Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dobra robota, podoba mi się wyglada strony z banami, oraz jak szybko ładuje się strona. Bardzo mnie ciekawi opcja Raportuj gracza, czyli jak wypełnimy formularz to osoba z prawami dostanie zgłoszenie I będzie mogła zbanować osobe która łamie zasady na serwerze?

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano
6 godzin temu, spod napisał:

Bardzo mnie ciekawi opcja Raportuj gracza, czyli jak wypełnimy formularz to osoba z prawami dostanie zgłoszenie I będzie mogła zbanować osobe która łamie zasady na serwerze?

Wszystko jest w panelu administracyjnym wtedy.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

Bardzo dobra robota @GET , teraz czekam na równie dobrą przy systemie banów do CS 1.6! :D

Opublikowano

Idealne juuż to wygląda co powoduje co szybkiej realizacji "kto, co, za co i kiedy". 

Dobra robota +

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ładnie to wygląda, ale mi dalej arena nie działa każdego wieczoru na sbansie...., po za tym idziemy coraz prężniej do przodu.

Tak trzymać ! +

• Właściciel
Opublikowano

Prawdopodobnie wynika to z tego, że serwer nie może odpytać na zapytanie skierowane od sourcebans. Tym bym się nie przejmował.

Opublikowano

Popieram pana @GET wszystko płynnie chodzi.  jest taka możliwość, że coś pobierałeś lub miałeś dużo zakładek pootwieranych a co za tym idzie słaby net.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wszystko dopięte na ostatni guzik, po prostu elegancko!

Tylko szkoda, że trzeba czekać parę sekund na załadowanie się bana ;( 

Opublikowano (edytowane)

Get bardzo dobra robota. Coraz bardziej rozwijasz tą sieć jak i inni i żeby dalej to tak szło do przodu, a nawet szybciej

Pozdrawiam

Edytowane przez (Vali) ♥MiSiU♥
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności