Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na:  -

Twój nick podczas gry: `FeNoMeN ! ~
Nick osoby posądzanej: -
Dlaczego składasz skargę: Ponieważ Wiele osób narzeka na serwer i osoby odchodzą od niego.
Opis sytuacji: Witam Szanowna Administracjo!  OD pewnego czasu gram tu na waszej serwerowni, lecz Gnębi mnie pytanie- GDZIE SĄ ADMINI?!  Wczoraj przez 2godziny gracz o nazwie "Mikro Mirek" biegał sobie na speed hacku itp. itd. Przez te 2 godziny nie było żadnego admina. Następnie po jakimś czasie znowu na serwerze był "SYF" I masa cziterów, którzy nie dostawali bana. To znak, że na serwerowni jest znikoma ilość Adminów.  Praktycznie CIĄGLE na serwerze ktoś używa wspomagaczy, a gracze wychodzą z siebie i siedzą na spectate (Myślę, że nie chcecie tego) Niesamowicie zdziwił mnie fakt, iż osoby składają Podania, a wy je odrzucacie (Myślę że zdajecie sobie sprawę, ilu jest Adminów) Wybaczcie, że wtrącam się W taką sprawę, lecz Admini na prawdę są bardzo potrzebni. Ostatnio składał Podanie Core^, który jest baaardzo ogarniętym graczem i na pewno by pomógł, ponieważ jest często aktywny, lecz je odrzuciliście. Więc zwracam się z OGROMNĄ prośbą (Dla dobra nie tylko serwera, ale też by gracze cieszyli się na serwerze grą, a nie zjadali sobie nerwy) Abyście Zwrócili troszkę większą Uwagę na ten serwer, wchodzili na niego i właśnie oto banowali tych cziterów. Daję sobie rękę uciąć, że zaraz przyjdzie tu kilka osób z 4FUN'a i potwierdzi me słowa.

Pozdrawiam.

`FeNoMeN ! ~

PS. Każde tu zdanie wypowiedziane nie miało na celu obrażania Was, czy też jakiegoś napominania, jest to po prostu prośba.
Dowód: -
Uwagi: -

Opublikowano

Jest hax to go zgłoś w odpowiednim dziale, rekrutacja na adminów też jest otwarta. Zamiast płakać sami też możecie coś zrobić.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności