Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@KliXer przyjęty

REKRUTACJA ZAMKNIĘTA

Pisanie podań = natychmiastowe odrzucenie

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Nick: DroZdowskY

TS3 ze sprawnym mikrofonem: TAK

Strzelec: 9/10

Dokładanie się do opłat: TAK

Coś o sobie:  Witam wszystkich graczy z gangu TDP. Chciałbym dołączyć do was. Posiadam wszystkie wymagania, chciałbym dołączyć do was z powodu tego, iż bardzo was lubię i szukam nowych rzeczy na serwerze Fragujemy. Mam nadzieję, że się dostane i będziemy grać wspólnie. Pozdrawiam gracza Czcinka10 od was, który jest miłym człowiekiem, i zaprosił mnie do pisania właśnie oto tego podania :). Mam nadzieję że podanie wyjdzie na Tak :) Z góry dziękuje.

Opublikowano

Nie kłam, że napisałeś to podanie, bo Czcinka jest miły. Chcesz po prostu grać z najlepszym głosem na tym serwie i delektować się moim pięknym śpiewaniem.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Lumcia, a jak by inaczej ;D. Ty to jesteś koksu xd

Już mu  tak  nie liż dupy.

• Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano

Już mu  tak  nie liż dupy.

Nie liże mu dupy, jakbyś chciał zauważyć, to jest napisane jako sarkazm :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@Drozdowskyy, raczej nic z tego, sami jeszcze nie ogarniamy młynu na tsie, potrzebujemy czasu ;p

Pozdrawiam

ZAKREŚLAM

REKRUTACJA ZAMKNIĘTA

Pisanie podań = natychmiastowe odrzucenie

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Rekrutacja ponownie otwarta, zachęcam do pisania podań :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Nick: Gust
TS3 ze sprawnym mikrofonem*: tak/ ostatnimi czasy szwankuje mikro czasami działa, czasami nie ale to jest do załatwienia :)
Strzelec 4/5 głównie dobrze mi idzie jeśli chodzi o strzelanie się na przyklejonym aucie.
Dokładanie się do opłat: tak
Coś o sobie: Jestem zagorzałym fanem dayz, ale mta dayz jest dla mnie lepsze. Lubie akcje, strzelaniny pościgi, tu mam coś dać od siebie ale chciałbym też od was, aby mógłbym być w aktywnym gangu, który lubi się strzelać. Myślę, że mogę wnieść coś ciekawego do gangu z moim pojebanym humorkiem, ale też potrafię się skupić i czynić cuda z m4 :D. Jeśli uda mi się dostać to powiem tak nie zawiedziecie się, aczkolwiek jestem gotowy na jakiekolwiek testy i próby :P. Tak na koniec w mta gram około 3 lat :)
[Podania będą sprawdzane pod jeszcze jednym, ważnym czynnikiem]
Znam doskonale mapę, wy też pewnie znacie respy ale ja też już poznałem całkiem dużo na serwerze, szybko się uczę przyzwyczajam się do nowego serwera a ten wydaję się dosyć fajny :). Umiem także jeździć autem w miarę, ale nie jest to moja najlepsza strona lepiej czuję się upuszczając krew wrogom.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@KoloMenek przyjęty
@Gust zapraszam na rozmowę na ts3 fragujemy na dniach

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Ależ ja wszystko wyjaśniłem gadałem z gratkiem, o serwerze na który nie istnieje już od ponad półroku. Kiedy ten napisał, że umiał bugować to ja odpisałem, że także udało mi się okraść jeden gang z ich własnej głupoty mieli otwartą baze praktycznie 24h, a mieli jakiś zwalony system bazy, jeśli wszedłeś do auta,  jeśli zdążyłeś przez  3 sek za nim zginiesz to cie nie zabijało byłeś niezniszczalny w aucie, i tak sobie wspominaliśmy, gdy typo mi pisze, że idzie na mnie skarga za co nie rozumiem, za to, że okradłem 1 gang rok temu na innym serwerze, więc nie rozumiem go.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie będę go osądzał. Jeśli nie będzie sprawiał problemów i na dniach nie zostanie nic wyciągnięte zostaniesz przyjęty.

Mam tylko nadzieje że nie będą do nas trafiac oszusci bo ja nie zamierzam tego wspierać

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Nick:VaDiM
TS3 ze sprawnym mikrofonem*:Tak
Kierowca/Strzelec i swoje umiejętności* 1/5: Kierowca 4 Strzelec 4
Dokładanie się do opłat: tak
Coś o sobie:Mam na imię Szymon, mam 15 lat gram w mta dayz od 3 lat
* - ważny element

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@vadim - przyjęty, jeśli dalej jesteś zainteresowany

@czcinka10 - nie śmieszne a btw to jesteś w teamie

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Nick:Becze[R]
TS3 ze sprawnym mikrofonem*:Mikrofon będę miał do najbliższego czwartku :)
Kierowca/Strzelec i swoje umiejętności* 1/5:Kierowca 4/5 Strzelec 4/5
Dokładanie się do opłat: tak/nie:Raczej tak :)
Coś o sobie:Mam na imię Kuba.Swoją przygodę z MTA DayZ zacząłem 3 lata temu.Ogólnie jestem pozytywnym kolesiem,ale często "wybucham" jak ktoś mnie wkurzy.
* - ważny element

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności