Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• BOT
Opublikowano

Wielka rekrutacja sieciowa!

W dniu 20.12.2018 otwieramy wielką rekrutację na naszej sieci serwerów - Fragujemy.com.

W ramach tego zamierzamy przyjąć co najmniej 10 osób na różnego rodzaju stanowiska - począwszy od Adminów, a skończywszy na Sędziów czy Moderatorów forum.

Jesteśmy otwarci na wszelkie podania od każdego, zatem proces przyjęcia będzie krótszy.

Poniżej znajdziecie wymogi na niektóre rangi - każdy z Was ma szansę zdobyć upragnioną funkcję!

Wymogi dotyczące Admina serwera CS 1.6 / CS:GO

• Steam z wybraną grą.
  • Mikrofon w celu odbycia rozmowy.
  • Chęci do pełnienia powyższej funkcji.
  • Brak posiadania funkcji tudzież przywilejów, tj. Admin, Moderator na innej sieci serwerów.

Wymogi dotyczące Sędziego / BlackListed

• Podstawowa wiedza w ocenianiu demek lub screenów.
  • Brak posiadania funkcji tudzież przywilejów, tj. Admin, Moderator na innej sieci serwerów.

Wymogi dotyczące Redaktora

• Podstawowa znajomość języka polskiego w celu, np. redagowania informacji na fanpage.

Wymogi dotyczące Moderatora forum

• Tworzenie miłej, sympatycznej atmosfery wśród użytkowników.
  • Podstawowa wiedza w moderowaniu forum oraz obyciu z użytkownikami.

Obowiązkowy wzór...

Rangę, jaką chciałbym otrzymać:

Imię:
Aktualny wiek:

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję

Dodatkowe informacje: możesz tu opisać siebie ( np. własne zainteresowania ) albo umieścić dodatkowe informacje ( np. doświadczenie, jeśli takowe posiadasz z innych sieci )

---

Dodatkowe informacje...

Rekrutacja trwa do 01.01.2019 roku, a wyniki będą podawane na bieżąco.

Zakazuje się komentowania czyichś podań - tylko Administratorzy mogą udzielać odpowiedzi w formie notatek!

Do końca miesiąca nowo przyjęty Admin zwolniony jest z wszelkich opłat członkowskich!

Jeśli chcesz zostać Moderatorem, powinieneś mieć przynajmniej 25 postów na naszym forum!

Let's go fragowicze!

• Ustrzel fraga! (+) 6
  • Serduszko fragowe (+) 4
Opublikowano

* Rangę, jaką chciałbym otrzymać: Sędzia CS:GO

* Imię: Maciej
* Aktualny wiek: 30 wiosen.

* Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję: 

- Gram dość długo już w counter-strike, myślę, że podstawową wiedzę na temat demek zdobyłem,

- Zawsze lubiłem oceniać dema, im trudniejsze demko tym bardziej się wciągam,

- Mam wolne wieczorki, pracę mam również biurową więc na forum jestem dość aktywny,

- Nie posiadam żadnych innych uprawnień na innych sieciach serwerów (tylko admina na serwerze csgo only mirage na Fragujemy.com),

* Dodatkowe informacje: możesz tu opisać siebie ( np. własne zainteresowania ) albo umieścić dodatkowe informacje ( np. doświadczenie, jeśli takowe posiadasz z innych sieci : Posiadałem kiedyś UbT jeszcze za czasów 1.6 jakieś hmm..... 10-12 lat temu, w cs:go nie posiadałem nigdy UBT, ale na overwatchu sobie radzę ^^, mam dość długi staż w gierkę co pomaga mi w podejmowaniu decyzji, posiadam dużą wiedzę na temat cs:go.

Pozdrawiam,

Miłego czytania moich wypocin ?

*** "Jesteśmy otwarci na wszelkie podania od każdego, zatem proces przyjęcia będzie krótszy." - To zdanie przekonało mnie do spróbowania swoich sił :D ***

GET,
Zapraszamy w nasze szeregi! :)
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Ekstra 1
Opublikowano

Rangę, jaką chciałbym otrzymać: Moderator Forum

Imię: Kamil
Aktualny wiek: 22 lata

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję: Jestem osobą komunikatywną, staram się ze wszystkimi utrzymywać dobry kontakt, jeśli tylko mogę pomagam innym użytkownikom forum.Moje wypowiedzi są spójne, logiczne i zgodne z językiem polskim z zachowaniem ortografii i interpunkcji.Chciałem spróbować siebie pełniącego obowiązki moderatora ponieważ na forum siedzę dość często i dużo.Lubię nowe wyzwania i poznawać nowych ludzi, a do tego pełniłem już niegdyś funkcję tego typu i wiem z czym to się je.

Dodatkowe informacje: możesz tu opisać siebie ( np. własne zainteresowania ) albo umieścić dodatkowe informacje ( np. doświadczenie, jeśli takowe posiadasz z innych sieci ) Nazywam się Kamil, mieszkam w małym miasteczku na śląsku nieopodal Katowic.Moim zainteresowaniem to sport - głównie piłka nożna, koszykówka.Jestem trenerem piłki nożnej jak i instruktorem narciarstwa.Lubię swoją pracę sprawia mi dużo przyjemności i satysfakcji.Studiuję analitykę gospodarczą na UE w Katowicach na 3 roku.W wolnym czasie wyskakuję na siłownie lub na basen.Interesuję się też troszkę grafiką a w zasadzie to amatorsko w wolnym czasie bawię się w Photoshopie.Na sieci Fragujemy jestem od pół roku i bardzo się z tego faktu cieszę.

NervousReckless,
Witam w naszych szeregach! :)
  • Ustrzel fraga! (+) 3
  • Szok 1
  • Serduszko fragowe (+) 2
Opublikowano (edytowane)

Rangę, jaką chciałbym otrzymać: Moderator forum.

Imię: Mam na imię Patryk.
Aktualny wiek: Aktualnie mam 18 lat, za dwa miesiące kolejny rok do przodu.

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję: Powróciłem po dwóch latach przerwy w stare korzenie. Od kilku dni kiedy wróciłem jestem bardzo aktywny co przyczyni się do wszelkich pozytywów. Szybkie zapobieganie brudu na forum, gdyż znajdą się osoby o ujemnym iq nawet o późnych godzinach nocnych. No i pomoc innym osobą również, gdy inna moderacja będzie na urlopie bo idą święta i z innych powodów. Posiadałem nie jednokrotnie ową funkcję na sieciach co prawda, które są aktualnie zamknięte. Posiadam sporą ilość doświadczenia w owej funkcji. Moja osobowość jest przyjazna do przyczynia się do pomocy innym użytkownikom. Nie posiadam problemów z układaniem zdań oraz stosowaniem interpunkcji. Myślę, że przez moją dotkliwość z daną funkcją pozwolą pokazać ilość wierzy na fragu pomimo mojego małego spędzonego czasu myślę, że górne oczko forum przypomni, że nie jestem ciemną osobą, która szuka tylko kolorku na forum.

Dodatkowe informacje: możesz tu opisać siebie ( np. własne zainteresowania ) albo umieścić dodatkowe informacje ( np. doświadczenie, jeśli takowe posiadasz z innych sieci ) Jestem osobą, która ma kilka wiosen za sobą co pokazuję o własnym myśleniu. Jestem miłą osobą, która szybko łapie dobry kontakt z rówieśnikami. Nie jestem osobą, która pomimo znajomości ukazuję jakiekolwiek przywileje w stronę znajomej osoby. Tak jak pisałem jestem osobą, która jest sporo doświadczona, gdyż miałem moderatora na nie jednej sieci/forum oraz nie ukrywam prowadziłem swój projekcik sieci counter strike jednak brak funduszy poprowadziło dany projekt w likwiadację go.

Pozdrawiam Patryk, teeZ

" Podanie napisane w celu sprawdzenia pomimo moich nie wielkich szans dziękuje "

Jeżeli chodzi o 25 sensownych postów nie chce nabijać ich bez sensu. Z czasem przecież i tak te posty będę miał, aż nad to :)

Edytowane przez teeZ
NervousReckless,
Zostajesz przyjęty ale pod jednym warunkiem. Musisz nadrobić aktywność na forum w ciągu najbliższego miesiąca. Ze szczegółami zapozna Cię Główny Moderator.
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Rangę, jaką chciałbym otrzymać: Sędzia CS:GO lub Moderator

Imię: Grzegorz
Aktualny wiek: 16

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję:

-Chciałbym pomóc ekipie na forum ponieważ jest tylko 2 sędziów. 

-Gram już w CS:GO 2 lata także myślę że się nadam.

-Kiedyś pełniłem daną funkcje ale na innej sieci.

-Nie posiadam żadnych uprawnień  na innej sieci.

Dodatkowe informacje: możesz tu opisać siebie ( np. własne zainteresowania ) albo umieścić dodatkowe informacje ( np. doświadczenie, jeśli takowe posiadasz z innych sieci) Mam na imię Grzegorz mam 16 lat chodzę do technikum o profilu informatycznym. W wolnym czasie lubię pograć w piłkę nożna , spotkać się ze znajomymi i oczywiście pograć w cska. Tak jak napisałem u góry pełniłem tą funkcje przez około 4-5 miesięcy. Lubię pomagać innym oraz uczyć się nowych rzeczy.

GET,
Odezwij się na PW.
GET,
Podanie zostało oddalone - brak prawidłowej oceny sędziowskiej.
Opublikowano

Rangę, jaką chciałbym otrzymać: Admin

Imię: Mateusz
Aktualny wiek: 17

- Mam już trochę przegranych godzin w cs:go 

- Gram regularnie na serwerach "Fragujemy" i widzę że przyda wam się pomoc

- Posiadam duże chęci to pełnienia tych roli 

- Jestem sprawiedliwy i nie ustępuje łatwo

Dodatkowe informacje: możesz tu opisać siebie

- Mimo że nie mam tylko 17 lat to zdaje mi się że jestem dość odpowiedzialny do pełnienia funkcji admina

Pozdrawiam Mateusz, Alco

Serwer: [ FG ] ★ [ 01# ] MULTI ARENA :: 64 TR  80.72.34.124:27145

GET,
Odezwij się na PW.
GET,
Rezygnacja - oddalone podanie.
  • Ustrzel fraga! (+) 2
  • Śmiech 4
Opublikowano

Rangę, jaką chciałbym otrzymać: sedzia ocen cs 1,6

Imię: Dariusz
Aktualny wiek: 26

- posiadam ogromna wiedze na temat cs 1,6.

-chęć pomocy w dalszym rozwoju sieci .

-wyłapywanie oszustów .

Dodatkowe informacje:

- chce sobie oglądać demka w wolnym czasie , rozwijać wiedzę , samo granie mi sie juz znudzilo .

Czerwion,
Nie zastosowałeś obowiązkowego wzoru, zmień za pomocą opcji „edytuj”.To taki szczegół a na pewno zwróci uwagę. Pzdr
BrOnEk,
Na chwilę obecna mamy komplet.
  • Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Rangę, jaką chciałbym otrzymać: Moderator

Imię: Janek
Aktualny wiek: 20

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję: Uważam, że jestem osobą komunikatywną, rzetelną, w przeszłości prowadziłem sam sieć serwerów cs'a, moderowałem wiele forów w zwiazku z tym jestem obyty ze wszystkimi narzędziami moderatora. Na fragujemy jestem bardzo długo, nie aktywny lecz regularnie podglądam co tutaj słychać :) (REJESTRACJA 10 Grudzień 2013). Aktualnie studiuję dzieki czemu wiem, ze bede mogl poswiecic wystarczająco dużo czasu, żeby konsekwentnie i sumiennie wykonywać swoje obowiązki. Uważam, że jestem osobą opanowaną, sumienna i będę w stanie pomóc w rozwoju forum.

Dodatkowe informacje: Mam na imię Janek, mam 20 lat, jestem studentem kierunku lekarskiego, w przeszłości silnie związany ze "sceną" sieci serwerów cs 1.6.

NervousReckless,
Niestety odrzucam Twoje podanie. Brak aktywności od ponad roku. Jeśli nadal będziesz zainteresowany stanowiskiem to popraw swoją aktywność, daj się poznać i złóż podanie ponownie za jakiś czas.
Opublikowano (edytowane)
W dniu 22.12.2018 o 12:06, Alco.pro napisał:

Rangę, jaką chciałbym otrzymać:ADMIN Serwera CS-GO

Imię:Jakub

Aktualny wiek:16

-Gram duzo na serwerach ,,fragujemy,, i widze ze jest duzo cheaterow na serwerze,.
-Chcialbym pomoc w rozwoju serwera.(zeby serwer stal sie bardziej grywalny)
-swoj wolny czas spedzam na serwerze ,,Fragujemy.
-Bylbym sprawiedliwy w obec kazdego gracza na serwerze.
-Pilnowalbym tego zeby nie bylo oszustw na serwerze.
-Kazdy gracz bylby traktowany przezemnie tak samo.

Dodatkowe informacje: możesz tu opisać siebie ( np. własne zainteresowania ) albo umieścić dodatkowe informacje ( np. doświadczenie, jeśli takowe posiadasz z innych sieci )

wiec tak, nazywam sie jakub kozar, aktualnie ucze sie w szkole zawodowej w niemczech. Interesuje sie pilka nozna oraz tenisem stolowym.
w wolnym czasie spedzam duzo czasu na serwerze cs go. 

Serwer [ FG ] ★ [ 02# ] MULTI ARENA :: 128 TR PRO ★ ip

PS- przepraszam za pisanie bez polskich znakow. mam klawiature angielska i windowsa niemieckiego.

Edytowane przez GHoSTAwY
Missklick
  • Smutek 2
Opublikowano

Imię: Bartłomiej
Aktualny wiek: 22 ( w marcu 23).

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję:  Posiadam jakieś doświadczenie, które nabywałem latami pełniąc kiedyś ową funkcję na innych sieciach czy forach ogólnych. Posiadam sporo czasu, który mogę poświęcić na pilnowanie porządku na forum, ponieważ telefon mam ciągle przy sobie. Z innymi użytkownikami tejże sieci żyję dobrze, choć nie ukrywam, że są osoby, które mają prawo mnie nie lubieć.

Dodatkowe informacje: 

Mam na imię Bartłomiej, mam 22 lata i mieszkam sobie w Zabrzu (woj. Śląskie). Obecnie pracuję w firmie, która zajmuje się produkcją skrzynek plastikowych (na żywność, kraty do piw itp.)  i pełnię tam funkcje operatora wózka widłowego.

Jaki jestem pisać chyba nie muszę, bo większość osób mnie zna ^^

Paciaciak,
Ustaliliśmy z Pawłem (Nervousa, Pablo, itp.), że weźmiemy Cię na próbę, jak na razie. Jednak na nadanie rangi będziesz musiał poczekać, aż Pablo znajdzie czas, chyba że będzie ktoś z uprawnieniami dodać Tobie uprawnienia, rangę. Witamy z powrotem.
  • Szok 4
  • Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

Ranga Jaką Chciałbym otrzymać:OPIEKUN (CS:GO)

Imię:Filip

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję: 

-Mam w CS:GO 1.000 godzin więc wykrywanie Cheatów mam

-Na serwerze CS:GO mam dobrą opinie gracza miłego 

-Regulamin to najwarzniejsza rzecz znam na pamięć 

-Duże chęci pełnienia tej roli ponieważ gram no tydzień na serwerze i ciągle te cheaty itd. Więc chcialbym pelnic ta role aby pozbywac sie takich osób co cheatują

WESOŁYCH ŚWIĄT I MIŁEGO CZYTANIA MOJICH WYPOCIN!!!

Filip aka Venam

NervousReckless,
Konto założone pod podanie, brak stażu na serwerze. Rangi opiekuna nie ma w miejscach rekrutacji. Odrzucam.
  • Zmieszanie 1
  • Śmiech 5
Opublikowano

Ranga jaką chciałbym otrzymać: Admin CS:GO

Imię: Karol

Kilka argumentów właśnie ja powinienem pełnić wskazaną funkcję:

-jestem koleżeński i pomocny

-na serwerze większość osób mnie zna

-przegrane na serwerze mam min.150 godzin

-chcę pomóc w zwalczaniu chatów na serwerze

Wesołych Świąt i proszę o rozpatrzenie wniosku?

GAmi,
Jaki serwer?
GET,
Oddalamy - brak odzewu.
Opublikowano

Rangę, jaką chciałbym otrzymać: Admin CS 1.6 GO MOD

Imię: Dawid 
Aktualny wiek:13

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję:  Jestem miły oraz kulturalny. Lubie sobie pożartować ale również czasami mam wybuch nerwów. Lubie sobie pograć czasami w gry takie jak Cs 1.6, GO, MTA,

Dodatkowe informacje: możesz tu opisać siebie ( np. własne zainteresowania ) albo umieścić dodatkowe informacje ( np. doświadczenie, jeśli takowe posiadasz z innych sieci )

opps wszystko napisalem na górze :)

Wesołych świąt mimo że po już jest :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Imię: Dawid 
Aktualny wiek:13

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję:  Jestem miły oraz kulturalny. Lubie sobie pożartować ale również czasami mam wybuch nerwów. Lubie sobie pograć czasami w gry takie jak Cs 1.6, GO, MTA,

opps wszystko napisalem na górze 

Wesołych świąt mimo że po już jest 

Paciaciak,
Mamy szybką rekrutację, na wymogi zbytnio nie patrzymy, ale bez przesady. Podanie nie zostaje zaakceptowane. Popraw swoją aktywność, daj się poznać innym na forum. Spróbuj za pewien czas.
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Śmiech 5
Opublikowano

Rangę, jaką chciałbym otrzymać: Admin DD2 1.6

Imię: Adrian
Aktualny wiek: 28, niestety

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję:  Dlaczego? Jestem odpowiednia osobą do sprawowania takowej funkcji, znam się na rzeczy, adminowałem około 10 lat na najlepszych sieciach w Polsce swojego czasu.Mam doświadczenie, mam skilla(odzyskuje go). Mimo, że nie grałem ponad 2 lata w cs 1.6 to ogarniam, pewnych rzeczy nie zapomina się. Uważam, ze moja osoba podniesie na serwerze jak i na forum poziom na wyższy level :)

Dodatkowe informacje: Imię i wiek podałem wyżej. Interesuję się sportem w szczególności żużel i piłka nożna. W cs'a zaczynałem w 2k1 w kafejce. Później przerwa i od 2k6 do 2k16 grałem. Przerzuciłem się na cs;go 1kh  nagrałem .Lubię pisać rymowane teksty, wykreowałem swój styl, którego nikt nie podrobi, mogę się podzielić swoja twórczością na pw, bo nie ma tutaj takiego działu by móc podzielić się tym ze wszystkimi. :)

SID: 0:1:25147165

PODANIE NAPISANE ZA ZGODĄ  BERSO!

GT: https://www.gametracker.com/player/Ogarnia Mnie SmuteK %3B(/193.33.177.193:27015/

Pozdrawiam i oczekuję pozytywnego lub też nie rozpatrzenia mojego podania.

Bersiak!,
Jakiś czas temu sam namówiłem kandydata do złożenia podania, z racji iż kilka lat temu miałem okazję z nim współpracować na innej sieci. Jeżeli chodzi o aktywność na serwerze to nie mam zarzutów - będzie jeszcze lepsza. Co do forum to na pewno z biegiem czasu też będzie lepsza! Podanie zostaje przyjęte. W wiadomości prywatnej wyślę Ci link, z którym należy się dokładnie zapoznać.
  • Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Rangę, jaką chciałbym otrzymać:Sędzia ocen CS:GO

Imię:Sebastian
Aktualny wiek:16

-Lubię oceniać demka często robię "Nadzór" w CS:GO

-Pomyślałem że zamiast oceniać tak często "Nadzór" lepiej będzie ocenić demo z Sieci i pomóc z oszustami.

-Nie posiadam innych uprawnień na  Sieciach poza Adminem na sieci (Fragujemy.com)

Dodatkowe informacje: możesz tu opisać siebie ( np. własne zainteresowania ) albo umieścić dodatkowe informacje ( np. doświadczenie, jeśli takowe posiadasz z innych sieci : W CS-ka gram z 4 lata (steam +non steam ) aktualnie posiadam ok. 2000 godzin w gierkę często-gęsto oglądam różne dema z Sieci gdy mam podejrzenia o oszustwo bo jedna czy dwie akcje z meczu na który wszedłem pod koniec nie wystarczą wtedy pobieram tak owe i jak mam pewność kończę grę oszusta na Serwerze.

Edytowane przez Seba3k
BrOnEk,
Jeśli Nikt nie ma nic przeciwko odezwij sie na PW.
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Ekstra 1
Opublikowano

Rangę, jaką chciałbym otrzymać: Admin na serwerze CSGO FFA 

Imię: Jakub
Aktualny wiek: 16

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję: Często gram na serwerze FFA. Jestem sprawiedliwy, uczciwy, odpowiedzialny. łatwo nawiązuje kontakty i jestem pozytywnie nastawiony do ludzi.  Często byłem świadkiem kłótni ze strony graczy, nie raz też widziałem graczy z np. AIM, WH. jako zwykły gracz nie mogę w żaden sposób zapobiec takim sytuacji, lecz jako Admin już jestem. Jestem chętny do pełnienia takiej funkcji jak Admin.

Dodatkowe informacje: lubię się uczyć nowych rzeczy, szybko się uczę. Lubie rozwiązywać problemy oraz pomagać innym ludziom. 

GET,
Odezwij się na PW.
GET,
Warunkowo zostałeś przyjęty - witamy! ;)
  • Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Rangę, jaką chciałbym otrzymać: Admin Only Mirage

Imię: Arkadiusz
Aktualny wiek: 22 ( Niedługo 23)

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję:  Byłem już adminem na owym serwerze mimo, że zrezygnowałem z braku czasu oraz pewnych problemów prywatnych. Teraz chcę pomóc chłopakom w łapaniu haxów. 

Dodatkowe informacje: możesz tu opisać siebie ( np. własne zainteresowania ) albo umieścić dodatkowe informacje ( np. doświadczenie, jeśli takowe posiadasz z innych sieci ) Byłem właścicielem forum jak i moderatorem  Admina na serwerze csgo miałem nie raz. Znam dobrze komendy admina CS:GO.  Mam przegrane około 4 tysiące godzin w csgo, nigdy nie cheatowałem Zawsze clean playing. Cóż więcej powiedzieć. GL&HF :)

GET,
Powinieneś założyć temat w dziale Podania powrotne, ale niech będzie...
  • Śmiech 3
  • Ekstra 1
  • Serduszko fragowe (+) 5
Opublikowano

Rangę, jaką chciałbym otrzymać: Admin [ FG ] ★ [ 01# ] MULTI ARENA :: 64 TR ★

Imię: Bartuś
Aktualny wiek: 22 (w marcu 23).

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję: Na serwerze jest chyba mało adminów, dziennie trafia się jakiś osobnik, który gra na wspomagaczach.

Na serwerze mam dobre stosunki z innymi graczami.

Dodatkowe informacje: możesz tu opisać siebie ( np. własne zainteresowania ) albo umieścić dodatkowe informacje ( np. doświadczenie, jeśli takowe posiadasz z innych sieci ?

Doświadczenia jako admin CS:GO nie mam. Byłem wiele razy adminem na serwerach CS 1.6 ale nigdy na CS:GO dlatego chciałbym spróbować swoich sił ;) Chciałbym dodać, że bardzo szybko się uczę.

GET,
Starczy rang na razie.
  • Śmiech 1
  • Szok 1
  • Właściciel
Opublikowano

Dziękujemy każdemu za wzięcie udziału w pierwszej, tak Wielkiej Rekrutacji.

Zliczając dodatkowe tematy z Szybką Rekrutacją Adminów, przyjęliśmy około 15 nowych osób - super!

Mamy nadzieję, że akcja się Wam spodobała i w przyszłości będziemy organizować coś podobnego!

Pozdrawiamy,

FGTeam

• Ustrzel fraga! (+) 7
  • Ekstra 1
  • Serduszko fragowe (+) 5
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności