PANORAMIXX Opublikowano 4 Maja 2016 Elitarny Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2016 Witam. Jako, że jedno z moich kont zostało kiedyś zablokowane, a ja nie mogę odblokować jego od ponad roku wczoraj wieczorem doznałem olśnienia i doszedłem do momentu, gdy potrzebny jest specjalny kod, który odblokowywuje konto. Mam go, lecz chcę zapytać: gdzie go wpisać? :P
Vesp3r Opublikowano 4 Maja 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2016 Chodzi Ci o mobilny token ? Jeżeli tak to go wpisujesz przy logowaniu.
PANORAMIXX Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2016 To nie mobilny token.
Dejman. =D Opublikowano 4 Maja 2016 Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2016 Telefon, aplikacja steam, steam guard, usuń token uwierzytelniający. o to chodzi ?
Właściciel GET Opublikowano 30 Maja 2016 Właściciel Opublikowano 30 Maja 2016 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Pozostałe → Zapytaj do Gry → Wszystko o steam
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 8 Czerwca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Czerwca 2016 Brak zainteresowania, zamykam.
Krystek Opublikowano 11 Listopada 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 11 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi