Zachar(R) Opublikowano 28 Września 2020 Fragowicz Opublikowano 28 Września 2020 Nick podczas gry: ZacharNick admina: DamoPowód bana: Wstaw 5 screenow na Fragujemy.com!Data zdarzenia: 08.09.2020 okolice 21:05Opis zdarzenia: Grając na mapie zm_adytzasfantu dostałem SS'y do wstawienia na forum, problem tylko tkwi w tym że forum było wyłączone, dzięki czemu dostałem tydzień przerwy bez możliwości odwołania. Dziena Damo widać że łebski z Ciebie chłop. Tutaj SS'y dla Ciebie, ban co prawda już minął ale może jesteś ciekawy co udało Ci się uchwycić! https://www108.zippyshare.com/v/XuYXvNQb/file.html
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 28 Września 2020 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Września 2020 2 minuty temu, Zachar(R) napisał: Grając na mapie zm_adytzasfantu dostałem SS'y do wstawienia na forum, problem tylko tkwi w tym że forum było wyłączone, dzięki czemu dostałem tydzień przerwy bez możliwości odwołania. Miałeś możliwość odwołania się w PW na FanPage sieci. 3 minuty temu, Zachar(R) napisał: Dziena Damo widać że łebski z Ciebie chłop. Nie ma za co, następnym razem pomyśl... a nie poczekaj... 2
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 28 Września 2020 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Września 2020 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi