Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Spoczi, ale ja polecam grać bez podkładki.

Ja to wgl gram na leżąco i moją podkładką jest łóżko. 

Polecam, SvV

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Każdy ma swój gust i swoje wymagania. Przez parę lat grałem bez podkładki, teraz kupiłem jakąś za 20 zł na pół biurka i nie narzekam a dużej różnicy nie widzę :P 

Opublikowano

Grunt żeby była jednolitego koloru (chyba, że mamy laserową myszkę). Większość optycznych sensorów oszaleje na różnych odcieniach nawet tego samego koloru.

Używam Steelseries QCK+ i jestem mega zadowolony. Służy mi jako podkładka mobilna i mimo częstego przenoszenia nie ulega zniszczeniom (póki co).

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Korzystam z ESPERANZA EA146G

Kupiłem kiedyś za 15zł i jestem zadowolony.

900e51d99525.jpg

• 1 rok później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano
5 minut temu, carol93 napisał:

Ja aktualnie szukam jakiejś dobrej podkładki bo zmieniłem biurko i niestety myszka szaleje na nowym blacie, polecicie coś do 100zł?

Ja aktualnie posiadam coś nie dużego, a mianowicie Razer sphax v2. Bardzo ładnie mi służy a do tego przyjemna dla oka :) 

image.png.0f51d3113c41f5fb310956cfd727549d.png

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jednak ja bym polecał coś z rozmiarów xl. Od kiedy zakupiłem pierwszego qck heavy/ mass w dużym rozmiarze tak używam tylko dużych. Aktualnie mam ZOWIE psr. Szczerze... Qck heavy/mass jest lepsza po dłuższym czasie uzytkowania. ZOWIE nabiera dziwnej szorstkosci. Pionowe ruchy są wyczuwalne bardziej szorstkie od poziomych. A to spora wada. W cenie się zmiescisz bez problemu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności