Właściciel GET Opublikowano 18 Grudnia 2016 Autor Właściciel Opublikowano 18 Grudnia 2016 Poprawione, dzięki. Lista zmian edytowana: http://fragujemy.com/topic/44493-fgcodmod-lista-zmian-na-serwerze/?p=238567
Robin Hood Opublikowano 18 Grudnia 2016 Fragowicz Opublikowano 18 Grudnia 2016 jak dla mnie stary cod 201 był o wiele lepszy, tutaj połowa rzeczy nie gra i szczerze wchodzić się nawet nie chce żeby grać..poziomy skaczą jak żaby w lesie co chwile, ludzi zabić się nie da, bez sensowne głosy, gram gram a tu nagle klasa mi znika i nie mogę jej dalej wybrać tylko trzeba z serwa wychodzić itp itp....do autu jak dla mnie. przykro
Właściciel GET Opublikowano 18 Grudnia 2016 Autor Właściciel Opublikowano 18 Grudnia 2016 Po to jest ten temat, aby zgłaszać wszystkie problemy. COD 201 nie był lepszy, ponieważ nie miał takiej dawki optymalizacji, jak jest teraz. Napisz konkretnie co jest do poprawy. Przypominam, że jest to OPEN-BETA, bo tego nie rozumiesz.
Adek Opublikowano 18 Grudnia 2016 Elitarny Fragowicz Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zdania są podzielone. Jednym podoba się nowy cod, innym stary. Ja przegrałem dość sporo na starym codzie i można powiedzieć, że nie byłego lepszego i nie będzie. Aktualny cod mi się nie podoba jak i kilku innym starym wyjadaczom. Gdyby tak przeprowadzić ankietę, to coś czuję, że gracze chcieli by starego coda. Oczywiście, nie ma co się od razu zniechęcać, to tylko kwestia przyzwyczajenia :)
Zasłużony Fragowicz pavi Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Grudnia 2016 Parę osób narzeka bo są przyzwyczajeni do czegoś innego. Nowy COD wygląda trochę inaczej,trzeba po prostu trochę czasu pograć i się przyzwyczaić. A jeśli macie jakieś zastrzeżenia to piszcie je właśnie tutaj...
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 18 Grudnia 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Grudnia 2016 Z allaha do usunięcia jest wiertarka, która jest kompletnie nie potrzebna - wystarczy samo ak47. I może warto było by dodać eliminator rozrzutu jako podstawowa umiejętność klasy.Zastanawiam się również czy przypadkiem gracze mający inne modele postaci mogą widzieć, że akurat jestem allahem i respie się na ich respie jako ct.
Robin Hood Opublikowano 18 Grudnia 2016 Fragowicz Opublikowano 18 Grudnia 2016 chyba tylko tutaj bo grając na serwerze na pomoc admina nie można liczyć....w tej sytuacji gdzie znikła mi klasa był admin (pavi) pytałem go o co chodzi to mi nawet nie raczył odpisać....co tu dużo mówić...wtedy też grał BART klasa allah chyba i nawet pociski go nie trafiały a w opisie klasy nic takiego nie ma...
Adek Opublikowano 18 Grudnia 2016 Elitarny Fragowicz Opublikowano 18 Grudnia 2016 Być może miał perk?
Robin Hood Opublikowano 18 Grudnia 2016 Fragowicz Opublikowano 18 Grudnia 2016 właśnie spr że nie miał żadnego perka i dopiero jak go pavi zabił z HE 1 raz to pózniej się dało normalnie ale wczesniej bez niczego odbijał pociski i to wszystkie
Właściciel GET Opublikowano 18 Grudnia 2016 Autor Właściciel Opublikowano 18 Grudnia 2016 Niech się bart w tej sprawie wypowie. Jeszcze raz dzisiaj przejrzę wszystkie perki i przetestuję kilka rzeczy. Zapewniam Cię, że z każdą aktualizacją do wersji RELASE serwer będzie coraz to lepszy.
bartus Opublikowano 18 Grudnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Grudnia 2016 hahaha pamiętam i to nie chodziło o to że tyle pocisków odbijałem bo klasa taka tylko miałem perk co daje 5 sek nieśmiertelności. pisałem o tym że nie niszczy się po 3 użyciach tylko 6 albo niszczy się jak 3 razy zginę sam nie wiem. wbiegałem w tłum włączałem perk i tyle strzelało do mnie 6 osób i nic
Właściciel GET Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Właściciel Opublikowano 19 Grudnia 2016 Obiecany UPDATE: http://fragujemy.com/topic/44493-fgcodmod-lista-zmian-na-serwerze/?p=238740
Mily Opublikowano 19 Grudnia 2016 Fragowicz Opublikowano 19 Grudnia 2016 -Perk elektromagnes nie działa -klasa Pancernik dalej odbija niezliczona liczbę pocisków a z opisu ma odbijać 1 i to pierwszy :D -perk vip elitarna morfina dalej 1/1 -moim zdaniem Sentry Gun ma mało DMG jak i mało życia to jest cood 400lv ja go rozwalilem 20 nabojami taki 200+ lvl wpada w niego jak z zyklego gracza :D
Właściciel GET Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Właściciel Opublikowano 19 Grudnia 2016 Elektomagnes działa, co potwierdzi Harmuś. Pancernik sprawdzę jeszcze raz. Elitarna Morfina ma 1/1 i co z tego? Czy ja gdziekolwiek napisałem, że będzie inaczej? Można podnieść HP Sentry o 250.
baksik Opublikowano 19 Grudnia 2016 Elitarny Fragowicz Opublikowano 19 Grudnia 2016 Coś jest nie tak mogę zabić swojego gracza w team tu dowód http://www111.zippyshare.com/v/FlB6r0UJ/file.html
sesioo Opublikowano 19 Grudnia 2016 Fragowicz Opublikowano 19 Grudnia 2016 Witajcie Server Spoko gram tutaj dużo ale dziś zauwazylem buga na 1 z perków a mianowicie M4 komandosa daje 20 dmg+ a zauwazylem grając teraz ze od kilku rund kto miał perk zabijał za hita nawet ludzi z vipem jak ja majac 220 hp i 250 kamizelki sprawdzie to :)
Adek Opublikowano 19 Grudnia 2016 Elitarny Fragowicz Opublikowano 19 Grudnia 2016 Proponuję zamknąć ten serwer do naprawy wszystkich bugów, gdyż nie można w spokoju pograć. Co trafię perk to mnie administracja wyrzuca, z powodem "zbugowany perk" No ku*** toć to jest beta przecież. Przed chwilą był crash, cofło mi 10 lvl.
Właściciel GET Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Właściciel Opublikowano 19 Grudnia 2016 Kolejna aktualizacja: http://fragujemy.com/topic/44493-fgcodmod-lista-zmian-na-serwerze/?p=238927 W przypadku M4 Komandosa, nie wiem dlaczego, ale nie zastosowałem łatki, którą wdrożyłem do wszystkich klas i perków z dodatkowymi zadawanymi obrażeniami. Dlatego M4 Komandosa zabijało od razu i co więcej, crashował serwer. Elektromagnes sprawdziłem działa. Pancernik odbija również tylko 1 pocisk, więc w czym problem?
sesioo Opublikowano 20 Grudnia 2016 Fragowicz Opublikowano 20 Grudnia 2016 Server jest tak zrobiony by cofał lvl wczoraj przed wyjściem do pracy miałem 211 lvl a teraz wchodze spr i cofło mi do 189 lvl pytanie brzmi czy to błąd czy server ma to w opcji Nesty Przepraszam po pracy nocnej zmianie byłem i nie zauważyłem ;) pozdr
Właściciel GET Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Właściciel Opublikowano 20 Grudnia 2016 A może łaskawie przeczytasz UPDATE: http://fragujemy.com/topic/44493-fgcodmod-lista-zmian-na-serwerze/?p=238927 ???
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.