Espaniol Opublikowano 30 Grudnia 2019 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Grudnia 2019 Witam wczoraj na serwerze spotkałem się chyba z bugiem. Posiadając Pro Vipa nie mogłem kupić AWP i wyskakiwała mi informacja ,że osiągnięto limit AWP na team. Z tego co pisze w opisie vipa na stronie nic się nie zmieniło i VIP powinien nie mieć limitu. "Posiada nieograniczoną możliwość kupowania AWP Także może zakupić bronie, które są całkowicie zablokowane na serwerze..." Niestety później nie mogłem sprawdzić czy mogę juz awp zakupić ponieważ było za mało osób.
Właściciel GET Opublikowano 30 Grudnia 2019 Właściciel Opublikowano 30 Grudnia 2019 Cześć, Nie zauważyłem podobnego problemu na serwerze. Czy ktoś mógłby potwierdzić to ewentualnie? Pozdrawiam
Espaniol Opublikowano 30 Grudnia 2019 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Grudnia 2019 Nie. Było to jednorazowe i być może ,ze wtedy po prostu sie zbugował vip bo podwójnego skoku tez nie mialem. Raz tez tak mialem na only awp i po wyjsciu i wejsciu juz działał.
Właściciel GET Opublikowano 30 Grudnia 2019 Właściciel Opublikowano 30 Grudnia 2019 Rozumiem, więc odrzucam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.