Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 28 Listopada 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Listopada 2015 1
Er Dfa. Opublikowano 28 Listopada 2015 Wykluczony Opublikowano 28 Listopada 2015 Spoczi, ale ja polecam grać bez podkładki. Ja to wgl gram na leżąco i moją podkładką jest łóżko. Polecam, SvV
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 28 Listopada 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Listopada 2015 Każdy ma swój gust i swoje wymagania. Przez parę lat grałem bez podkładki, teraz kupiłem jakąś za 20 zł na pół biurka i nie narzekam a dużej różnicy nie widzę :P
slabizna Opublikowano 28 Listopada 2015 Fragowicz Opublikowano 28 Listopada 2015 Grunt żeby była jednolitego koloru (chyba, że mamy laserową myszkę). Większość optycznych sensorów oszaleje na różnych odcieniach nawet tego samego koloru. Używam Steelseries QCK+ i jestem mega zadowolony. Służy mi jako podkładka mobilna i mimo częstego przenoszenia nie ulega zniszczeniom (póki co).
Właściciel GET Opublikowano 28 Listopada 2015 Właściciel Opublikowano 28 Listopada 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Hyde park → Komputery i software → Peryferia i akcesoria do Hyde park → Komputery i software → Poradniki do komputerów
Krystek Opublikowano 2 Października 2016 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 2 Października 2016 Korzystam z ESPERANZA EA146G Kupiłem kiedyś za 15zł i jestem zadowolony.
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Kwietnia 2018 5 minut temu, carol93 napisał: Ja aktualnie szukam jakiejś dobrej podkładki bo zmieniłem biurko i niestety myszka szaleje na nowym blacie, polecicie coś do 100zł? Ja aktualnie posiadam coś nie dużego, a mianowicie Razer sphax v2. Bardzo ładnie mi służy a do tego przyjemna dla oka
Zasłużony Fragowicz JeDi Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Jednak ja bym polecał coś z rozmiarów xl. Od kiedy zakupiłem pierwszego qck heavy/ mass w dużym rozmiarze tak używam tylko dużych. Aktualnie mam ZOWIE psr. Szczerze... Qck heavy/mass jest lepsza po dłuższym czasie uzytkowania. ZOWIE nabiera dziwnej szorstkosci. Pionowe ruchy są wyczuwalne bardziej szorstkie od poziomych. A to spora wada. W cenie się zmiescisz bez problemu.
Rekomendowane odpowiedzi