Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

1. Aktualny nickname w grze.: Stopa
2. Wiek:23
3. Jak trafiłeś na DayZ Fragujemy, jaki jest Twój styl gry?:Grałem kiedyś solo na tym serwerze, lecz skończyłem z powodu tego że znalazłem inną grupe na innym serwerze. Styl gry zależny od sytuacji w jakiej się znajduje :)
4. Ile czasu około spędziłeś na serwerze? ok. 2 tygodni :)
5. Ile średnio czasu możesz poświęcić na grę na serwerze w tygodniu? średnio od 15/17 do 21/22 w tygodniu w weekendy możliwość całego dnia + nocki
6. Jeżeli byłeś w jakiejś innej grupie, dlaczego ją opuściłeś/ zostałeś wyrzucony?: Na fragujemy nie grałem w zadnej grupie jedynie na innych serwerach ;)
7. Jeżeli masz jakiś znajomych w ELITE, kim są?: Cappy, Brayan :)
8. Dlaczego chcesz dołączyć do ELITE?: Ponieważ szukam ekipy która używa mózgu podczas gry, która nie posiada w swoich szeregach żadnych kastratów głosowych ;)
9. Jeżeli już byłeś w ELITE, dlaczego Cie nie ma już w tej grupie?: Nie byłem

10. Zgadasz się na respektowanie regulaminu forum jak i gry?: Tak
11. Zgadasz się na szacunek wobec grupy ELITE?: Tak
12. Zgadasz się na łamanie zasad serwera?: Nie :)

13. Czy posiadasz TS oraz działający mikrofon?: Tak
14. Czy masz zamiar dokładać się do opłat?:  Może później jak już pogram jakiś czas w ekipie to się o tym pomysli :)
15. Opisz siebie w kilku zdaniach.: Mam na imię Patryk, jestem  moim zdaniem ogarniętym graczem który nie dąży do toksycznej atmosfery , lecz który także nie pozwoli sobie w kasze dmuchać :) 

Pozdrawiam, Stopa

Edytowane przez Stopa220
Opublikowano (edytowane)

1. Nick: KamSzocik*
2. Wiek: 14
3. Jak trafiłeś na DayZ Fragujemy, jaki jest Twój styl gry?: Jak trafiłem to nawet nie pamiętam. Styl to kierowca/strzelec na przodzie
4. Ile czasu około spędziłeś na serwerze?: No tak z 2-3 miechy, przecież razem graliśmy :D
5. Ile średnio czasu możesz poświęcić na grę na serwerze w tygodniu?: 4-5 h
6. Jeżeli byłeś w jakiejś innej grupie, dlaczego ją opuściłeś/ zostałeś wyrzucony?: Nie grałem dawno na FG, ale mam zamiar wrócić.
7. Jeżeli masz jakiś znajomych w ELITE, kim są?: Franek.
8. Dlaczego chcesz dołączyć do ELITE?: Ponieważ mam tam dobrego znajomego z którym dobrze mi się grało. Zachciało mi się wrócić na FG.
9. Jeżeli już byłeś w ELITE, dlaczego Cie nie ma już w tej grupie?: Nie było mnie.

10. Zgadasz się na respektowanie regulaminu forum jak i gry?: Pewnie.
11. Zgadasz się na szacunek wobec grupy ELITE?: Pewnie.
12. Zgadasz się na łamanie zasad serwera?: Nie, ale wiecie jak to jest. :D

13. Czy posiadasz TS oraz działający mikrofon?: Tak
14. Czy masz zamiar dokładać się do opłat?: Jeśli będzie kaska to oczywiście.
15. Opisz siebie w kilku zdaniach.: Nazywam się Kamil, mam 14 lat. Interesuje się e-sportem i serwerami Mta typu DayZ.

Edytowane przez KamSzoT
Opublikowano

1. Aktualny nickname w grze. MoherowyStrzelec
2. Wiek 20
3. Jak trafiłeś na DayZ Fragujemy, jaki jest Twój styl gry? Trafiłem tutaj ponieważ Matisek mnie ściągnął po roku na DayZ, kiedyś ja mu pokazałem ten tryb rozgrywki. Lubię zabijać z ukrycia (Sniper), rozeznanie terenu, potem działanie.
4. Ile czasu około spędziłeś na serwerze? Jakoś mało w sumie ok. 5h? Gram od przed wczoraj.
5. Ile średnio czasu możesz poświęcić na grę na serwerze w tygodniu? 10-12h zależy jak grafik w pracy, oraz kobiety żądania.
6. Jeżeli byłeś w jakiejś innej grupie, dlaczego ją opuściłeś/ zostałeś wyrzucony? = = = = = = BRAK = = = = = =
7. Jeżeli masz jakiś znajomych w ELITE, kim są? Matisek, chyba Brayan też mnie lubi.
8. Dlaczego chcesz dołączyć do ELITE? Ponieważ zawsze lubiłem zgraną ekipę, a dowiedziałem się że wy owy poziom reprezentujecie sobą.
9. Jeżeli już byłeś w ELITE, dlaczego Cie nie ma już w tej grupie? = = = = = = BRAK = = = = = =

10. Zgadasz się na respektowanie regulaminu forum jak i gry? Oczywiście jak najbardziej, czytałem.
11. Zgadasz się na szacunek wobec grupy ELITE? Jak nikt nie zajdzie za skórę (nie przesadzi) to jak najbardziej.
12. Zgadasz się na łamanie zasad serwera? Pytanie dla niedorozwiniętych...

13. Czy posiadasz TS oraz działający mikrofon? Oczywiście, już z wami rozmawiałem.
14. Czy masz zamiar dokładać się do opłat? Jeśli będzie trzeba to jakaś cząstkę siebie oddam.
15. Opisz siebie w kilku zdaniach. Me imię Adam, dwadzieścia lat posiadam, troszkę czasem porapuje, lecz na pewno nie jestem "ujem". Głos mój tęgi, nie przelewka, wódka czysta, but, cholewka. Jam jest długi jak dwa metry, stopę wielką też posiadam, lecz to wszystko nie istotne ja tu zdania wam układam.

Konkretnie mówiąc o sobie cóż mogę powiedzieć, gadatliwy, czasem krzykliwy, lubię gadać, zdobywać, podbijać... nie wiem być na topie( Nie w lolu hehe)... Wspierać, ekype no i ogólnie. Przepraszam że "wymagań" pewnie nie spełniam, bo dopiero co mnie ściągnięto, no ale wasza decyzja.

Opublikowano (edytowane)

1. Aktualny nickname w grze. GG
2. Wiek 15
3. Jak trafiłeś na DayZ Fragujemy, jaki jest Twój styl gry? poprzez mojego ziomala mój styl gry to camper i sniper
4. Ile czasu około spędziłeś na serwerze? z 200 godzin będzie
5. Ile średnio czasu możesz poświęcić na grę na serwerze w tygodniu? z 2 godziny dziennie
6. Jeżeli byłeś w jakiejś innej grupie, dlaczego ją opuściłeś/ zostałeś wyrzucony? byłem w Deadly Poison, ale odeszłem bo było dużo dzieci i rakowisko
7. Dlaczego chcesz dołączyć do ELITE? Jestem dobry strzelcem i zajebistym sniperem. Myślę, że mnie przyjmiecie :D

8.. Zgadasz się na respektowanie regulaminu forum jak i gry? No jo
11. Zgadasz się na szacunek wobec grupy ELITE? No jo
12. Zgadasz się na łamanie zasad serwera? nope, tylko szumowiny łamią zasady dobrego serwera fragujemy

13. Czy posiadasz TS oraz działający mikrofon? Tak posiadam
14. Czy masz zamiar dokładać się do opłat? Nwm, zobaczymy czy mi matka kieszonkowe da KAPPA
15. Opisz siebie w kilku zdaniach. Nazywam sie Gerard, jestem vaperem i lubię grać w piłkę nożna

Myślę że się dostane :D

Jakby co grałem na starym koncie i tam mam te wszystkie godziny <3

Edytowane przez gerusek
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

1. Aktualny nickname w grze. VetraX
2. Wiek 15
3. Jak trafiłeś na DayZ Fragujemy, jaki jest Twój styl gry? Na DayZ trafiłem po przez reklamę na pewnej stronce.    Mocne 2/10 jako strzelec na pojazdach, 8,5 jako camper i 6,9 jako rusher :DD
4. Ile czasu około spędziłeś na serwerze? 200 godzin co najmniej.
5. Ile średnio czasu możesz poświęcić na grę na serwerze w tygodniu? 2h dziennie myślę, że spokojnie.
6. Jeżeli byłeś w jakiejś innej grupie, dlaczego ją opuściłeś/ zostałeś wyrzucony? Aktualnie jestem w N1, ale mam zamiar odejść, ponieważ gram praktycznie sam z tej grupy.
7. Jeżeli masz jakiś znajomych w ELITE, kim są? Nie mam żadnych znajomych z grupy ELITE. Kojarzę tylko niektórych po nicku ;D
8. Dlaczego chcesz dołączyć do ELITE? Chciałbym zagrać z kimś, kto po prostu ogarnia.
9. Jeżeli już byłeś w ELITE, dlaczego Cie nie ma już w tej grupie? Nie byłem.

10. Zgadasz się na respektowanie regulaminu forum jak i gry? Oczywiście.
11. Zgadasz się na szacunek wobec grupy ELITE? Tak.
12. Zgadasz się na łamanie zasad serwera? NIE.

13. Czy posiadasz TS oraz działający mikrofon? Tak.
14. Czy masz zamiar dokładać się do opłat? Tak.
15. Opisz siebie w kilku zdaniach. Mam na imię Bartek. Lubię grać w piłkę nożną, ręczną i siatkówkę. Interesuję się także informatyką.

Liczę na pozytywne rozparzenie podania :))

Edytowane przez VetraX
Bo tak XD
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@gerusek, odrzucam

@VetraX, zgłoś się na serwie/ts pogadamy zobaczymy jeszcze.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

1. Aktualny nickname w grze: BidWild
2. Wiek: 18
3. Jak trafiłeś na DayZ Fragujemy, jaki jest Twój styl gry?: na DayZ Fragujemy trafiłem przez kolegę i zostałem już. Mój styl jest taki bardziej spokojny wolne na kogoś poczekać aż sam się wychyli
4. Ile czasu około spędziłeś na serwerze? dość sporo
5. Ile średnio czasu możesz poświęcić na grę na serwerze w tygodniu? 3-4h a w weekendy około 6-7h
6. Jeżeli byłeś w jakiejś innej grupie, dlaczego ją opuściłeś/ zostałeś wyrzucony?: Byłem w ST ale zostałem wydalony iż powiedziałem całą prawde właścicielowi o tym jak się do mnie spinał że gadaliśmy sobie z kolegą na żarty a on wziął to na serio i się do mnie pultał i za to zostałem wydalony
7. Jeżeli masz jakiś znajomych w ELITE, kim są? nie mam
8. Dlaczego chcesz dołączyć do ELITE?: Obecnie szukam jakiejś ekipy z którą można pograć i pogadać.
9. Jeżeli już byłeś w ELITE, dlaczego Cie nie ma już w tej grupie?: nie nie byłem jeszcze i dlatego chciał bym spróbować swoich szans

10. Zgadasz się na respektowanie regulaminu forum jak i gry? tak
11. Zgadasz się na szacunek wobec grupy ELITE?: tak
12. Zgadasz się na łamanie zasad serwera? nie

13. Czy posiadasz TS oraz działający mikrofon? tak
14. Czy masz zamiar dokładać się do opłat? oczywiście
15. Opisz siebie w kilku zdaniach. Mam na imię Jakub. Pracuję w zakładzie tapicerkim mebli. Lubię uprawiać sport lecz ostatnio przydarzyła mi się nie miła kontuzja taka jak skręcenie kostki. Lubię dobrą muzykę oraz dziewczyny. Lubię także pograć sobie w MTA, jestem miły, ogarnięty, nie drę się na innych, mam spore poczucie humoru. Umiem się dobrze dogadywać z wszystkimi. Nowe znajomości nie są dla mnie jakoś przeszkodą bo nie oceniam kogoś po wyglądzie tylko po tym jaki ma charakter.

Opublikowano (edytowane)

1. Aktualny nickname w grze: Amue
2. Wiek: 17
3. Jak trafiłeś na DayZ Fragujemy, jaki jest Twój styl gry? Na serwer trafiłem przypadkiem, przeszukując listę serwerów. Mój styl gry zależy bardziej od sytuacji, ale lubie oszczędzać.
4. Ile czasu około spędziłeś na serwerze? Na serwerze nie gram zbyt długo. (ok 30 godzin). Grałem za to już kiedyś w MTA DayZ długo i teraz po przerwie wracam.
5. Ile średnio czasu możesz poświęcić na grę na serwerze w tygodniu? Po 5-6 godzin dziennie przeważnie. Czasami mniej, czasami więcej.
6. Jeżeli byłeś w jakiejś innej grupie, dlaczego ją opuściłeś/ zostałeś wyrzucony? Byłem w 1 grupie, ale leader nawet nie chciał mi wyjaśnić za co zostałem wyrzucony
7. Jeżeli masz jakiś znajomych w ELITE, kim są? Nie mam znajomych z tej grupy.
8. Dlaczego chcesz dołączyć do ELITE? Ponieważ, zauważyłem, że jesteście jedną z najbardziej zorganizowanych grup na tym serwerze oraz ogólnie szukam grupy.
9. Jeżeli już byłeś w ELITE, dlaczego Cie nie ma już w tej grupie? .....

10. Zgadzasz się na respektowanie regulaminu forum jak i gry? Tak
11. Zgadzasz się na szacunek wobec grupy ELITE? Tak
12. Zgadzasz się na łamanie zasad serwera? Oczywiście, że nie

13. Czy posiadasz TS oraz działający mikrofon? Tak
14. Czy masz zamiar dokładać się do opłat? Być może 
15. Opisz siebie w kilku zdaniach. 
Cześć. Jestem Amue. Gram w gry, oglądam seriale, chodzę do liceum. Lubie oczywiście wyjść sobie ze znajomymi na co nie co też.
Na MTA Dayz przyszedłem szukając szybszej i łatwiejszej rozgrywki po przegraniu ponad 600 godzin w ARME II w DayZ Epoch oraz wypełniacza czasu Jako, że moją główną gra jest Mount&Blade: Warband z DLC Napoleonic Wars w, której byłem w reprezentacji polski w walce na bagnety.
To chyba tyle. Mam nadzieję, że nie za dużo do czytania. Akurat na lekturę nocną. 
Pozdrawiam,
Amue

Edytowane przez Amue
Dziennie*
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@BidWild Damy Ci szanse, zgłoś się na ts, lub serwerze.  Amute, tobie też damy szanse, odezwij się jak będziesz na serwie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1. Aktualny nickname w grze Dzemeg*-(
2. Wiek 17
3. Jak trafiłeś na DayZ Fragujemy, jaki jest Twój styl gry: Napierdalam wszystko co sie rusza po czerepie
4. Ile czasu około spędziłeś na serwerze 200h
5. Ile średnio czasu możesz poświęcić na grę na serwerze w tygodniu: 3h maksymalnie 
6. Jeżeli byłeś w jakiejś innej grupie, dlaczego ją opuściłeś/ zostałeś wyrzucony? W.R gram dalej ale teraz gramy pod tagiem .KK i pykamy na innym serwerze
7. Jeżeli masz jakiś znajomych w ELITE, kim są: Uziś iksde
8. Dlaczego chcesz dołączyć do ELITE? Bo grałem w Elite 2,5 roku temu na twd :)
9. Jeżeli już byłeś w ELITE, dlaczego Cie nie ma już w tej grupie? Grupa przestała tam grać

10. Zgadasz się na respektowanie regulaminu forum jak i gry? Tak
11. Zgadasz się na szacunek wobec grupy ELITE? Tak
12. Zgadasz się na łamanie zasad serwera? Oczywiście :D

13. Czy posiadasz TS oraz działający mikrofon? Tak
14. Czy masz zamiar dokładać się do opłat? Nie
15. Opisz siebie w kilku zdaniach. Uziś wie

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

1. zIck
2. 15
3. Trafiłem już dawno na ten serwer przez mojego byłego przyjaciela, styl zależny od danej sytuacji.
4. Tak około 48h.
5. 12h. około
6. Ważność bazy się skończyła.
7. Wielbond, Uzillo
8. Jest to grupa zorganizowania.
9. Nie byłem w grupie ELITE

10. TAK.
11. TAK.
12. Nie

13. Posiadam Ts oraz działający mikrofon.
14. TAK
15. Jestem aktywnym graczem ale moja grupa aktualna się rozpada. Nie mam z kim grać i jestem samotnym samcem.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

1. Aktualny nickname w grze.
2. Wiek
3. Jak trafiłeś na DayZ Fragujemy, jaki jest Twój styl gry?
4. Ile czasu około spędziłeś na serwerze?
5. Ile średnio czasu możesz poświęcić na grę na serwerze w tygodniu?
6. Jeżeli byłeś w jakiejś innej grupie, dlaczego ją opuściłeś/ zostałeś wyrzucony?
7. Jeżeli masz jakiś znajomych w ELITE, kim są?
8. Dlaczego chcesz dołączyć do ELITE?
9. Jeżeli już byłeś w ELITE, dlaczego Cie nie ma już w tej grupie?

10. Zgadasz się na respektowanie regulaminu forum jak i gry?
11. Zgadasz się na szacunek wobec grupy ELITE?
12. Zgadasz się na łamanie zasad serwera?

13. Czy posiadasz TS oraz działający mikrofon?
14. Czy masz zamiar dokładać się do opłat?
15. Opisz siebie w kilku zdaniach.

1. Truth#

2. 16, w kwietniu 17.

3. Szukałem jakiegoś fajnego serwera do pogrania, wtedy znalazłem serwer Fragujemy.com.

4. Na starej edycji ok. 100h, tutaj po dwóch dniach 5. - na serwerze gram od początku wakacji 2016.

5. W tygodniu od godzinki do trzech, w weekendy nawet do pięciu.

6. -

7. Nie mam znajomych. (  )

8. Ponieważ szukam ogarniętego team'u, który nie składa się z osób, które dopiero co zaczęły grać w MTA:DayZ.

9. Byłem na starej edycji, ale dokładnie nie pamiętam powodu wyrzucenia. (byłem jeszcze w 13)

10. Jak najbardziej.

11. Owszem, zawsze szanuje innych.

12. Nie, broń Boże.

13. Tak, posiadam.

14. Jeśli będzie taka potrzeba.

15. Pozwolę sobie użyć myślników w celu krótkie opisu:

-trudno jest wyprowadzić mnie z równowagi,

-nie spinam do innych,

-często powiem coś, co poprawi innym humor i ogólnie jestem fajny, do pogadania.

Edytowane przez truestory.
Opublikowano

1. Aktualny nickname w grze. Pliszek10
2. Wiek 17
3. Jak trafiłeś na DayZ Fragujemy, jaki jest Twój styl gry?  Po krótkim szukaniu znalazłem ten serwer,mój styl gry zależy od sytuacji czasami preferuje trochę przeczekać a niekiedy robię dojazd :P
4. Ile czasu około spędziłeś na serwerze? Z przerwą prawie rok ( w Czerwcu będzie rok) 
5. Ile średnio czasu możesz poświęcić na grę na serwerze w tygodniu? Dziennie min 2h więc tygodniowo 14+ 
6. Jeżeli byłeś w jakiejś innej grupie, dlaczego ją opuściłeś/ zostałeś wyrzucony? Przedtem miałem swoją 
7. Jeżeli masz jakiś znajomych w ELITE, kim są? Brak xD
8. Dlaczego chcesz dołączyć do ELITE? Szukam jakiejś miłej atmosfery i osoby które są ogarnięte i z którymi można sobie zrobić jakiś wypad ;)
9. Jeżeli już byłeś w ELITE, dlaczego Cie nie ma już w tej grupie? Nie byłem 

10. Zgadasz się na respektowanie regulaminu forum jak i gry? Tak
11. Zgadasz się na szacunek wobec grupy ELITE? Tak
12. Zgadasz się na łamanie zasad serwera?  Nie.

13. Czy posiadasz TS oraz działający mikrofon? Oczywiście 
14. Czy masz zamiar dokładać się do opłat? Jeśli jest to wymagane to jasne 
15. Opisz siebie w kilku zdaniach. Mam na imię Patryk,mam 17 lat,chodzę do LO Mundurówki :) Często wyjeżdżam na strzelnice,bo strzelanie to moje hobby,lubię sport i rywalizację ;p Nie lubię fałszywych ludzi. Co czuję jak do kogoś strzelam ? Hm.. Odrzut xD

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Rekrutacja OTWARTA, zapraszam do składania podań.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

1. Aktualny nickname w grze. Dyz!o,gerusek
2. Wiek 15 lat
3. Jak trafiłeś na DayZ Fragujemy, jaki jest Twój styl gry? poprzez machina Mój styl gry to sniper i strzelec
4. Ile czasu około spędziłeś na serwerze? 2 godziny. Max 4
5. Ile średnio czasu możesz poświęcić na grę na serwerze w tygodniu? z 3 godziny
6. Jeżeli byłeś w jakiejś innej grupie, dlaczego ją opuściłeś/ zostałeś wyrzucony? ...
7. Jeżeli masz jakiś znajomych w ELITE, kim są? ...
8. Dlaczego chcesz dołączyć do ELITE? znam was od dłuższego czasu obserwowałem wasze granie i jestescie dla mnie idealną grupa
9. Jeżeli już byłeś w ELITE, dlaczego Cie nie ma już w tej grupie? ...

10. Zgadasz się na respektowanie regulaminu forum jak i gry? akceptuje.
11. Zgadasz się na szacunek wobec grupy ELITE? Szacuneczek 100%
12. Zgadasz się na łamanie zasad serwera? nie zgadzam

13. Czy posiadasz TS oraz działający mikrofon? tak
14. Czy masz zamiar dokładać się do opłat? tak
15. Opisz siebie w kilku zdaniach. Jestem Gerard lubię grac w piłkę nożną i vapować

Edytowane przez gerusek
Opublikowano

1. Aktualny nickname w grze: iVoX
2. Wiek: 14 
3. Jak trafiłeś na DayZ Fragujemy, jaki jest Twój styl gry: Mój styl gry jest spokojny, a na DayZ już gram sporo czasu ::)
4. Ile czasu około spędziłeś na serwerze: Około 7-8 mieś.
5. Ile średnio czasu możesz poświęcić na grę na serwerze w tygodniu: Gram praktycznie codziennie po szkole (po wykonaniu swoich obowiązków domowych typu Praca domowa itp.
6. Jeżeli byłeś w jakiejś innej grupie, dlaczego ją opuściłeś/ zostałeś wyrzucony: Grałem w AK, ale zrobiłem przerwe, przemyślalem sytuacje i chciałem przeprosic grupe NZR, ale jej nie moge spotkac na serwerze.
7. Jeżeli masz jakiś znajomych w ELITE, kim są: Stare dobre zabijanie pod bazą AK XD.
8. Dlaczego chcesz dołączyć do ELITE: Szukam ogarniętej grupy ponieważ niektórzy z mojej są po prostu idiotami, którzy tylko drą morde.
9. Jeżeli już byłeś w ELITE, dlaczego Cie nie ma już w tej grupie: Nie byłem, ale bym chciał dołączyc.

10. Zgadasz się na respektowanie regulaminu forum jak i gry: Jasne.
11. Zgadasz się na szacunek wobec grupy ELITE: Tak, dlaczego nie ;).
12. Zgadasz się na łamanie zasad serwera: No kiedyś to niestety zrobiłem, ale ponieślismy surową karę. Dlatego już na to uważam.

13. Czy posiadasz TS oraz działający mikrofon: Posiadam TS, oraz bardzo dobry mikrofon :).
14. Czy masz zamiar dokładać się do opłat: Jeśli będę miał przy sobie pieniądze to jasne.
15. Opisz siebie w kilku zdaniach: Spokojny, myślący. Potrafie dostosować się do grupy, oraz jestem po prostu sobą.

Opublikowano

1. Aktualny nickname w grze Memobrody
2. Wiek 14 rocznikowo 15
3. Jak trafiłeś na DayZ Fragujemy, jaki jest Twój styl gry? Szukalem ze znajomymi polskiego Serwera DayZ, Styl gry hmm Cięzko powiedzieć albo bardziej taktyczny 
4. Ile czasu około spędziłeś na serwerze? 4 miesiace około 
5. Ile średnio czasu możesz poświęcić na grę na serwerze w tygodniu? Po szkole po 3/4 h potem lekcje i jakies tam delikatne zw i gram do 23
6. Jeżeli byłeś w jakiejś innej grupie, dlaczego ją opuściłeś/ zostałeś wyrzucony? tylko Moja NSG (uzillo wie o co chodzi)
7. Jeżeli masz jakiś znajomych w ELITE, kim są? Nie zbyt
8. Dlaczego chcesz dołączyć do ELITE? Szukam poządnego teamu ktora mnie nie ojebie
9. Jeżeli już byłeś w ELITE, dlaczego Cie nie ma już w tej grupie? brak.

10. Zgadasz się na respektowanie regulaminu forum jak i gry? Skoro gram to i akceptuje
11. Zgadasz się na szacunek wobec grupy ELITE? Ta
12. Zgadasz się na łamanie zasad serwera? Nie? XD

13. Czy posiadasz TS oraz działający mikrofon? Tak posiadam 
14. Czy masz zamiar dokładać się do opłat? Jak bedzie potrzeba to mogę
15. Opisz siebie w kilku zdaniach: Spokojny chłopak z mazur który lubi pograc w gry

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności