Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wiemy że serwer 3maps upada i nie tylko u nas może warto wprowadzić zmiany. 

Po 1usunol bym blokadę broni na tym serwerze a czemu to napisze później. 

Po 2 zostawiamy mirage bo to mapa w którą ludzie chcą grać (choć tego nie rozumiem bo mnie się już znudziła) 

2 mapa na serverze była by inna mapa z official mm by mogli sobie zmienić

3 mapka była by castmowa jakieś przeróbki mapek mapki z Cs 1.6 czy coś w tym stylu bo fajnie poznawać nowe mapy i gracze może by wchodzili na serwer sprawdzać chociażby jaka nowa mapa została wgrana

4 mapa dałbym mapy z workshopa jakieś mini gry dla rozluźnienia po przegranym mm czy poprostu by się rozerwać bo nie każdy ma dobry net by postawić server mini gierek i grać że znajomymi pozatym nie zawsze znajdą się znajomi by zagrać w mini gry.

Mapy zmieniali byśmy co np sobotę. 

Czemu usunąć blokadę broni? Bo na minigach nie miało by to sensu zamiast tego dodał bym heal shota takiego jak na surfie dla vipow uważam że to rozgrywki nie zepsuje bo jak dostaniesz heada czy z avp to i tak padniesz a z leczeniem w niektórych sytuacjach może być ciekawie. 

Jak gracze zobaczą że coś się dzieje na serverze ze są jakieś innowacje może zaczną na niego wchodzić. 

• Zmieszanie 1
  • Serduszko fragowe (+) 2
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

@ Max Goldds

Ad1. Według mnie słaby pomysł, blokada powinna zostać, minimalnie można jedynie zwiększyć limit awp do 2.

Ad2. Ta mapa jeśli się nie mylę jest w tak zwanych mapach dodatkowych ( zmienianych co miesiąc jako 4 mapa) Jednak została na stałe jak widać.

Ad3. Dla mnie też słaby pomysł, takie mapy są zazwyczaj słabo zooptymalizowane i słabo wyglądają, trudno by też pewnie było znaleźć porządną mapkę.

AD4. Nie róbmy z tego serwera czegoś serwera 4fun czy coś, jak już został wybrany ten tryb to niech najlepiej już taki zostanie i bez udziwnień.

Zgadzam się z propozycją dodania health shota dla vipa, zachęciłby to graczy do jego zakupu. 

Według mnie najważniejsza zmianą jakiej trzeba dokonać to przebudowanie systemu głosowego na taki jaki jest na mm-ie lub mirage64.

Jako, że @ GET  będzie przebudowywał system pod koniec wakacji to go tu jeszcze raz oznaczam.

Wysyłam też linka do poprzednich propozycji które także można wprowadzić  - 

• 1 rok później...
  • Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności