Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Witam. Chciałbym ogłosić iż poszukujemy kilku osób do grupy.

Przyjmujemy na okres próbny, który trwa w zależności od danej osoby (wszystko będzie przedyskutowane) i nie zrobimy wyjątków.

Rozważać będziemy przyjęcie osób które napiszą podanie tutaj, na forum. Więc proszę nie spamować mi na PW, ani na Steamie.

⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢

Rekrutacja: OTWARTA

⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢⇢

Wzór podania [Zaktualizowane v2 26.04.16]:

Nick (jeżeli grasz pod kilkoma, lub często zmieniasz - napisz):

Staż na serwerze:

TS3 ze sprawnym mikrofonem*:

Kierowca/Strzelec i swoje umiejętności* 1/5

Dokładanie się do opłat: tak/nie

Coś o sobie:

Dokładam konieczną weryfikację na TS

Od teraz okres próbny wynosi minimum. 2 tygodnie. (Właściwie to nigdy nie był krótszy, to tak tylko dla jasności)

Osoba przyjęta musi spełnić próg aktywności, w innym wypadku okres próbny będzie się dłużył,

lub osoba zostanie wydalona.

Gwarantujemy:

⇨ Miłą atmosferę

⇨ Wspólnie spędzone godziny przy grze

⇨ Baza

⇨ Występowanie w 25fpsach na YT :D

Czynniki gwarantujące natychmiastowe odrzucenie:

⇨ Przeklejanie podań

⇨ Podawanie nieprawdziwych informacji

⇨ Próba oszustwa

⇨ Nadmierny spam

⇨ Braki w podaniu

⇨ Obraźliwy stosunek do nas (Śmiać się można ze wszystkiego, ale należy mieć swoje granice)

Aktualizacja

⇨ Brak zainteresowania - dania o sobie informacji

Okres próbny - dostosowywany do kandydata, spam o danie hasła może grozić wyrzuceniem

Regulamin grupy The Dawn Players, z humorem! (Jeśli bierzesz to na poważnie to zastanów się nad swoim życiem)

1. JEŚLI NIE MASZ DYSTANSU DO SIEBIE - NIE DOŁĄCZAJ!

2. JEŚLI DOŁĄCZYŁEŚ TO WYZYWAJ INNYCH - NIE BĄDŹ GORSZY!

3. JEŚLI NIE MASZ PIENIĘDZY NA OPŁATY BAZY ITD. TO PRZYGOTUJ SIĘ NA WYRZUCENIE Z GRUPY! ]

4. BĄDŹ NA RESECIE AUT - INACZEJ CIE ZWYZYWAJĄ!

5. JEŚLI COŚ ZROBIŁEŚ ŹLE - ZGOŃ NA KOGO INNEGO.

6. RÓB MŁYN ŻEBY WMIESZAĆ SIĘ W ATMOSFERĘ!

• Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano (edytowane)

Nick: vnaLogic

TS3 ze sprawnym mikrofonem: TAK

Strzelec: 9/10

Dokładanie się do opłat: TAK

Coś o sobie: Witam Nazywam się Kacper. Jestem spokojnym oraz cierpliwym graczem nie wyzywam, gram aktualnie pod nowym nickiem vnaLogic. Oraz chcę sprawdzić się u was w roli strzelca.

POZDRAWIAM. :)

Edytowane przez Kuzmin
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dopisz 3 punkt i będzie gitara :)

---------------------------------------------------------

@Kuzmin - w trakcie...

@Janush - w trakcie...

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Podanie:

Nick: Barqu

Strzelanie: 5/5

Prowadzenie: 4/5
Opłaty: Oczywiście dołożę się, jeśli to nie będzie na podstawie: 1. Dojdź, opłać, spier***aj. 2. Okej opłać, miesiąc później, weź jeszcze raz opłać proszę.

Sprzęt: Mam sprawne słuchawki, nie trzeszczący mikrofon, TS3 i Skype.

Coś o sobie: Mam na imię Bartek, mam 16 lat. Moje doswiadczenie z MTA DayZ jest ogromne, gdyż gram już w MTA DayZ 4 lata. Bardzo długo grałem na rosyjskich serwerach (nawet dłużej, niż na polskich). Na serwerze gram w godzinach 9:00-11:00 / 14:00-18:00 / 20:00-02:00. Jestem graczem raczej ofensywnym, czyli bardziej atakuje, niż kampię. Myśle, że się wam spodobam i przyjmiecie mnie do grupy   :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Nick:Banan

TS3 ze sprawnym mikrofonem*:tak

Kierowca/Strzelec i swoje umiejętności* 5

Dokładanie się do opłat: nie wiadomo zależy ile będą wynosić mogę to wynagradzać znajdywaniem aut :d

Coś o sobie:Jestem Filip 14 lat.W trybie dayz mam przegrane ok :3 lata.Staż z innych serwerów znam wiele resoów pojazdów,gram często i nie ma u mnie ,,OMG NOOB TY KURWO JEBANA UNSKILLU NIE GRAM Z TOBĄ'' tylko podchodzę do tego jako do gry a nie życia.Mam nadzieję że zostanę przyjęty w wasze szeregi.

Opublikowano

Chlopaki dodacie mnie pls wy jestescie taka super ekipa wszystko ogarniacie mozna z was sie pozmiac znaczy z wami

Opublikowano

Nick:FlaSh

TS3 ze sprawnym mikrofonem*:Tak.

Kierowca/Strzelec i swoje umiejętności* 1/5 - Kierowca - 4 Strzelec - 4,5

Dokładanie się do opłat: tak/nie - Nie obiecuję bo nie pochodzę z bogatej rodziny ale postaram się ;)

Coś o sobie: Jestem przede wszystkim szczerą i mam nadzieję sympatyczną osobą :P. Lubię pracować zespołowo i grać w takie gry a DayZ jest świetnym przykładem gry zespołowej. 

Liczę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

Z góry dzięki !

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

16, jeden z najlepszych cziterow na mta, jeden z lepszych piosenkarzy na mta no i to chyba na tyle. Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Felian, nie rób z siebie większego błazna od tego jakim jesteś, dziękuje.

Reszta, w trakcie sprawdzania, z góry przepraszam za tak długi czas oczekiwania, ale podejmujemy decyzje wspólnie i każde podanie potrzebuje czasu.

AKTUALNY STAN

@Kuzmin: odrzucony (?) , grasz na różnych nickach i jesteś dość cichym graczem, pokaż się i zgłoś ponownie za jakiś czas. Mam parę pytań

@Janush: odrzucony (?) mam do ciebie parę pytań na pw jeszcze

@PrawilnyPolak1: odrzucony, chcemy kulturalne osoby w drużynie. Dodatkowo ten spam ;)

@Hoszeq: odrzucony, długo myślałem nad daniem ci szansy, za twój upór w dążeniu do celu, ale chłopaki mnie uświadomili że ciebie na serwerze nie widać, dodatkowo mamy trochę dużo osób u siebie, życzę szczęścia.

@LumciaGumcia: przyjęty

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Nick:pijanyjonusz

TS3 ze sprawnym mikrofonem*:Tak posiadam Ts i sprawny mikrofon bez szumów :)

Kierowca/Strzelec i swoje umiejętności* 1/5 Kierowca: 4/5 strzelanie: 4/5

Dokładanie się do opłat: tak/nie: Można i się dorzucać jeżeli będzie trzeba

Coś o sobie:Gram w mta już ponad 3 lata a w DayZ w mta gram ponad 2 lata :) Jestem osobą spokojną oraz cierpliwą, lubię prowadzić auta w MTA 

Gram też często w MTA tylko wtedy kiedy mam wolny czas :), ogólnie dużo czasu spędzam nad MTA

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@PijanyJonusz odrzucony mamy full życzę szczęścia u innych

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Lumcia, miejsce dla ciebie zawsze sie znajdzie :D

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Nick: KliXeR
TS3 ze sprawnym mikrofonem*: Oczywiście
Kierowca/Strzelec i swoje umiejętności: Kierowca 2/5 Pilot 1/5 Strzelec 4/5
Dokładanie się do opłat: Nie obiecuję
Coś o sobie: No to jestę KliXeR i sobie tu szpilam, a nawet czasem postreamuje. Nie jestem zawodowym kierowcą, preferuje strzelanie. Umiem grać teamplayowo. W MTA:DayZ gram już od 4lat.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania salut.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności