Krol ulicy /ten z mikro Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Fragowicz Opublikowano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) siema, mam zamiar wrzucania gameplay z serwera ZM na yt , z opisem serwera strony itp ,takie lekko promujace mysle ze pare osob poluka, co wy na to? jak cos wrzuce dam tu linki Edytowane 17 Kwietnia 2016 przez Krol ulicy /ten z mikro
Właściciel GET Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Serwery CS 1.6 - Fragujemy.com → [CS 1.6] 2# ZOMBIE INFECTION at Fragujemy.com → [ZI] Propozycje i uwagi do Serwery CS 1.6 - Fragujemy.com → [CS 1.6] 2# ZOMBIE INFECTION at Fragujemy.com → [ZI] Offtopic serwera
Szyderca Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Śmiało wrzucaj. Dyskutowalismy juz o takim pomyśle tj. gameplay w temacie z filmikiem promujacym ZM.
Krol ulicy /ten z mikro Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 17 Kwietnia 2016 juz mam 4 filmiki krotkie xd convertuje do mp4 i wrzuce narazie bez zadnych intr obrobki itp bo nie mam czasu zobacze czy wgl ktos to bd chial ogladac wtedy juz profesjonalnie obrobie all
Arni Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Elitarny Fragowicz Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Oglądałem YouTube i znalazłem to https://www.youtube.com/watch?v=folsB0YyM-s
Krol ulicy /ten z mikro Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 17 Kwietnia 2016 tak .ale ja bd robil gameplay pelnej mapy z postaci ducha i tam gdzie akcja tam bd bo z wlasnej osoby nieraz dlugo czekac na zombi kto bd 1min filmu ogladal jak celujesz w drzwi xd
FaaR Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Jestem jak najbardziej za, pamiętaj o dobrej nucie
Krol ulicy /ten z mikro Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 17 Kwietnia 2016 1 isa jeszcze 3 czesci. w jakosci hd da sie ogladac dobrze ponizej kuleje csik ps zero muzy wstepu itp odrazu ogien xd nei mam czasu narazie sie bawic w montowanie sama konwersja trwa 3h nie mowie juz o upload na yt xd. jak bd mial czas i bd to ogladac przynajmniej 100osob wtedy moge na powaznei zaczac robic z intrem itp
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Może Ci to wyjść, ale jak się za coś zabierasz i mają to być gameplaye, to chociaż proszę Cię, żebyś się przyłożył, bo to Ty reprezentujesz nie tylko siebie, ale także serwer. Jeśli chcesz dać mocy - to dawaj! Może Ci to dłużej zająć, no ale efekt będzie też proporcjonalny do tego ile w to włożyłeś.
Minka Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Elitarny Fragowicz Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Skomentuje ten film jak i pomysł:Co do pomysłu, tu potrzebna jest dobra realizacja, poświęcenie czasu i chęci, a mam nadzieję tego Tobie nie zabraknie.Druga zaś sprawa, zainwestowanie w sprzęt:- Mała rozdzielczość- 30 max fps przy nagrywaniu... Ciężko się to ogląda..- Wszystko w ciągu...- Żadnych dodatkowych efektów+ 720p ale to mało w tym przypadku zmieniaPopracuj najpierw nad filmem, zainwestuj w trochę lepszy sprzęt, a na pewno zyskasz na tym. Bo filmik z frapsa czy czegoś tam czym nagrywasz i przerobienie na mp4 +HD to nie jest żadne hallo w tych czasach. Taka moja opinia.Pozdrawiam -,- :D
Szyderca Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Kwietnia 2016 No i wyłącz net_graph, mam nadzieję, że uzywasz Mirillis Action! a nie syfiastego frapsa :p
Arni Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Elitarny Fragowicz Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Dla mnie to za dużo chaosu w tym nagraniu jest a może niech gracze podeślą demko i minutę ich najlepszego fragowania i z tego może coś zrób.
FaaR Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Łorior ma rację te net_grapth 3 off w ogóle z taką ilością fps to siara :D Lepiej by było po sklejać jakieś fajne akcje dobrą muze dać i by było hit , a tu jak arni mówi chaos i klikanie z osoby na osobę , ale liczą się chęci małymi krokami do przodu i z czasem zrobisz fajny filmik :) pozdro 2
Warsaw Fans Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Łorior hah leżę i sikam :D A co do tematu pomysł dobry tylko musisz to dopracować tak jak chłopaki Ci to radza, a na pewno będzie petarda!!!! Trzymam kciuki
Krol ulicy /ten z mikro Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) po latach walki , wiekach w piwnicy oto nadchodzi troszke lepsza wersYja z demka wtedy nie tnie mi , niebawem zrobie sklejke z cut scenek jak sie zrenderuje dam linka edit Edytowane 31 Stycznia 2017 przez Krol ulicy /ten z mikro link 2
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 8 Lutego 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi