smoki Opublikowano 9 Grudnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Grudnia 2016 Imię: Dawid Wiek: 18 Od kiedy u nas grasz: 2 lataGram na serwerze: Mta Dayz i cs go Za co cenisz naszą sieć: Cenię waszą sieć za miła atmosferę i bardzo miłą administracja , która zawsze jest w stanie pomóc graczom w potrzebie.Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Gram sporo czasu na serwerach większość graczy mnie zna jestem lubiany przez graczy . Byłem również adminem na TS, choć musiałem zrezygnować z przyczyn prywatnych , ale polecam tego TS bardzo miła ekipa. Inne informacje o sobie: Mam na imię Dawid , mieszkam w okolicach Wrocławia. Interesuję się sportem i elektryką , stąd też wybrałem się do technikum na zawód elektryka i bardzo jestem zadowolony z tego wyboru . 2
Szyderca Opublikowano 10 Grudnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Grudnia 2016 Twój wniosek o Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!
Szyderca Opublikowano 28 Grudnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Grudnia 2016 Twój wniosek o Stałego Bywalca został rozpatrzony pozytywnie. Od teraz będziesz posiadał rangę Stały Bywalec. Daje ona więcej przywilejów niż standardowa ranga użytkownika. Nie zawiedź nas!
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi