Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick podczas gry: Foresto
Nick admina podczas gry: brak
Powód bana: brak bana jak sprawdzam .. jest napisane twoje ip nie znajduje sie na liscie banow
Opis sytuacji:  na stem nigdy nie gralem na tym serwerze .. i nie moge sie nawet zalogowac na mape..jestem nowy na serwerze..nowe konto
Wydruk z konsoli

Opublikowano

IP / SID, jaka jest informacja w konsoli przy próbie połączenia z serwerem ?

Opublikowano

podaj swoje ip

Opublikowano

Zrób reinstall steam'a / cs i powiedz czy dalej problem występuje, wykombinujemy coś. 

teraz np dziala normalnie ale obawiam sie ze jak wroce popolundiu to znowu bedzie jakis problem., nie mam pojecia czy to u was na serwerze czy u mnie w kompie ale resetowalem modem ..przeinstalowalem steam itd... na razie cos to niby dalo ale zobaczymy pozniej

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Reinstall CS'a nic nie pomoże. Mam ten sam problem i nie wiem jak go rozwiązać. Czasami przez ponad 10 minut nie mogę połączyć się z serwerem. Może ktoś ma jakieś inne pomysły niż reinstalacja czy łączenie się przez inny serwer?

Opublikowano

Sprawdz prosze polaczenie z internetem, Ja mialem tak kiedy czesto zwieszal sie np chwilowo net, lacze i potem wgl na serwer nie moglem wbic, tak jak Ty Berso. Prawdo podobnie to problem z laczem czasami chwila zwiechy internetu tak wplywala wlasnie na to. Gdy ogarnalem internet juz takiego problemu nie mam

• Właściciel
Opublikowano

Jestem w trakcie rozmowy z Pukawka na ten temat. Prawdopodobnie jest to związane z ochroną anty-ddos serwowaną przez eTOP w nieco lepszej formie niż miało to miejsce przed marcem. 

Opublikowano

i to jest panowie najlepsze rano przed praca .. o 4 rano moglem grac na serwerze wszystko zajebiscie chulało. .. a teraz wracam i ten komunikat wiesniacki ludzie wezcie cos z tym zrobcie.. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Przeczytaj wypowiedź Nestyego jeszcze raz i dopiero napisz swoją. ;) 

Opublikowano

przeczytalem:D ale z tej wypowiedzi nic nie wynika., poza tym ze jest prowadzony jakis dialog z dostawcami serwerow., tzn mam na mysli czy ten problem bedzie wyeliminowany i bedziemy mogli sobie grac w spokoju:) 

• Właściciel
Opublikowano

Jak to nic nie wynika? Wynika jasno i konkretnie: jak jest atak ddos to niektórzy gracze mogą mieć problem z połączeniem. Natomiast skala tego jest tak duża, że jesteśmy w kontakcie z hostingiem, który z kolei skontaktuje się z serwerownią eTOP w tej sprawie. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

rozumie :) mam tylko nadzieje ze to nie jest temat z kategorii z archiwum X..:) ze to gdzies tam utknie.. bo z tego co mozna wyczytac to troche ludzi ma to samo..a to jest jeden z nielicznych serwerow na ktorych gram.. wiec jak nie dziala to wcale nie gram:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności