Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 21 Lutego 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Lutego 2016 Jacek „minise” Jeziak na stałe powrócił do składu Lounge Gaming – poinformowano oficjalne na fan page’u polskiej drużyny. W ostatnim czasie zawodnik ten zastępował Oskara „oskarisha” Stenborowskiego, ale tylko jako rezerwowy. Teraz Paweł „innocent” Mocek i jego koledzy postanowili dać kolejną szansę Jackowi. – Powrót minisa pomoże nam grać bardziej stabilnie i będziemy mogli się w pełni skupić na naszej grze, zamiast szukać wymówek. – mówi innocent – Będziemy również znowu bardziej jak rodzina, a to jest dla nas dosyć ważne. Lounge Gaming po rozstaniu się z oskarishem testowało również Piotra „peeta” Ćwiklińskiego. Ostatecznie jednak postanowiono, że zespół zagra w starym składzie. Rolę IGL będzie pełnił Mariusz „Loord” Cybulski – trener tej ekipy. Skład Lounge:Paweł „innocent” MocekGrzegorz „szpero” DziamałekMikołaj „mouz” KarolewskiMichał „MICHU” MüllerJacek „minise” Jeziak Źródło: http://cybersport.pl/46259/minise-na-stale-wraca-do-lounge-gaming/ 1
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 22 Lutego 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Lutego 2016 Ten grubas powinien zakończyć tę swoją załosną karierę, bo to co wyprawia się w głowie nie mieści.
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 22 Lutego 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Lutego 2016 Toxic, nie toxic - ale throwowac mecze nie jest fajnie, przez te jego zmiany rezerowowe przejebalem cały ekwipunek. Jednak zdążyłem odrobić.
frez Opublikowano 22 Lutego 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Lutego 2016 Nie wiem jak to przyjąłeś, ale mówię o nim, nie o tobie :D
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 22 Lutego 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Lutego 2016 Ja wiem, rozwinąłem wątek ;)
Rekomendowane odpowiedzi