Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

siema, mam zamiar wrzucania gameplay z serwera ZM na yt , z opisem serwera strony itp ,takie lekko promujace mysle ze pare osob poluka, co wy na to? jak cos wrzuce dam tu linki

Edytowane przez Krol ulicy /ten z mikro
  • Właściciel
Opublikowano
Opublikowano

Śmiało wrzucaj. Dyskutowalismy juz o takim pomyśle tj. gameplay w temacie z filmikiem promujacym ZM.

Opublikowano

Jestem jak najbardziej za, pamiętaj o dobrej nucie

Opublikowano

1 isa jeszcze 3 czesci. w jakosci hd da sie ogladac dobrze ponizej kuleje csik

ps zero muzy wstepu itp odrazu ogien xd nei mam czasu narazie sie bawic w montowanie sama konwersja trwa 3h nie mowie juz o upload na yt xd. jak bd mial czas i bd to ogladac przynajmniej 100osob wtedy moge na powaznei zaczac robic z intrem itp

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Może Ci to wyjść, ale jak się za coś zabierasz i mają to być gameplaye, to chociaż proszę Cię, żebyś się przyłożył, bo to Ty reprezentujesz nie tylko siebie, ale także serwer. Jeśli chcesz dać mocy - to dawaj! Może Ci to dłużej zająć, no ale efekt będzie też proporcjonalny do tego ile w to włożyłeś. 

Opublikowano

Skomentuje ten film jak i pomysł:

Co do pomysłu, tu potrzebna jest dobra realizacja, poświęcenie czasu i chęci, a mam nadzieję tego Tobie nie zabraknie.

Druga zaś sprawa, zainwestowanie w sprzęt:
- Mała rozdzielczość
- 30 max fps przy nagrywaniu... Ciężko się to ogląda..
- Wszystko w ciągu...
- Żadnych dodatkowych efektów
+ 720p ale to mało w tym przypadku zmienia

Popracuj najpierw nad filmem, zainwestuj w trochę lepszy sprzęt, a na pewno zyskasz na tym. Bo filmik z frapsa czy czegoś tam czym nagrywasz i przerobienie na mp4 +HD to nie jest żadne hallo w tych czasach. Taka moja opinia.

Pozdrawiam -,- :D

Opublikowano

No i wyłącz net_graph, mam nadzieję, że uzywasz Mirillis Action! a nie syfiastego frapsa :p

Opublikowano

Dla mnie to za dużo chaosu w tym nagraniu jest a może niech gracze podeślą demko i minutę ich najlepszego fragowania i z tego może coś zrób.

Opublikowano

Łorior ma rację te net_grapth 3 off w ogóle z taką ilością fps to siara :D Lepiej by było po sklejać jakieś fajne  akcje dobrą muze dać i by było hit , a tu jak arni mówi chaos i klikanie z osoby na osobę , ale liczą się chęci małymi krokami do przodu i z czasem zrobisz fajny filmik :) pozdro

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Łorior hah leżę i sikam :D

A co do tematu pomysł dobry tylko musisz to dopracować tak jak chłopaki Ci to radza, a na pewno będzie petarda!!!!

Trzymam kciuki

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

po latach walki , wiekach w piwnicy oto nadchodzi troszke lepsza wersYja :) z demka wtedy nie tnie mi , niebawem zrobie sklejke z cut scenek :) jak sie zrenderuje dam linka

edit

Edytowane przez Krol ulicy /ten z mikro
link
  • Ustrzel fraga! (+) 2
  • 2 lata później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności