Skocz do zawartości

Dziwny błąd

BTC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem dziwny błąd , mianowicie będąc w drużynie przeciwnej drużynie wyświetlało mi się co piszą antyterroryści na chat'cie drużynowym. Nie wpływa to strasznie na grę ale zgłaszam błąd dla zasady.

Widać wszystko na załączonych screenach.

20170809144245_1.jpg

20170809144251_1.jpg

Opublikowano

Kolejny błąd 

Capture+_2017-08-10-18-15-16.png

Opublikowano

Sam ten błąd ostatnio miałem, już pare dni temu ktoś to zgłaszał chyba na serwerze.

Opublikowano

Każdy ma ten błąd. @Nesty powiedział, że sprawdzi, więc nie trzeba zgłaszać co chwile :P

Opublikowano

Pojawiło się to w środe. 

• Właściciel
Opublikowano

Na razie dodałem rozbudowany system kolorów dla V.I.P:

IEOMNS0.jpg

A co do błędu mam nadzieję, że zostanie naprawiony po moim powrocie.

Opublikowano

Moglibyście zostawić tą funkcję podglądu chatu przeciwnego dla Administratorów. Kilka razy mi się zdarzyło zobaczyć, że obrażają ludzi na chat'cie team'owym.

Opublikowano

Te kolory czata się bugują. Ustawiam sobie na standardowy (biały), a jak wychodzę z serwera i wchodzę z powrotem to piszę na zielono. Dodawało mi też wczoraj często jakieś przedrostki przed nickiem, np. nonenoneBlondie.

Opublikowano

Tak,ja tak samo trafiłem na ten błąd. Ja miałem przypadek gdzie przed każdym zdaniem pisało litere"E" i miałem ją w randze jak i w nicku. Musiałem się 3 razy przelogowywać,żeby wszystko było okej.

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności