października 2021 1 minutę temu, GIERARYHIR napisał: NIE DZIWI MNIE TO ZE CORAZ MNIEJ LUDZI GRA NA TYM SRWERZE ? XD
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 28 Października 2021 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 28 Października 2021 (edytowane) Tak dostałeś bana za podkładkę, nawet nie pofatygowales się aby bronić się po prostu czekałes aż cię zaraza i jeszcze stałe koło przejścia jak kolek. Tyle z mojej strony. Demo rozpisze jutro ponieważ nie mam już dostępu do komputera. Pojawi się mniej więcej o 14. Edytowane 28 Października 2021 przez Soviet Soldier! Raien, 28 Października 2021 demooooooooooooooooooo
GIERARYHIR Opublikowano 28 Października 2021 Autor Fragowicz Opublikowano 28 Października 2021 KIEDYS GRALO DUZO LUDZI... NAWET CIEZKO BYLO DOSTAC SIE NA SERWER... TERAZ TROCHE NOWI GRACZE UZUPELNIAJA... A ZDAZA MI SIE SPOTYKAC STARYCH GRACZY NA RANDOMOWYCH ZAGRANICZNYCH SERWERACH... TILE DO TEGO :D?... JAK MOGLEM SIE OBRONIC SKORO NIE ZDAZYLEM SIE NAWET ODWROCIC:)? A O WRODZONY DEBILIZM TO RODZICOW ZAPYTAJ.... Raien, 28 Października 2021 Ale wrodzony debilizm to Ty do kieszeni sobie schowaj i proszę, ale to tak bardzo proszę... Nigdy więcej go nie stamtąd wyciągaj. 1
Właściciel GET Opublikowano 28 Października 2021 Właściciel Opublikowano 28 Października 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi