Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Nick w grze:patrykk21

2.Wiek:18lat

3.Staż na serwerze i w MTA:Staż na serwie mam którki ale w mta gram 5lata a w dayz 4lata

4.Ile dziennie grasz w MTA:10h

5.Umiejętność strzelania (1-10):8-10

6.Umiejętność prowadzenia pojazdów (1-10):8-10

7.Składki:Tak

8.Co wniesiesz do zespołu: Przede wszystkim siebie  i miłą atmosferę oraz umiejętność w gre

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

1.EASYMONEYSNIPER 

2.Wiek: 18 lat 

3.Przez przypadek a mój styl to taka dzika kobra :/

4.Połowe swojego życia 

5.Godzinkę ewentualnie dziesięć :D 

6.Byłem w Elite sam odszedłem ze względu braku czasu na grę

7.Oczywiście Uzillo mój kochanek mam nadzieje że Pati tego nie czyta AHHAHA

8.Muszę znowu was zaczać kierować bo chujowo wam idzie :/ (Uzillo sie zwierza :/ )

Czekam na pozytywne rozpatrzenie mojego podania pozdrawiam WARIATRPK

Opublikowano (edytowane)

.

Edytowane przez xShreQu
Nie chcę już do ekipy :)
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

brawler479

16

Serwer polecił mi kolega  a mój styl to zbieranie najpotrzebniejszych itemów i zabijanie wszystkiego co się rusza chyba że nie mam broni

Na tym serwerze chyba z 3 miesiące 

Z 3/4h

Nie byłem jeszcze w żadnej grupie 

Nie znam nikogo z elite

Ponieważ granie w pojedynkę nie satysfakcjonuje już mnie 

Nie byłem w elite 

Oczywiście 

Tak

Jasne że nie 

Jasne 

Tak

Mam na imię Piotr jestem z Kończyc Wielkich (pod Cieszynem) i interesuje się sportem. Mam nadzieję że to wystarczy

Edytowane przez brawler479
Opublikowano

1. Aktualny nickname w grze. WiejskaOwca
2. Wiek 14
3. Jak trafiłeś na DayZ Fragujemy, jaki jest Twój styl gry? zbieranie potrzebnych rzeczy a potem zabijanie się.
4. Ile czasu około spędziłeś na serwerze? 2 miesiące.
5. Ile średnio czasu możesz poświęcić na grę na serwerze w tygodniu? 4/5h dziennie w weekendy więcej.
6. Jeżeli byłeś w jakiejś innej grupie, dlaczego ją opuściłeś/ zostałeś wyrzucony?Byłem w jednej ale opuściłem ją  z powodu aktywności.
7. Jeżeli masz jakiś znajomych w ELITE, kim są? nie znam nikogo z ELITE
8. Dlaczego chcesz dołączyć do ELITE?Ponieważ granie w pojedynkę jest nudne
9. Jeżeli już byłeś w ELITE, dlaczego Cie nie ma już w tej grupie?Nie byłem w ELITE

10. Zgadasz się na respektowanie regulaminu forum jak i gry?Oczywiście
11. Zgadasz się na szacunek wobec grupy ELITE?Tak
12. Zgadasz się na łamanie zasad serwera? Nie

13. Czy posiadasz TS oraz działający mikrofon?Tak
14. Czy masz zamiar dokładać się do opłat?Jasne Tak
15. Opisz siebie w kilku zdaniach.Mam na imię Mateusz. Jestem z  Piszu.Interesuje się sportem i grami komputerowymi.Jestem osobą spokojną.

Opublikowano

1. Aktualny nickname w grze. Trust
2. Wiek 17
3. Jak trafiłeś na DayZ Fragujemy, jaki jest Twój styl gry? Bo inny serwer na którym grałem upadł. Styl gry nie wiem jak go mogę opisać.
4. Ile czasu około spędziłeś na serwerze? Na koncie mam 10h
5. Ile średnio czasu możesz poświęcić na grę na serwerze w tygodniu? od 3/5h
6. Jeżeli byłeś w jakiejś innej grupie, dlaczego ją opuściłeś/ zostałeś wyrzucony? Byłem w GN ( Gang Nożowników ) odszedłem sam bo nie pasowałem tam.
7. Jeżeli masz jakiś znajomych w ELITE, kim są? Nie wiem kto dokładnie tam gra, ale zdaje mi się, że nie mam tam nikogo znajomego.
8. Dlaczego chcesz dołączyć do ELITE? Bo jesteście Elitą. Widziałem kilka razy was na serwerze nie gracie najgorzej chcę pograć z wami.
9. Jeżeli już byłeś w ELITE, dlaczego Cie nie ma już w tej grupie? Nie byłem.

10. Zgadasz się na respektowanie regulaminu forum jak i gry? Tak.
11. Zgadasz się na szacunek wobec grupy ELITE? Tak.
12. Zgadasz się na łamanie zasad serwera? Zależy od sytuacji.

13. Czy posiadasz TS oraz działający mikrofon? Posiadam.
14. Czy masz zamiar dokładać się do opłat? Zależy ile, jeżeli to nie będzie cena z kosmosu to mogę się składać.
15. Opisz siebie w kilku zdaniach. Nazywam się Maciej mam 17 lat, chodzę do technikum na profil informatyka, w MTA gram 4 lata i tylko i wyłącznie na DayZ. Znam mapę w 100%, jestem miłym i opanowanym człowiekiem. Jak umrę to nie drę mordy na cały dom, tylko podaję info teamowi i liczę na to, że ona zabije tego co zabił mnie.

Opublikowano

1. Aktualny nickname w grze/Stena
2. Wiek/14 
3. Jak trafiłeś na DayZ Fragujemy, jaki jest Twój styl gry?/Szukając ekipy ale zostałem na dłużej,lubię być sniperem ale mogę być w piechocie 
4. Ile czasu około spędziłeś na serwerze? Na tym koncie 2 miech/Ogólnie koło 2 lat 
5. Ile średnio czasu możesz poświęcić na grę na serwerze w tygodniu?/Najczęściej od 14-17.Każdego dnia 
6. Jeżeli byłeś w jakiejś innej grupie, dlaczego ją opuściłeś/ zostałeś wyrzucony?/Odszedłem ponieważ nie mogłem się rozwijać z możliwościami 
7. Jeżeli masz jakiś znajomych w ELITE, kim są?/Nie mam ale pamiętam jak uzillo miał moderatora to był bardzo miły dla mnie 
8. Dlaczego chcesz dołączyć do ELITE?/Ponieważ jesteście jedną z lepszych ekip i mógłbym się u was rozwinąć 
9. Jeżeli już byłeś w ELITE, dlaczego Cie nie ma już w tej grupie?/Nie było mnie 

10. Zgadasz się na respektowanie regulaminu forum jak i gry?/Tak,oczywiście 
11. Zgadasz się na szacunek wobec grupy ELITE?/Tak
12. Zgadasz się na łamanie zasad serwera?/Nie

13. Czy posiadasz TS oraz działający mikrofon?/Tak
14. Czy masz zamiar dokładać się do opłat?/Tak,ale musiałbym być co najmniej 2 dni uprzedzony 
15. Opisz siebie w kilku zdaniach.

Jestem optymistą który wieży że każdemu może się coś udać.Lubię sporty walki i jestem zaufanym człowiekiem który lubi czasami sobie pożartować 

Opublikowano

1. Danskile
2. 14
3. Zacznijmy, ze na Fragujemy grałem dawno dawno temu, mialem roczną przerwę od Mta, od ogólnie DayZ.
4. Około tygodnia.
5. Codziennie po 4-5h
6. KK^ Zostałem wyrzucony ponieważ po prostu nie dostałem się na okresie próbnym.
7. Niestety nie mam.
8. Szukam zgranej ekipy.
9. Nigdy nie byłem, ale mam nadzieję, że dacie mi rade

10. Tak xD
11. Pewnie :D
12. Nie lubie tego robić;x.

13. Mam ts, oraz sprawny mikrofon.
14. Nie wiem jak to będzie, ale pewnie tak.
15. Mam na imie Kacper, mieszkam w Poznaniu w Mta gram od 4-5 latek, zaczynałem naprawdę wcześnie, pomimo nie których wymogów mam nadzieje, ze dacie mi szansę :D

Opublikowano

1. Aktualny nickname w grze. VaDiM
2. Wiek 15
3. Jak trafiłeś na DayZ Fragujemy, jaki jest Twój styl gry? Na fragujemy trafiłem za sprawą grupy z którą grałem na wcześniejszych serwerach, po czym grupa się rozpadła. Mojego stylu gry raczej nie da się określić, lecz najbardziej lubię latać z acr/m4 i fragować.
4. Ile czasu około spędziłeś na serwerze? Na serwerze spędziłem gdzieś z 200 godzin.
5. Ile średnio czasu możesz poświęcić na grę na serwerze w tygodniu? W tygodniu 10h+, dziennie tak 1.5h.
6. Jeżeli byłeś w jakiejś innej grupie, dlaczego ją opuściłeś/ zostałeś wyrzucony? Zostałem wyrzucony z poprzedniej grupy z powodu "widzi mi się" pewnych członków.
7. Jeżeli masz jakiś znajomych w ELITE, kim są? Nie mam znajomych w Elite.
8. Dlaczego chcesz dołączyć do ELITE? Gdyż szukam ogarniętej grupy bo wylocie z poprzedniej. Nie raz mnie zabijaliście, co pokazuje jak zgraną grupą jesteście.
9. Jeżeli już byłeś w ELITE, dlaczego Cie nie ma już w tej grupie? Nie byłem.

10. Zgadasz się na respektowanie regulaminu forum jak i gry? Tak
11. Zgadasz się na szacunek wobec grupy ELITE? Tak
12. Zgadasz się na łamanie zasad serwera? Nie

13. Czy posiadasz TS oraz działający mikrofon? Tak
14. Czy masz zamiar dokładać się do opłat? Jeżeli będzie taka potrzeba to mogę.
15. Opisz siebie w kilku zdaniach. Mam na imię Szymon, mam 15 lat, na serwerze gram od ponad półtorej roku. Chodzę do 3 gimnazjum i zamierzam iść do technikum. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@Stena123 Odezwij się na MTA

@VaDiMx,  możesz pomarzyć tylko, bo doszły nas słuchy, że chcesz nas okraść :)

Opublikowano
7 godzin temu, Uzillo napisał:

Ciekawe gdzie bym poszedł z tymi waszymi magami skoro wywalili mnie z KK XDD

Opublikowano
9 godzin temu, Uzillo napisał:

Sory, ze pisze ale mnie ominąłes, to znaczy ze nie dacie szansy? xd

Pozdrawiam.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jeśli byłeś w KK'a to nie mamy o czym pisać @Danskile, tym bardziej, że nawet Ciebie nie kojarzę z serwera.

Opublikowano
23 minuty temu, Uzillo napisał:

Jeśli byłeś w KK'a to nie mamy o czym pisać @Danskile, tym bardziej, że nawet Ciebie nie kojarzę z serwera.

Ja nikogo z Kk nie znalem, byłem tam na 2 dni na okresie próbym, a na DayZ mam duże doświadzczenie, mi nie chodzi o okradanie... chce mieć zgraną ekipę.

Opublikowano
3 godziny temu, Danskile napisał:

Ja nikogo z Kk nie znalem,

3 godziny temu, ✪ Trust napisał:

@Uzillo też zostałem ominiony, a w KK nie byłem.

byłem tam na 2 dni na okresie próbym, a na DayZ mam duże doświadzczenie, mi nie chodzi o okradanie... chce mieć zgraną ekipę.

To było do mnie :V

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Trusy- odrzucam

Danskile - odrzucam

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

1. Aktualny nickname w grze: M!k0'QS
2. Wiek: 16
3. Jak trafiłeś na DayZ Fragujemy, jaki jest Twój styl gry?: Loffciam szukać tematów i strzelać z auta.
4. Ile czasu około spędziłeś na serwerze?: Jedno konto z poprzedniej edycji 200h, od nowej łącznej z betą 180h, czyli ponad 300h
5. Ile średnio czasu możesz poświęcić na grę na serwerze w tygodniu?: Zero, mam ważniejsze rzeczy ma głowie niż granie w gry, ale na weekendzie moge być 24h
6. Jeżeli byłeś w jakiejś innej grupie, dlaczego ją opuściłeś/ zostałeś wyrzucony?: Byłem w 4 grupach. Ngns, na początku mojej przygody z dayz, zostalem wydalony z ekipy po złożeniu namiotów na innym serwerze. Potem było GN z francskiem, ale zostalem wyrzucony przez klotnie w teamie. No i nadszedl czas legendy: Hg2. Byłem jej założycielem i gralem w niej przez 7 miesiecy. No i potem 2 tyg w Rg i Gasia.
7. Jeżeli masz jakiś znajomych w ELITE, kim są?: No ty Uzillo, kiedyś sie klocilismy i to ostro. Poza tym Kalajakser i Elajtek bez majtek :P .
8. Dlaczego chcesz dołączyć do ELITE?: Szukam grupy ktora jest w miare ogarnieta i da sie w miej pograc z ludzmi, a nie z botami.
9. Jeżeli już byłeś w ELITE, dlaczego Cie nie ma już w tej grupie?: Nie byłem.

10. Zgadasz się na respektowanie regulaminu forum jak i gry?: A mam wybór?
11. Zgadasz się na szacunek wobec grupy ELITE?: Składam
12. Zgadasz się na łamanie zasad serwera?: Jak bedzie trzeba...

13. Czy posiadasz TS oraz działający mikrofon?: Jasne
14. Czy masz zamiar dokładać się do opłat?: Jak bedzie trzeba to tak.
15. Opisz siebie w kilku zdaniach.: Jestem nawet myśle dobrym graczem. Mam skłonności sadystyczne, przez co moge pierdzielic glupoty na ts ale da sie przeżyć. Moge skombinowac jeszcze kilka dobrych osób jak będzie trzeba.

Opublikowano

1. Aktualny nickname w grze.: Kam$Zo[T]
2. Wiek: 15
3. Jak trafiłeś na DayZ Fragujemy, jaki jest Twój styl gry?: Nie pamiętam, przedni strzelec.
4. Ile czasu około spędziłeś na serwerze?: Tak ok. rok, z przerwami.
5. Ile średnio czasu możesz poświęcić na grę na serwerze w tygodniu?: 4-5h
6. Jeżeli byłeś w jakiejś innej grupie, dlaczego ją opuściłeś/ zostałeś wyrzucony?: Rozpadła się.
7. Jeżeli masz jakiś znajomych w ELITE, kim są?: Uzillo, damian.
8. Dlaczego chcesz dołączyć do ELITE?: Nie ma z kim grać.
9. Jeżeli już byłeś w ELITE, dlaczego Cie nie ma już w tej grupie?: Wyszedłem z powodu chęci gry z metalem i bananem.

10. Zgadasz się na respektowanie regulaminu forum jak i gry?: Yep
11. Zgadasz się na szacunek wobec grupy ELITE?: Zawsze !!!
12. Zgadasz się na łamanie zasad serwera?: Nie

13. Czy posiadasz TS oraz działający mikrofon?: Ta
14. Czy masz zamiar dokładać się do opłat?: Pewnie
15. Opisz siebie w kilku zdaniach.: .

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności