k4rlos Opublikowano 29 Marca 2021 Elitarny Fragowicz Opublikowano 29 Marca 2021 Siema, Podczas grania, co parę sekund pojawia się dźwięk odrodzenia przeciwnika. Jest to losowe w którym miejscu się pojawi dźwięk, zazwyczaj jest to bardzo blisko za mną. Tak jakby gra rejestrowała moje poprzednie ruchy i w pewnym momencie sygnalizowała dźwiękiem, w którym miejscu się znajdowałem. Gdy się natychmiast odwrócę, przeciwnika nie ma. Jest to dość irytujące, idzie pierdolca dostać.
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 29 Marca 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Marca 2021 Zauważyłem że na respach jest cały czas ten dźwięk. Masakra, rozprasza strasznie
Właściciel GET Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Właściciel Opublikowano 4 Kwietnia 2021 @ k4rlos czy problem dotyczy również DM #01? PS. Odblokowałem temat @ k4rlos - napisz teraz post.
k4rlos Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 4 Kwietnia 2021 11 godzin temu, GET napisał: @ k4rlos czy problem dotyczy również DM #01? nie
Właściciel GET Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Właściciel Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Dziś w nocy wbiłem na chwilę na serwer i zauważyłem dosyć spore błędy w tym systemie, czego faktycznie nie uświadczyłem na DM #01. Wynika to z tego, że tu na tym serwerze jest DM w wersji BETA, którego poprawiam cały czas. Przysiądę dziś w nocy i być może załatam ten problem wreszcie.
Właściciel GET Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Właściciel Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Problem powinien być rozwiązany.
Właściciel GET Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Właściciel Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Twoja propozycja bądź uwaga została zrealizowana - - - Dziękujemy za złożenie propozycji bądź uwagi. Wierzymy, że dzięki takim zmianom nasz projekt stanie się jeszcze lepszy! Pozdrawiamy, FGTeam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.