Mategros Opublikowano 3 Lipca 2020 Elitarny Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2020 Witam, Wczoraj normalnie grałem na ZombiMod, dzisiaj próbuje wejść na serwer i wyskakuje mi taki błąd, nie wiem czy jakiś plików nie chce mi pobrać.. Próbowałem już wszystkiego, odinstalowalem cs'a, zainstalowałem ponownie, i nic. Spróbowałem też wejść na serwer DD2 (tak samo nie da się): Później spróbowałem wejść na inny serwer z innej sieci, wszedłem bez problemu. Więc nie wiem co zrobić już.. Może ktoś wie jak się z tym uporać?
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 3 Lipca 2020 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2020 Sprawdź czy komendę cl_allowdownload masz ustawioną na wartości 1. Usuń cały folder cstrike_downloads i spróbuj ponownie wejść na serwer.
Mategros Opublikowano 3 Lipca 2020 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2020 2 minuty temu, Damo napisał: Sprawdź czy komendę cl_allowdownload masz ustawioną na wartości 1. Sprawdzałem, jest na 1. 2 minuty temu, Damo napisał: Usuń cały folder cstrike_downloads i spróbuj ponownie wejść na serwer. Też to robiłem, kolega mi o tym pisał, żebym to zrobił. Zrobiłem i nadal to samo, powiedział, że jak to nie pomoże, to żebym napisał na forum, bo to coś najprawdopodobniej może być z serwerem. Próbowałem wchodzić na DD2 FG, i ZombiMod, i takie błędy są, ale dziwne, że na inny serwer z innej sieci chcę wejść, to bez problemu mogę wejść i normalnie wszystko się pobrało..
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 3 Lipca 2020 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2020 Sprawdź jeszcze spójność plików.
Mategros Opublikowano 3 Lipca 2020 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2020 1 minutę temu, Damo napisał: Sprawdź jeszcze spójność plików. Chodzi Ci o Biblioteka -> Cs 1.6 -> Pliki lokalne -> Sprawdź spójność? Jeżeli tak, to też to robiłem. Wykazało wszystko w porządku.
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 3 Lipca 2020 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2020 To spróbuj jeszcze raz odinstalować CS-a, ale z poziomu biblioteki steam. Zobacz czy po odinstalowaniu nie pozostały jakieś resztki w folderze Half-Life, jeśli tak to usuń cały ten folder i ponownie zainstaluj CS-a.
Mategros Opublikowano 3 Lipca 2020 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2020 Działa wkoncu, dzięki.
Darkness.#exe Opublikowano 4 Lipca 2020 Zawieszony Opublikowano 4 Lipca 2020 Pomoc została udzielona. Temat Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi