Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Cache, który jest w grupie podstawowych map turniejowych Counter-Strike: Global Offensive, został zaktualizowany. Odświeżona wersja lokalizacji była zapowiedziana już jakiś czas temu. W nocy trafiła do Warsztatu Steam. Wraz z aktualizacją poprawiony został przede wszystkim wygląd tekstur. Różnicę powinni zauważyć gracze, którzy są daltonistami. FMPONE skupił się bowiem na poprawie kolorów na Cache’u. Wprowadzone zostały także nowe kratki w wejściach do szybów wentylacyjnych. Ponadto, wyeliminowano miejsca, w których mogła utknąć bomba oraz inne błędy mapy. Pełną listę poprawek, które wprowadził FMPONE znajdziecie tutaj. Źródło: http://cybersport.pl A wy co sądzicie o nowej wersji? 1
Właściciel GET Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Filmik wprowadza w błąd.
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Dlaczego tak sądzisz? :P
Właściciel GET Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Daj filmik z nowego cache.
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zamotałem się XD Myślałem, że to filmik do nowego cache :(
Vesp3r Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Według mnie to mogli by zostawić taki jakim był.
Rekomendowane odpowiedzi