Skocz do zawartości

[ARCHIWUM] COD MOD wersja BETA - dyskusja

GET

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

COD MOD wersja BETA - dyskusja

W dniu dzisiejszym, tj. 16.12.2016 wystartował serwer COD MOD 401 LVL w wersji BETA!

Powierzchowne zmiany zostały opisane tutaj:http://fragujemy.com/topic/44315-start-nowego-cod-mod-401/

---

Chcielibyśmy, abyście drodzy gracze, przetestowali nie tylko klasy,

ale także wszystkie nowe systemy napisane całkowicie od nowa dla potrzeb serwera.

Jeśli zauważyliście jakikolwiek błąd / problem, niezwłocznie prosimy o informacje : )

Mile widziane są również sugestie.

---

[ UWAGA ! ]

1. Większość perków nie działa, ponieważ nie została jeszcze w pełni dopracowana!

Łącznie 56 perków będzie maksymalnie jutro.

2. Żaden perk nie posiada systemu blokad.

Musimy go dopracować!

3. Wersja OPEN-BETA będzie dostępna do końca tego miesiąca. 

Oznacza to, że przez 2 tygodnie może zajść sporo zmian bądź też poprawek do serwera COD MOD!

i najważniejsza informacja...

4. Co prawda sklep jest włączony, to jednak żadna usługa premium ( za wyjątkiem V.I.P'a ) nie jest jeszcze aktywna! 

Cały sklep z klasami premium zostanie doprecyzowany dziś wieczorem.

Osoby, które zakupiły klasę premium na poprzednim serwerze, 

otrzymają z automatu przypisaną nową klasę.

Każdy klient do końca miesiąca będzie mógł za darmo zmienić klasę premium na taką, jaką uważa za stosowną!

Pozdrawiamy,

FGteam

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

server dobry ale nie dopracowany wiadomo to potrwa :d

Klasa premium seal nie dopracowana 1/5 odbicie pocisku nie idze go prawie zabic:d odbija praktycznie 1/1

Opublikowano

Serwer bardzo fajny ;) z czasem jak się wszystko dopracuje mam nadzieję ze bd 32 osoby  /24h/365 dni w roku :)

• Właściciel
Opublikowano

server dobry ale nie dopracowany wiadomo to potrwa :D

Klasa premium seal nie dopracowana 1/5 odbicie pocisku nie idze go prawie zabic:d odbija praktycznie 1/1

Serwer jest dopracowany pod wieloma względami.

Ale mogą zdarzyć się bugi / błędy / problemy, których nie zauważyliśmy. Dlatego do końca miesiąca będzie miał status OPEN-BETA.

Bug ten został poprawiony, za co dziękujemy.

Opublikowano

Według mnie perk stalker jest zbyt mocno przesadzony, proponuję do kasacji :P

Opublikowano

Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale nic nie mogę wybrać/kupić pod klawiszem "6". Pisać mogę, więc na pewno nie jest to zepsuty klawisz

//edit

Proszę połączyć te 2 posty.

//edit2

Już wszystko ok.

Opublikowano

Witam Klasa pancernik w opisie ma odbija pierwszy pocisk a w rzeczywistości tak nie jest odbija milion pocisków :D zrobiliśmy test i na bezlik amoo 25 sec waliłem i nic :D pozdrawiam 

Opublikowano

Ilość zdobywanego expa jest zdecydowanie za duża, jakoś około dwóch fragów i już jest nowy poziom. Raptem po dwóch dniach A.C.A.B osiągnął maksymalny poziom.

Jest coś takiego jak rzadkość występowanie poszczególnych perków? Jeśli tak to jestem za jej zmniejszeniem, w  pewnym momencie gry występuje po 2-4 osób z takimi samymi perkami, np. Stalker. Do tego dużo jest perków pozwalających pokonać barierę poziomu (a przynajmniej odniosłem takie wrażenie), a mniej takich zwyczajnych, np. +69 do zdrowia.

Perk Kapitański Granat nie daje granatu.

Można dodać notke o perku, czy jest klasowy czy nie.

Na koniec proszę o dodanie klasy premium, jaką by był Predator - niewidzialność, podwójny skok, tylko nóż (1/1 z PPM), radar i wbudowane cichobiegi.

• Właściciel
Opublikowano

AD 1. Ilość EXP'a będziemy weryfikować. Rzeczywiście cos tu nie gra.

AD 2. Nie ma tutaj czegoś takiego jak rzadkość perków. Odbywa się to losowo. 

AD 3. Nie, jest komplet klas premium.

Opublikowano

- Brakuje mi w sklepie"Amfy" - zmniejszenie grawitacji.

- Jeśli mamy perk "Stalker" to możemy kupić hp w /Sklep. Powinno to być zablokowane

- Jeśli zmienimy klasę na inną nie znikają nam bronie.

- Jeśli osoba mając perk "Stalker" wymieni sie z drugą osobą z innym perkiem to "Stalker" nie traci mocy i wówczas możemy posiadać 2 perki.

Troszkę chaotycznie napisane, lecz piszę z telefonu.

• Właściciel
Opublikowano

AD 1. Amfy nie będzie. 

AD 2. Mam rozwiązanie w kwestii Stalkera bardzo proste, które nie pozwoli graczom mieć więcej niż 1 HP.

AD 3. Tak, wiemy i będziemy ten system przebudowywać.

AD 4. Ok, sprawdzę to też.

Opublikowano

Dlaczego amfy nie będzie? Na starym codzie była i praktycznie w każdej rundzie używałem.

• Właściciel
Opublikowano

Dlatego, że stanowi to zbyt dużą przewagę. Druga kwestia, jak raczyłeś przeczytać: jest nowy sklep i nowe zapotrzebowania. 

Opublikowano

Oczywiście może być to drogie w sklepie z 50F.

Przypomniało mi się, że perk, nie pamiętam dokładnie nazwy ale wiem że dawał nam scouta i bodajże 1/2 na zabicie. Ten perk nie działa gdyż nie dodaje nam broni.

Opublikowano

Perk elitarna morfina 1/1 należy dopracować. Dziś miała miejsce sytuacja gdzie gracz mając ten perk respił się z kilkanaście razy, a gracze nabijali na nim fragi.

• Właściciel
Opublikowano

Oto lista zmian: http://fragujemy.com/topic/44493-fgcodmod-lista-zmian-na-serwerze/?p=238567

Dzisiaj zostanie naprawione:

• Naprawa perków V.I.P, aby były dostępne tylko dla V.I.P.
  • Naprawa zmiany klasy, co za tym idzie nie będzie już bugu.
  • Niektóre pluginy, tj. RoundSound zostaną wyłączone podczas NUKE.
  • Wszystkie perki zostaną jeszcze raz dokładniej przejrzane, aby uniknąć błędów ( szczególnie, jeśli mamy perk, który można użyć X razy ).
  • Dodam kolejne perki ( maks będzie 56 ).

Jak widać małymi krokami poprawiamy pewne rzeczy : ) Więc aktualizacja dziś późnym wieczorem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności