Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

image.png.d88405b7185a684e3d3a11d130a67ead.png

image.png.fccebfca80a3c047b26e51790d9e2247.png

♦ Bazy.
   ♦ Skin Grupowy na zawsze.
   ♦ Dużą aktywność.
   ♦ Dosyć miłą atmosferę w grupie.
   ♦ Częste wypady na crashe.

image.png.86ae5e6125084d704caf2a24f5968080.png              

♦ Wiek +15 
   ♦ Dobrą znajomość mapy.
   ♦ Komunikator głosowy TeamSpeak 3.
   ♦ Sprawny mikrofon.
   ♦ Kulturę osobistą.
   ♦ Aktywność na różnych wydarzeniach min. reset aut, eventy.
   ♦ Ogarnięty głos.
   ♦ Akceptowanie sojuszy które wybieramy.

image.png.6f3f576e164f0959795657ec86e3aaa9.png

♦ Wiek : 
   ♦ Nick : 
   ♦ Imię : 
   ♦ Znajomość Mapy (1/10) : 
   ♦ Umiejętność Latania (1/10) : 
   ♦ Umiejętność Prowadzenia auta  (1/10) : 
   ♦ Umiejętności strzeleckie (1/10) : 
   ♦ Coś o sobie (Max 2-3 zdania) :
   ♦ Twoja ostatnia grupa? :
   ♦ Dlaczego akurat ty? (Przekonaj nas do siebie (nie więcej niż 10 zdań) : 
   ♦ Czy można na Ciebie liczyć jeśli chodzi o składki? :

image.png.8385135b3c87a564c32ca1a17acb7f28.png

Leader
 Bicekk
vLeaderzy
FreeZy*
rakchereKK
Osoby Zaufane
Felian
rad0m
Reszta Ekipy
WielBond

Edytowane przez FreeZy*
  • Śmiech 1
  • Serduszko fragowe (+) 2
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Na prośbę użytkownika @peRM otwieram temat ponownie.

Opublikowano

♦ Wiek : 15
♦ Nick :  DuDSoN
♦ Login : DuDSoN
♦ Imię : Igor
♦ Znajomość Mapy (1/10) :  9
♦ Umiejętność Latania (1/10) :  7-8
♦ Umiejętność Prowadzenia auta  (1/10) : 8
♦ Umiejętności strzeleckie (1/10) : 9
♦ Coś o sobie (Max 2-3 zdania) : Jestem Igor mam 15 lat, chodzę do gimnazjum, lubię grać koszykówkę oraz grać w gry komputerowe
♦ Twoja ostatnia grupa? : Bad Boys
♦ Dlaczego akurat ty? (Przekonaj nas do siebie (nie więcej niż 10 zdań) : Jestem dobrym strzelcem, pilotem, kierowcą, jestem koleżeński oraz pomocny
♦ Czy można na Ciebie liczyć jeśli chodzi o składki? (Aktualnie brak jakichkolwiek składek) : Tak

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

♦ Wiek : 17
   ♦ Nick : Huudzik
   ♦ Login : Huudzik
   ♦ Imię : Sebastian
   ♦ Znajomość Mapy (1/10) : 6
   ♦ Umiejętność Latania (1/10) : nie latam nie lubie i nie umiem 1 :\
   ♦ Umiejętności strzeleckie (1/10) : mocna 7
   ♦ Coś o sobie (Max 2-3 zdania) :Jestem osoba spokojna nie denerwujaca sie lubie grac w pilke nozna a takze koszykowke
   ♦ Twoja ostatnia grupa? :WR
   ♦ Dlaczego akurat ty? (Przekonaj nas do siebie (nie więcej niż 10 zdań) : Potrafie strzelac kierowac niestety nie umiem latac jestem spokojny mam poczucie humoru moge sie wyzywac 4fun ale sa granice :D
   ♦ Czy można na Ciebie liczyć jeśli chodzi o składki? (Aktualnie brak jakichkolwiek składek) :Tak

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

REAKTYWUJEMY REKRUTACJE DO GRUPY POD ZMIENIONA NAZWĄ! 

OD TERAZ GRUPA "SADBOYS" ZAMIENIA SIĘ W GRUPĘ"ALWAYSTOPONE"

OSOBY CHĘTNE ZAPRASZMY DO PISANIA PODAŃ PONIŻEJ

Edytowane przez Bicekk*
  • Śmiech 1
Opublikowano

♦ Wiek : 18
   ♦ Nick : EoN|Stpx
   ♦ Imię : Konrad
   ♦ Znajomość Mapy (1/10) : 8
   ♦ Umiejętność Latania (1/10) : 5
   ♦ Umiejętności strzeleckie (1/10) : 9
   ♦ Coś o sobie (Max 2-3 zdania) :Dobra bicek znasz mnie po co się rozpisywać :D
   ♦ Twoja ostatnia grupa? : EoN 
   ♦ Dlaczego akurat ty? (Przekonaj nas do siebie (nie więcej niż 10 zdań) : Bo tak ;) Nie będę się rozpisywał z powodu że większość osób z waszej grupy mnie zna i sami oceńcie czy wbita robiona czy nie ;)
   ♦ Czy można na Ciebie liczyć jeśli chodzi o składki? : A to się zobaczy ;) 

Opublikowano

♦ Wiek : 16
   ♦ Nick : FRIIX
   ♦ Imię : Marcin
   ♦ Znajomość Mapy (1/10) : 8
   ♦ Umiejętność Latania (1/10) : Helka 8 dodo 5
   ♦ Umiejętność Prowadzenia auta  (1/10) : 9
   ♦ Umiejętności strzeleckie (1/10) : 8
   ♦ Coś o sobie (Max 2-3 zdania) : Jestem uczniem technikum z kierunkiem informatycznym
   ♦ Twoja ostatnia grupa? : Dawno niegrałem na tym serwerze (niepamietam)
   ♦ Dlaczego akurat ty? (Przekonaj nas do siebie (nie więcej niż 10 zdań) : Gram już w MTA na trybie dayz ponad 4 lata i conieco o niej wiem.Jestem osobą raczej towarzyską i na pewno zemną będzie wesoło przy wieczornym graniu
   ♦ Czy można na Ciebie liczyć jeśli chodzi o składki? : Zależy od sytuacji ale zazwyczaj tak

Opublikowano

♦ Wiek : 17
   ♦ Nick : Huudzik
   ♦ Imię : Seba
   ♦ Znajomość Mapy (1/10) : 6/7
   ♦ Umiejętność Latania (1/10) : 3
   ♦ Umiejętności strzeleckie (1/10) : 8
   ♦ Coś o sobie (Max 2-3 zdania) :Lubie grac w pilke nozna interesuje sie sportem ogolnie mam poczucie humoru i dystans do siebie
   ♦ Twoja ostatnia grupa? :d5x
   ♦ Dlaczego akurat ty? (Przekonaj nas do siebie (nie więcej niż 10 zdań) : Ponieważ jestem doswiadczonym graczem dayz gram 1/2 lata cos kolo tego na serwerze gram od roku z przerwami nie spinam sie nie raguje jak umre gram dalej jak dedne zbieram itemki i probuje zdobyc swoje albo ide lootowac
   ♦ Czy można na Ciebie liczyć jeśli chodzi o składki? :Tak ale okolo 27 stycznia jak bd mial na koncie doladowane

Opublikowano

♦ Wiek : 18
   ♦ Nick : Johny
   ♦ Imię : Kamil :)
   ♦ Znajomość Mapy (1/10) : 10
   ♦ Umiejętność Latania (1/10) : 10
   ♦ Umiejętność Prowadzenia auta  (1/10) : 10
   ♦ Umiejętności strzeleckie (1/10) : 10
   ♦ Coś o sobie (Max 2-3 zdania) :No jestem dobrym graczem moim głównym atutem jest prowokacja na chacie
   ♦ Twoja ostatnia grupa? : Osiedlowi :)
   ♦ Dlaczego akurat ty? (Przekonaj nas do siebie (nie więcej niż 10 zdań) : No bo chcę no lubię was chłopaki
   ♦ Czy można na Ciebie liczyć jeśli chodzi o składki? : Jasne, mogę od was kasować 

Opublikowano (edytowane)

@FRIIX - Zapraszam dzisiaj na ts3 w godzinach 18;00 - 03;00
@☆ krulik ☆ - Zapraszam dzisiaj na ts3 w godzinach 18;00 - 03;00

@Huudzik - Odrzucam. (Mam swoje powody ;>)
@Johny0705- Ta wbijaj na ts3. 50zl PSC dziennie i mozesz z nami grać ;p P.S - Nie szukamy osob z większą ilością dedów niż killi ;/ No sorry za słaba jesteś ;*

Edytowane przez FreeZy*
Opublikowano

♦ Wiek :  19
   ♦ Nick :  thc_<
   ♦ Imię :  Adrian
   ♦ Znajomość Mapy (1/10) :  9/10
   ♦ Umiejętność Latania (1/10) :  9.5/10 
   ♦ Umiejętność Prowadzenia auta  (1/10) :  8/10
   ♦ Umiejętności strzeleckie (1/10) :  8/10
   ♦ Coś o sobie (Max 2-3 zdania) :  Mam na imię Adrian,  jestem osobą miła oraz pomocną czasami też humorystyczną zależy od sytuacji, mam dystans do siebie jak i innych członków danej grupy.
   ♦ Twoja ostatnia grupa? : .rTH^
   ♦ Dlaczego akurat ty? (Przekonaj nas do siebie (nie więcej niż 10 zdań) :  Myślę, że nikomu bym nie zaszkodził a podziałał w pewnym sensie na korzyść m.in jeśli chodzi o lootowanie, odzyskanie straconych pojazdów. Potrafię dobrze latać dodo co nie każdemu to wychodzi. 
   ♦ Czy można na Ciebie liczyć jeśli chodzi o składki? : Myślę, że tak z tym nie będzie problemu.

Opublikowano

♦ Wiek :  14
   ♦ Nick :  Mello
   ♦ Imię : Gerard
   ♦ Znajomość Mapy (1/10) :  8.5/10
   ♦ Umiejętność Latania (1/10) : 5/10
   ♦ Umiejętność Prowadzenia auta  (1/10) : 8/10
   ♦ Umiejętności strzeleckie (1/10) :  8.5/10
   ♦ Coś o sobie (Max 2-3 zdania) : Siemka. Jestem Gerard mam 14 lat interesuje się grami takimi jak MTA,CSGO. Lubie rybe z aT1. Uwielbiam piłkę nożną
   ♦ Twoja ostatnia grupa? : FAMILIA
   ♦ Dlaczego akurat ty? (Przekonaj nas do siebie (nie więcej niż 10 zdań) :  Wybrałem was, ponieważ jesteście dobrą grupą z ogarniętymi członkami.
   ♦ Czy można na Ciebie liczyć jeśli chodzi o składki? : Zależy od miesiąca.

Opublikowano

@rakcher Może ty mi chociaż pomożesz zostałem zaproszony przez FreeZy na tsa ale niepodał mi ip.... podeslesz na priv?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności