Szyderca Opublikowano 8 Lutego 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Lutego 2016 (edytowane) Według kalendarza księżycowego dzisiaj, tj 8 lutego rozpoczyna się Chiński Rok Małpy. Zgodnie z Horoskopem, elementem tego roku jest Ogień, szczęśliwym kolorem Czerwony. Dlatego też określany jest również jako Rok Ognistej Małpy. Co to oznacza ? Jeśli nie wierzysz w horoskopy i całą tą otoczkę - to nic :D Generalnie Małpa (猴) jest dziewiątym znakiem Chińskiego Zodiaku. Cyfra 9 jest wiązana z ambicją, aktywnością, sprytem i przygodą.Równowaga yin-yang jest niezwykle istotna w życiu. Małpa symbolizuje w chińskim zodiaku nieokiełznaną ciekawość świata oraz kreatywną energię. Jest znakiem wszelkiej maści poszukiwaczyi odkrywców – pionierów szukających nowych dróg rozwoju. Jej umysł jest wyjątkowo rewolucyjny, a przy tym charakteryzuje się niezwykłą inteligencją.Małpa może przejawiać geniusz, choć jest on często mylony ze zwyczajnym sprytem i przebiegłością. Energia Małpy pojawia się zawsze tam, gdzie może ona sama o sobie decydować i ustanawiać własne prawa. Małpa nie lubi czuć się skrępowana. Uwielbia za to tworzyć nowe możliwości, jest kreatorką światów, choć często jedynie we własnym umyśle. Największym wrogiem Małpy jest nuda, więc w tym roku nie ma co liczyć na brak wydarzeń. Z pewnością będzie się działo wiele rzeczy – część z nich może okazać się rewolucyjna. Szczegółowe horoskopy znajdziecie pod adresem:http://www.taichi.poznan.pl/aktualnosci/horoskop-chinski-2016-rok-ognistej-malpy/ Heh, mój znak zodiaku to Tygrys, mrau :D czyli dla mnie zapowiada sie odpoczynek, mam nadzieję, że nie bezrobocie :P Enjoy ! Źrodło: http://przewodnikduchowy.pl/wt/p/2016-rok-malpy.php Edytowane 8 Lutego 2016 przez x_warrior 2
Zasłużony Fragowicz Rosiol Opublikowano 8 Lutego 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Lutego 2016 Mój rok ^^ Mój znak zodiaku to małpa <3 :D 1
forget-me-not Opublikowano 9 Lutego 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2016 Ja też jestem małpką. :-) Ciekawe masz zainteresowania X-warrior.
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 9 Lutego 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2016 Tygrys - High Five @x_warrior :D
370 Opublikowano 9 Lutego 2016 Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2016 Dla Wołu, rok 2016 Chińskiego Kalendarza będzie obfitował w wiele emocjonujących wydarzeń. :D
Szyderca Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Lutego 2016 bedziesz obrywal same heady ;>
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 18 Października 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Października 2020 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie! 2
Rekomendowane odpowiedzi