Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 28 Maja 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Maja 2016 Kilka słów prawdy o naszym właścicielu, będą dla niego bardzo niewygodne i może je usunąć, ale na zawsze pozostaną już w jego chorej głowie. @Nesty wszystkiego najlepszego z okazji urodzin... bla bla bla bla... jebać to pierd****ie. Dzięki Ci człowieku ze jesteś tu z nami i poświęcasz swój czas i nerwy żeby nas znosić i nasze humory, ostatnio w szczególności moje :D Wkładałeś i wkładasz w ten projekt serducho i ja w imieniu wszystkich użytkowników bardzo Ci za to dziękuję. Jesteś tak troszkę jak nasza serwerowa Mama :D, a my jak takie niesforne dzieci. Wiesz jak to jest, czasami się popsioczy troszkę pod nosem na Mamę, czasami troszkę nawet głośniej, ale Ona jest tylko jedna i nikt nigdy chyba nie dałby jej skrzywdzić. Tak samo Ty czasami pokrzyczysz na nas, pogrozisz palcem, albo dasz i klapsa, ale wszyscy wiemy że masz miękka dupę i bardzo nas kochasz :D Pamiętaj, ten projekt to Twoje dziecko i nigdy go nie porzucaj. Bo nawet jak go zostawisz, to zawsze będziesz za nim tęsknił i kiedyś nadszedłby ten dzień kiedy tęsknota i żal byłby większy niż stan złości do jakiego Cię doprowadzamy. ps. Spieprzaj dziś już od nas i leć się bawić i świętować swoje urodzinki, obiecujemy że do poniedziałku, pod opieką Niani ( @x_warrior ) będziemy grzeczni :*. Ja dziś też lecę do brata na grill'a i napiję się za Twoje zdrowie, wszystkim innym też polecam taki toast. Pozdrawiam Dariusz Prusik Kolega z sieci Fragujemy.com 18
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 28 Maja 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Maja 2016 Również życzę wszystkiego najlepszego :P Mniej nerwów a więcej uśmiechu ;* 1
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 28 Maja 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Maja 2016 Wszystkiego najlepszego :D 2
Zasłużony Fragowicz psiaq* Opublikowano 28 Maja 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Maja 2016 Wszystkiego najlepszego Szefie! Do opijania zdrowia, odmaszerować! 1
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 28 Maja 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Maja 2016 (edytowane) Dostałeś ode mnie życzenia, kochany mój, aczkolwiek pamiętaj: nie jesteś sam. ;) I mimo humorów: kocham Cię i S. też (Ciebie w sensie, ha!). :* Edytowane 28 Maja 2016 przez enQ 1
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 28 Maja 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Maja 2016 Najlepszego :) Życzę Tobie (no może bardziej sobie) żeby Atletico dzisiaj wygrało :D 1
iku. Opublikowano 28 Maja 2016 Zawieszony Opublikowano 28 Maja 2016 Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin ;) 1
Zasłużony Fragowicz None Opublikowano 28 Maja 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Maja 2016 Najlepszego :) 2
czcinka10 Opublikowano 28 Maja 2016 Fragowicz Opublikowano 28 Maja 2016 Wszystkiego najlepszego Nesty! 4
Zasłużony Fragowicz R@MBO! Opublikowano 28 Maja 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Maja 2016 Wszystkiego najlepszego, więcej uśmiechu, zadowolenia a mniej nerwów. :) :) Życzę Tobie (no może bardziej sobie) żeby Atletico dzisiaj wygrało :D No chyba za mocno Ci te słoneczko przygrzało. :D :D :D Hala Madryt ! ;* 1
Szyderca Opublikowano 28 Maja 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Maja 2016 Ja również zamierzam dzisiaj pogrilować i wychylić kilka głębszych za Twoje zdrowie. Najlepszego. 2
jaca Opublikowano 28 Maja 2016 Elitarny Fragowicz Opublikowano 28 Maja 2016 Ja też dzisiaj wypiję za Twoje zdrowie.Wszystkiego najlepszego Nesty. 2
Zasłużony Fragowicz The Next Best Opublikowano 28 Maja 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Maja 2016 Życzenia z północy dotarły właśnie teraz !!! Wszystkiego co najlepsze, zdrowia bo bez niego nijak w życiu, no i tony zielonych papierów. Jack Daniels czeka!!!, miłej zabawy!!!!!!!!!! Pozdrawiam :) 1
Arni Opublikowano 28 Maja 2016 Elitarny Fragowicz Opublikowano 28 Maja 2016 Najlepszego i najserdeczniejsza 100 dla ciebie i obyś nie zwariował z nami. Utrzymuj te serwery bo zajebiste i miło się gra na nich. :D :D :D :D 1
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 28 Maja 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Maja 2016 Zdrowia i wszystko co sobie życzysz. Pozdrawiam 1
tAL' Opublikowano 28 Maja 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Maja 2016 Wszystkiego dobrego szefie :) 1
Morex Opublikowano 28 Maja 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Maja 2016 Mój tata ma dziś urodziny :D To za Twoje zdrowie też się dziś napije :P Najlepszego! :) 1
Legendarny Fragowicz Bersiak! Opublikowano 28 Maja 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Maja 2016 Kolejna okazja żeby się napić. :D Nie będę za dużo się rozpisywał.. Mam głęboką nadzieję, że kiedyś trafi się coś wypić. 8) Wszystkiego Najlepszego! 1
Administrator Główny gtx Opublikowano 28 Maja 2016 Administrator Główny Opublikowano 28 Maja 2016 Wszystkiego najlepszego ;-) 1
Rekomendowane odpowiedzi